Holistische healing trajecten

Wat ik graag voor je doe

Ik ben je gids tijdens een diepgaand en transformerende reis naar wie jij werkelijk bent. Ik help je om op holistische wijze inzicht te krijgen in wat werkelijk belangrijk voor je is en wat jij nodig hebt om een fijn en gelukkig leven te leiden. Ik help je om niet langer jouw emoties & gevoelens te onderdrukken, maar deze te doorvoelen en ze ook te durven laten zien. Ik leer je om veerkrachtig te zijn, zodat je op de momenten dat het leven je tegenzit en je het liefste voor altijd onder de dekens wilt kruipen in staat bent om jezelf in liefde op te vangen. Ik help je om zelf te ontdekken welke voeding wel en niet bij je past, zodat je een voedingspatroon kunt creëren dat past bij jou en jouw leven.

Tijdens een holistisch healing traject word je bewust van wat jou belemmerd om het leven te leiden wat jij graag wilt, door op holistische wijze te gaan kijken naar jezelf en je leven. Je gaat voelen wat jij nodig hebt om niet terug te vallen in gedrag dat jou niet meer dient. Ongeheelde situaties en relaties uit je (vorige)leven(s), zullen worden geheeld zodat die je niet langer belemmeren om jouw leven ten volste te leven.

Herken je dit?

Heb je onverwerkte (kind) trauma’s? Heb je vervelende gebeurtenissen in je leven of vorige levens niet goed verwerkt en belemmerd je dat om gelukkig te zijn?
Heb je al verschillende therapieën en/ of coach trajecten geprobeerd en heeft niks echt geholpen om tot echte structurele verandering te komen?
Ervaar je blokkades in je lichaam en in je energie en weet je niet goed waarom?
Vind je het moeilijk om te voelen wat jij nodig hebt? Of vind je het überhaupt moeilijk om te voelen? Of voel je juist heel veel en weet je niet hoe je daarmee kunt omgaan?
Vind je het lastig om de signalen van je lichaam te herkennen? Of heb je een ongezonde relatie met je lichaam?

Ik spreek dagelijks mensen die tegen 1 of meerdere punten aanlopen. Als jij dit ook herkent, je bent niet de enige. Eerlijk gezegd je bent met velen.

Misschien voel je ook wel dat je het graag anders wilt. Dat je graag meer balans in je leven wilt. Dat je graag meer vanuit je hart en gevoel zou willen leven in plaats van keuzes te maken op basis van je gedachten.

Weet je? Dat kan! Je bent op de juiste plek.

Stel je eens voor dat…

Je een eigen pakketje van tools hebt, waarmee je jezelf op holistische wijze in balans kunt houden

Je leert hoe je je eigen healer kunt zijn door te leren werken met de kracht van de 5 elementen

Je kunt voelen wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en veerkrachtig te zijn

Je vrij bent van oude overtuigingen en trauma’s in plaats van je gevangen te voelen in oude pijn en emoties

Je vooral doet wat je hart je ingeeft in plaats van vanuit ratio te handelen

Je trouw blijft aan wat jij belangrijk vindt en daar ook naar gaat handelen

Klinkt fijn toch?

Voor jou creëerde ik de holistic healing journeys.
Ga je mee op reis?

01

Holistic Healing Journey

€ 899,-

(Of € 225,- per sessie)

4 1-1 holistische sessies (ca 2 uur) in 3/4 mnd

Holistisch voedingscheck-up
Whatsapp support tussen sessies

02

Intensive Holistic Healing Journey

€ 1.319,-

(Of € 220,- per sessie)

6 1-1 holistische sessies (ca 2 uur) 5/6 mnd
Holistisch voedingsadvies
Whatsapp support tussen sessies

Bonus bij de intensive holistic healing journey:

Toegang tot mijn online programma ‘ Elements in Daily life’ (release Q1 2021)
7 online healing journey meditatievideo’s

E-book Magic Toolbox

Hoe ik graag werk

Ik heb een holistische werkwijze. Dit betekent dat ik altijd kijk naar jou als geheel (lichaam, emoties, gedachten, energie), omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de beste manier is om je echt verder te helpen en jou ook te leren hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven. Ik geloof niet in een quick fix, omdat structurele veranderingen in je leven en echte heling nu eenmaal tijd en een langere adem vragen. Ik werk daarom graag een intensievere periode met je, zodat je leert hoe je jezelf op holistische wijze in balans kunt houden en mij uiteindelijk niet meer nodig hebt. Geen one-size fits all principe, want jij bent uniek in wie je bent en wat je kunt. Juist die unieke kracht willen we aanspreken en activeren.

