1-1 Mentorships

Mijn mentorships zijn het grootste geschenk wat ik je kan bieden op dit moment. Het zijn pure creaties vanuit het hart volledig afgestemd op jou en wat het NU voor jou in petto heeft. In een mentorship creëren we samen een veld waar jij in de essentie van jouw incarnatie kan stappen. In dat veld van veiligheid, liefde en waarachtigheid verkennen we samen jouw menselijke vermogens om liefde tot leven te brengen. Dat is namelijk wat wij mensen hier op aarde komen doen, allemaal op onze eigen unieke manier.

Ik zal eerlijk met je zijn. Werken met mij is niet flauw. Ik schijn graag licht op het donker en dat is niet altijd prettig om te voelen en zien. Ik doorzie waarheid van leugen en spiegel je graag in je blinde vlekken. Ik geloof niet in spirituele dogma’s, wat de zoekers naar houvast en richting misschien laat wiebelen. Het is mijn overtuiging dat dit maar goed ook is. In een tijd waar alles wankelt en wiebelt, kun je maar beter stevigheid vinden in je eigen fundament.

Waar ik voor sta is een gelijkwaardige reis tussen jou en mij. Een reis waar we beide student en leraar zijn en in alle kwetsbaarheid en veiligheid van elkaar leren.

Tijdens die reis bewaak ik het energieveld. Ik activeer en prikkel je om mij, jezelf en alles wat je geleerd hebt te bevragen. In te voelen wat waar is voor jou. Door met je eigen lichaam te communiceren. Door te leren werken met de intelligentie van je eigen energieveld en door met een zuiver bewustzijn jezelf en de wereld te leren observeren.

Mijn immense vertrouwen in jouw vermogen om alle antwoorden in jezelf te vinden is mijn grootste drijfveer om dit werk te doen. Wij mensen zijn goddelijke creaties.

Ik werk met alle mensen. Het enige wat ik vraag is een belichaamde JA en een bereidheid om het ware NU te ontmoeten zoals dat er voor jou is. Jouw bereidheid om ja te zeggen tegen het leven.

Herken je dit?Loop je al lang het pad van spirituele & persoonlijke ontwikkeling en verlang je naar een meer menselijke benadering? Meer verbonden met het leven en het NU?

Heb je moeite om jouw energetische grenzen goed te bewaken? Verlang je ernaar om met anderen te verbinden en tegelijkertijd in verbinding te zijn met jezelf?

Voel je een verlangen om meer in je lijf te zijn? Te voelen? Zonder dat dit een concept is? Wil je je emoties leren reguleren? Op een manier dat je zenuwstelsel ook kan ontspannen?
Heb je het gevoel dat je na al veel persoonlijke ontwikkeling, helingswerk, therapie en coaching nog steeds niet veilig voelt in je lijf? Dat je nog steeds het gevoel hebt dat je je kunt overgeven aan het leven? Jezelf in heelheid kunt ontmoeten?

Ben je er klaar voor om een energetische shift te maken? Voel je dat alle lagen van jouw menszijn geactiveerd mogen worden? Zodat jij jouw missie hier op aarde kunt leven?

Weet je? Je bent op de juiste plek.

01

1-1 Mentorship

Omdat jij uniek bent wil ik in volledige afstemming met jou het mentorship vormgeven. Alles wat er in je leven beweegt en speelt kan een plek krijgen in onze reis samen. Het werken met energie, jouw lichaam en jouw unieke blauwdruk werkt door op alles wat je aanraakt. Het is in mijn beleving onmogelijk om te werken aan de essentie van jouw incarnatie en daarbij iets uit te sluiten. De intensiteit, tijdsduur en de prijs zijn afhankelijk van jouw verlangens en wensen.

Wat mag je in ieder geval verwachten?
Een op jouw afgestemde ceremonie vol activaties, energetische transmissies en inzichten. Met als doel om jouw essentie hier op aarde te verankeren.
Tenminste 1 op jou afgestemde healingsessie
Activaties in audio en meditaties in beeld en opdrachten die jouw proces ondersteunen tijdens het mentorship en daarna.

De verdere invulling bepalen we samen en in afstemming.
Sessies zijn in pricipe live, maar online is ook mogelijk.

Investering is vanaf 3500, -euro. (excl btw als je zakelijk betaalt)
Tussen 6 en 8 maanden.