Mijn manier van werken richt zich op diepgaande en helende transformaties. Dit betekent dat we tijdens deze reis ook naar pijnlijke stukken gaan, trauma’s gaan helen en je je diepste angsten gaat doorvoelen. Want juist als je die pijn en angsten doorvoelt kan je helen en groeien.

Ik verwacht van jou dat je bereid bent om ook in het dagelijks leven te gaan oefenen met dat waar we tijdens de sessies mee werken. Het vraagt dus een volledige inzet en verbintenis van jou aan jouw eigen proces. Dat maakt namelijk het grote verschil of je een levensveranderende transformatie kunt doormaken.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag kennismaken en bespreken of een holistisch healingstraject of retreat past bij jouw proces op dit moment?

Ervaringen van anderen

Clanel

Lieve Liona!
Wat een reis heb ik dankzij jouw hulp meegemaakt. Na jaren op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd bij verschillende psychologen. Kwam ik dan bij jou. Via via kwam ik dan op jouw FB pagina. Een kijkje daar maakte mij nieuwsgierig. Dan maar ook even op jou website. Wat ik voelde aan nieuwsgierigheid was niet te beschrijven. Voordat ik contact durfde te nemen was ik al 3 maanden verder. Na een telefonische intake. Voelde ik een klik, moest wel 4 maanden wachten voor mijn afspraak. Mijn mijn geduld werd beloond. Nu 4 sessies verder. Heb in innerlijk en lichamelijk een verandering gemaakt. En alles in de positieve zin. Ik ben t leven zo dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten en dat ik met jouw hulp ben waar ik vandaag ben. En gelukkig weet ik dankzij jou dat ik mag vallen, maar ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om weer op te staan.❤️

- Clanel

Jennefer

Liona is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Door een burn-out voelde ik mij totaal verloren. De retreat in Westdorpe heeft mij destijds hoop, geloof & vertrouwen in mezelf gegeven en was het lichtpunt voor mij in een hele donkere tunnel. Dat weekend voelde ik (na 2 jaar) eindelijk rust in mijn hoofd en verbinding tussen lichaam en geest. Dit was het begin van mijn spirituele reis naar mezelf.

Door de individuele healing sessies heb ik kennis gemaakt met de spirituele wereld waarvan ik niet wist dat het bestond. Liona was hierin mijn gids en ik heb prachtige innerlijke reizen mogen mee maken, mijn trauma’s verwerkt, angsten overwonnen en gewerkt aan emotionele blokkades.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar heb ik een transformatie doorgemaakt en ervaar ik het leven op een fijnere en bewustere manier.

Lieve Liona, ik ben enorm dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen. Je bent een prachtige, warme, inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik mij onverklaarbaar zo verbonden met jou en heb je een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Duizendmaal dank hiervoor. Heel veel liefde, Jennefer

- Jennefer

Marjolein

Soms komen er mensen op je pad, die je vol warmte en liefde begeleiden en je leren om te durven vertrouwen op je eigen kracht.

In mijn leven was er al zoveel gebeurd en was ik uit zelfbescherming totaal op slot gegaan. Maar dat voelde niet meer goed en het paste niet bij wie ik diep van binnen was en wilde zijn. Ik wist alleen niet meer hoe ik daaruit kon komen, omdat ik zoveel pijn had.

Liona heeft mij begeleid om de deur naar mijn hart weer te openen, om weer bij mijn gevoel en kracht te komen. Tijdens onze healingsessies leerde ze mij om door mijn angst heen te gaan. Met haar warmte, puurheid, eerlijkheid en vol vertrouwen.

Ik ben door alle lagen heen gegaan, soms heel moeilijk en heftig, verdrietig en eng. Maar het ging altijd over naar mooi en fijn en over lief zijn voor jezelf.

Ik heb nu weer rust in mijn lichaam en hoofd en ik heb weer het vertrouwen dat ik mag en kan zijn wie ik ben.

- Marjolein

Rianne

De eerste keer dat ik bij Liona kwam, wist ik niet eens precies wat ik kwam doen. Er was iets wat mij blokkeerde, maar ik wist niet wat. Wat ik wel voelde, was dat de energie in mij niet vrijelijk kon stromen en dat het tijd was om mezelf te gaan bevrijden. Van wat ik me wilde bevrijden en hoe ik dat kon doen, daar ben ik stap voor stap achter gekomen, dankzij mijn traject bij Liona.

Zij moedigt mij onbevooroordeeld aan om te luisteren naar mijn innerlijke stem en daarop te vertrouwen. Niets wordt afgewezen. Alles mag er zijn. Ik mag er zijn, jij mag er zijn. Zij ziet de kracht en de liefde in mij, en in jou! En ze leert jou en mij om dit zelf ook te zien. Liona geeft zelf ongelooflijk veel liefde en energie en ik gun het iedereen om een traject bij haar te volgen! Het is ongelooflijk hard werken, maar het is het zo waard.

- Rianne

Jantine

Omdat ik emotioneel niet lekker in mijn vel zat heb ik Liona benaderd voor de mogelijkheden voor een 1-1 traject. Liona neemt haar tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je op dat moment nodig hebt. Liona is een warme persoonlijkheid en legt goed uit wat ze met je doet. Elke keer voelde en gebeurde er weer wat anders, soms heftig en soms heel rustig. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in mijn angsten en mijn persoon. Soms was het best pittig, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Na het traject voel ik me zoveel rustiger, sterker en zekerder dan daarvoor. Liona gaf mij de handvatten om iets te kunnen doen en veranderen in mijn leven en daarnaast heb ik vertrouwen in mijn toekomst gekregen.

- Jantine

Denise

Ruim een half jaar geleden kwam Liona op mijn pad en begon ik aan een traject van 1-1 sessies. Eng en spannend? Absoluut! Want iemand zo dichtbij laten deed ik eigenlijk nooit. Laat staan iemand zo intensief toelaten. Maar door de veilige en liefdevolle ruimte die Liona creert ging dat vanzelf.

Dit traject is life changing geweest. Ik durf eindelijk voor mezelf te kiezen ipv mezelf altijd weg te cijferen. Elke sessie was anders, maar altijd precies wat ik op dat moment nodig had zonder dat zelf soms te weten.

Zo zag en voelde ik mezelf na elke sessie veranderen en dichterbij mijn ware ik komen. Dankzij de 1-1 sessies met Liona ben ik weer gaan leven i.p.v. overleven.

- Denise

Anoniem

Tijdens een heftige burn-out kwam ik bij Liona terecht. Liona is een hele warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. De behandelingen waren soms heftig, maar het voelde altijd goed. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en ziet mijn leven er heel anders uit: ik ben dichter bij het pad van mijn hart en kan veel beter bij mijn gevoel. Liona heeft hier enorm aam bijgedragen.

- Anoniem

Erwin

Blessed dit gevoel omschrijft het beste mijn persoonlijke ervaringen met de healings van Liona

Ik kwam binnen als iemand die het moeilijk vind om naar de emotionele kanten van zichzelf te kijken. Hierdoor had ik last van verschillende emotionele blokkades.

Liona heeft mij op zeer prettige en liefdevolle manier geholpen om out of my comfortzone te gaan en daardoor durfde ik dieper bij mezelf naar binnen te kijken. Mijn emotionele kanten ben ik langzaam gaan omarmen en daardoor kan de energie weer vrij stromen. Ik voel me sindsdien veel energieker en veel meer in balans. Ik heb letterlijk aan den lijve ervaren dat energie allesbehalve zweverig is. Maar juist iets heel concreets.

- Erwin

Anoniem

Sinds ik bij jou ben geweest voor een healing, heb ik geen angstklachten meer ervaren. Zo bijzonder! Dankbaar voor. Heb nu al zin in een volgende behandeling!