Afhankelijk van jouw proces, jouw verlangens, de tijdsinvestering en mate van energie uitwisseling creer ik een op maat gemaakt Mentorship met en voor jou
.

(Betalingen in termijnen is mogelijk)

Intake formulier

Voor mijn 1-1 mentorships werk ik met een intakeformulier. Het bewaken van een veilige container waarin wij beide kunnen groeien en bewegen is cruciaal om de energetische transmissies ook te kunnen ontvangen en houden. Het intakeformulier geeft helderheid over of samen reizen op dit moment kloppend is.

Hoe ik graag werk

Met mij werken is een co-creatie tussen jou en mij & het goddelijke en aardse. Ik geloof in een gelijkwaardige samenwerking, waarbij activaties over en weer leiden tot grote energetische shifts. Ik sta voor leren door te ervaren en voelen, voorbij het weten met het hoofd naar het diepe weten van de ziel en het voelen in het lichaam.

Ik geloof dat jij en ik hier nu op aarde zijn om je volledige menselijkheid te omarmen. Om volledig jezelf te zijn en in dat heerlijke lijf te wonen. Je volledigheid te leven en te omarmen. Maar weet dat ook dat je alleen je volste potentie kunt leven als je je veilig genoeg voelt. Als je diep genoeg in je lijf kunt afdalen. Soms heb je hiervoor ondersteuning nodig. Iemand die je iedere keer weer terughaalt naar het hier en nu, zodat je leert hoe je veilig en onvoorwaardelijk bij jezelf aanwezig kunt zijn. Je helpt om te voelen, te observeren vanuit een zuiver bewustzijn. Vanuit afstemming en via energetische transmissies (via het lichaam) activeren we samen jouw eigen unieke kracht, zodat je het leven weer kunt ontmoeten zoals het is.

Ervaringen van anderen

Marjanne

Liona zet je op je plek. Of eigenlijk, ze laat je jezelf op je eigen plek zetten. Die plek die alleen voor jou bedoelt is, die unieke plek waar jij je eigen gavens, talenten en alles wat jij bent volledig mag belichamen. Die plek waarvan je heel diep van binnen wel weet dat die van jou is omdat je daarvoor op deze wereld bent gekomen. Ze helpt je herinneren. De sluiers die daar nog voor liggen, de stemmen die nog manipuleren, de angsten, overtuigingen en trauma’s die je weg houden van je potentieel worden gezien, erkend en er wordt mee in het NU gewerkt als je met Liona bent. Ze is zacht, maar oooooh zo krachtig en dat voel je door al je vezels. Ik heb met Liona lichaamswerk, voorouderlijk werk, energetisch werk en nog veel meer gedaan, haar medicijnkist is nogal veelzijdig. Maar misschien nog belangrijker; ik heb met haar keihard gelachen, gehuild, zo veel gevoeld en we hebben GOD ontmoet, op dat moment kan ik nog jaren teren…MAGISCH! Ik ben op mijn plek gaan staan, vanuit de grond van mijn hart; dankjewel lieve Liona.

Marjanne

Patricia

Ik ken geen plek, energie of mens waar in mijn ogen: tegenstellingen allemaal kunnen samenkomen. Liona is iemand die naast je staat terwijl je door de meest donkere sh*t heengaat en tegelijkertijd iemand die je herinnert aan het licht en het leuke van het leven. Iemand waarbij je je zo veilig voelt dat je echt écht mag zijn zoals je bent. Waar merkte ik dat aan? Dat er geen mits & maren en andere zelfverdedigingsmechanismes opkomen wanneer ik mijzelf wilde zijn. Ze liet het ook niet toe als ik de boel (on)bewust aan het saboteren was. Met Liona breng je samen heling aan de stukken die nodig zijn en werd mijn licht uitvergroot. “Samen” is echt een understatement als je met Liona werkt. Ik heb mij nog nooit zo gedragen gevoeld en dat alles echt mag en wordt ontvangen zonder oordeel. Waardoor mijn eigen oordeel over mijzelf ook weer zachter werd. Zij heeft mij liefde, inzicht, bevrijding en vertrouwen gegeven. Ik was en ben welkom in elke vorm van wie ik ben