-Anoniem

Debby

Begin dit jaar kwam Liona op mijn pad toen ik op zoek was naar meer ondersteuning en verdieping in het zijn met mezelf. Liona zorgt ervoor dat ik me helemaal overkan geven aan haar healings en brengt me meer in contact met mezelf. Door  te voelen, naar binnen te keren en te ervaren waar ik sta. Ze geeft me altijd iets om over na te denken of bij stil te staan. De healings zorgen voor ontspanning, verlichting en zorgen ervoor dat ik dingen beter kan verwerken. Het  is een feestje om bij haar te komen en ik kijk er iedere keer naar uit! Dankjewel Lieve Liona

-Debby

Sandy

Liona is een fijne en warme persoonlijkheid waar ik me op mijn gemak voel. Bij haar durf ik te zijn. Al vanaf de eerste sessie heb ik mij opengesteld, iets wat ik eigenlijk nooit doe. Maar ik vertrouwde haar. Dit heeft mij uiteindelijk iets moois gebracht. Liona heeft me in 3 sessies iets waardevols gegeven. Warmte, kracht en geloof in mezelf. zij heeft me laten inzien dat ik van mijzelf mag houden en er mag zijn zoals ik ben! Daarbij heb ik ook weer mezelf gevonden in het leven vanuit liefde! Lieve Liona, dankjewel! Ik gun iedereen de verrijking die je hen kan geven!

- Sandy

Oda

“Ik ken Liona als een gepassioneerd en zorgzaam persoon die graag in verbinding staat met mensen. Een echte gever, als je het mij vraagt. Ik ervaar de sessies als zeer prettig en verlichtend. Liona laat je snel op je gemak voelen en ze laat je duidelijk merken dat jouw behoeften leidend zullen zijn. Niets moet, alles mag. Het heeft iets organisch. Ik heb zelf altijd het gevoel dat mijn batterij weer helemaal opgeladen is. Een echte aanrader dus!”

— Oda

Linda

“Een echte aanrader! Tijdens het intakegesprek gaf Liona mij direct een warm en vertrouwd gevoel. Een zeer enthousiaste, energieke en liefdevolle dame. Voor mij was dit de eerste kennismaking met reiki. Best spannend, maar die spanning viel bij binnenkomst direct weg.  De behandelingen bij Liona voelde alsof je een innerlijk bad krijgt, maar ook een reiniging op emotioneel niveau. Het gaf mij ontspannen rust en na een aantal behandelingen een opgeladen, helend en energiek gevoel. Ik voel de zon (weer) in me schijnen!”

— Linda

Joukje

“Ik ben bij Liona terecht gekomen op het moment dat verschillende ‘life events’ een negatieve invloed op mijn gezondheid hadden. De behandelingen van Liona hebben mij echt geholpen om wat rust in lichaam en geest te verkrijgen zodat ik de gebeurtenissen beter aan kan en een plek kan geven.”

— Joukje

Diana

“Mijn healings bij Liona hebben mij positief verbaasd. Ik vind het lastig om écht te ontspannen en mijn lichaam goed aan te voelen. Maar binnen vier behandelingen heeft ze mij met haar healings in totale ontspanning gekregen én ben ik geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Dit zegt echt wat over de kwaliteiten van Liona en haar vermogen om een sfeer te creëren waarin alles oké is en je uitgedaagd wordt om naar jezelf te kijken om te leren, zonder er een oordeel over te hebben. Liona, dankjewel en ik wens iedereen een ervaring met jou toe.”

— Diana

Dorrit

“Heel nuchter, open en nieuwsgierig kwam ik bij Liona aan. Een tikkeltje spannend was het voor me aan het begin maar daarna voelde ik me vooral ontspannen en veilig. Mooi om te ervaren dat ik na elke sessie meer open stond voor alles om me heen. Bewust. Mijn persoonlijke resultaat: meer geaard en hervonden veerkracht in een turbulente tijd.”

— Dorrit

Wil jij ook graag meer balans in je leven? Meer in contact komen met je lichaam en gevoel? Schrijf je dan in om tips te ontvangen over hoe je dit kunt doen.