Patrica

Caressa

Ik heb veel healers en coaches op mijn pad gehad, maar Liona steekt er met kop en schouders bovenuit. Wat zij doet en geeft is zo eigen en zo bijzonder. Ik heb me ontzettend gedragen gevoeld door het moeilijkste jaar van mijn leven, elke sessie was anders en altijd exact wat ik nodig had op dat moment. Ik ging altijd naar huis met een rustiger hart, en handvaten om het in het echte leven vanuit mijn eigen waarheid te handelen. Waar ik elders wel eens voelde dat eigen ervaringen op die van mij werden geprojecteerd, prikt Liona overal altijd glashelder doorheen en is de meest pure spiegel voor me geweest. Lieve Liona, jij bent het beste cadeau wat ik mezelf had kunnen geven dit jaar, bedankt vanuit de bodem van mijn hart.

Caressa

Renee

Ik ben echt super dankbaar voor ons mentorship samen. Je voelt aan de ene kant op afstand en tegelijkertijd intens dichtbij. Het gaat niet eens zozeer om wat we praktisch gedaan hebben, maar alleen al de spiegeling in het contact, de eerlijkheid, de rauwheid… als een ongoing proces waarbij ik niet het gevoel heb dat iets ‘klaar’ is maar juist is begonnen, open gegaan is. En dat voelt nog steeds best vaak spannend en naakt. Eigenlijk ieder keer als ik je spreek. Want ik kan niet doen alsof, of iets mooier of beter maken terwijl mijn ego die neiging soms nog wel heeft haha.

En dat voelt dus zó exposed en tegelijkertijd kloppend.

En eigenlijk zijn al deze woorden te klein ervoor:) terwijl wat er gebeurd ook zo ‘normaal’ is, maar die lijkt verloren in ons alledaagse contact met mensen. Bewustzijn op die laag, waarmee ik met ‘normaal’ doel op het feit dat die laag helemaal niet diep ligt maar aan de oppervlakte, iedere dag en ieder moment.

Dus wauw voor onze reis naar die laag en hoe we steeds losgekomen zijn van in ieder geval mijn ideeën over vaste vormen van hoe je zoiets aangaat met iemand.

Renee

Mieke

EN EN
Dat is waar mijn mentorship met Liona om draaide. Om gelijkheid en verschil. Om de individu en de samenwerking. Om spiritueel en aards. Het ontvangen en het geven. Naar boven en beneden. Het licht en het donker. Allemaal hier in het midden in mijn lichaam. Waar al deze dualiteiten samenkomen, die je me leerde voelen, ontvangen, delen en uitrollen.
De grootste reis die wij samen maakte is de reis van grenzen. Je heb me geholpen me weer veilig te voelen mijn lichaam. Het aanvoelen van mijn grenzen. Maar ook het beschermen van deze grenzen. Ik werd zelfs door het universum uitgedaagd die grenzen aan te geven naar jou. Je kon dit ontvangen en ging zelfs je eigen stukken daarin aan. Niet als een meerdere maar een gelijke. Dat maakt jouw zo bijzonder en krachtig als mentor. Niet boven de ander, maar er naast!
Je creëerde een veilig ruimte waarin in ik alle kanten op mocht dansen. Aan het einde eindelijk zelfs letterlijk. Waar je ruimte voor me maakt, opzij stapte en me een groeps ceremonie liet leiden.
En dit zijn alle onderdelen die ik onder woorden kon brengen. Maar ik weet dat het energetisch samenwerken met jou zelfs over allerlei lagen gaat, die ik niet in woorden kan uitdrukken.
Eeuwig dankbaar voor deze reis en nieuwe zuster in me leven. Dit is niet het einde, maar een begin.
Dank je wel 💜
Mieke

Natascha

Deze reis van bewustzijn is niet gemakkelijk. Het is een achtbaanreis van schoonheid en brutaliteit, van diepe pijn die door en uit mijn lichaam is gegaan, van diepe vreugde en dankbaarheid die me geen andere keuze laat dan te knielen en verbinding te maken met Moeder Natuur met mijn hele wezen. Een reis van tranen. Tranen die mijn hart en ziel reinigen. Tranen voeden mijn hart en ziel.
Een reis van liefde en de eliminatie van alles wat niet is. “Er is discipline, geduld en liefde voor nodig”, kreeg ik te horen toen ik aan mijn spirituele pad begon. En hoe meer ik erop loop, hoe meer ik besef hoe waar dit is. En zo lijkt het alsof het leven je soms engelen in menselijke vorm stuurt. Om je hand vast te houden en naast je te zijn op dit minder bewandelde pad. Zo voel je je net even wat minder alleen. Zodat u het uitzicht kunt delen. Zodat je kunt ervaren waar je naartoe loopt. Het pad van je spirituele reis bewandel je alleen, maar er zijn er velen die met je meelopen. Met het 1 op 1 spiritueel mentorschap van Liona Dalia krijg je daar een glimp van.
En Liona, op haar eigen manier, laat je beseffen dat dit volkomen waar is. In haar hele wezen. Als mentor, als medereiziger, als gelijke, als mens die op deze aarde rondloopt en doet waar ze van houdt en wat ze mogelijk kan in haar menselijkheid om ons allemaal te helpen herinneren wie we werkelijk zijn. In haar heilige ruimte laat ze je de uitgestrektheid van het universum en de perfectie van dit alles begrijpen. Ik voelde me badend in het licht, werd omringd door liefde en herinnerde me langzaamaan hoe ik van mezelf moest houden, en daarmee van alles en iedereen om me heen. Het herinnert me eraan dat ik een deel van het universum ben, van een groter geheel. Zo veel als je bent. Ik ben zo dankbaar dat je weer in mijn leven bent gekomen en dat we samen een deel van onze reis hebben kunnen lopen. “We zijn hier allemaal om elkaar naar huis te lopen”, zei Ram Das. En dat vind ik een heel mooi idee. Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten.
Al mijn liefde, Natascha
Natascha

Carmen

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️

Carmen

Soraya

Ik klopte bij Liona aan omdat ik voelde dat ik niet in mijn eentje door een diep stuk verdriet heen kon komen. Ik was geraakt door haar podcast met Make Love Work waarin ze spreekt over seksueel trauma. Ik voelde dat ik daarin ook nog met behulp van een therapeut een deel te doorvoelen had.

Liona haar zachtheid, kunde maar ook haar oprechtheid vind ik heel fijn. Ze is mens. Ze is open over wat zij zelf meemaakt, waardoor ik me veilig voel. In de sessies kwamen mooie thema’s naar boven, levens waarin ik een heks was, baarmoeder trauma en seksuele onveiligheid. Ik voelde me veilig bij haar om echt hele donkere stukken aan te kijken en het sloot prachtig aan bij de reis die ik al aan het maken was.

Liona embodied het donker aankijken en er op een helende manier mee werken. Ze embodied het hekszijn op een manier die nog veel verder gaat dan hekszijn. Met haar werken gaat heel diep maar voelt ook verrassend licht.

Ik raad Liona aan iedere lichtwerker aan, she practise what she preaches en geeft je helemaal de ruimte om door die processen heen te gaan die nog te zwaar voelen om alleen te doen.

We all need a Liona in our lives.

Soraya

Francien

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️

Francien

Marloes

Dank je wel voor het afgelopen half jaar. De veiligheid die je biedt waardoor ik mij verder durfde open te stellen, waardoor ik mijn lelijkste kanten durfde te laten zien, en ze durfde aan te kijken. Soms huilend, soms lachend, dat alles zonder mij afgewezen te voelen. Vanuit daar kon ik groeien, kon jij mij spiegels voor houden. Waarachtig spreken en mezelf een stem geven, zijn de stappen die ik heb gemaakt. Evenals het beginpunt om in mijn lijf te komen en te ervaren dat dat heus wel veilig is. Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet. Dank je wel dat je er bent en dat je met mij bent meegelopen.

Marloes

Mirjam

Allereerst is het jouw persoon, de mens die je bent en wat je uitstraalt, die het echte verschil maakt. Ik heb een bijzondere reis gemaakt waarbij jij iedere keer duiding gaf en me liet voelen wat ik moest voelen. Helen wat ik moest helen en bekrachtigen wat er al was en is.

Ik kwam bij jou omdat ik voelde dat al mijn lichamelijke kwaaltjes,  dieper liggende oorzaken hadden en dat mijn energie niet stroomde, wellicht veroorzaakt door blokkades.  Resultaat? geen lichamelijke kwaaltjes of pijnen meer. Ik voel me energiek, positief en vol zelfvertrouwen. Ben bezig om een praktijk op te zetten, mijn relaties zijn verbeterd, ben een opleiding begonnen, heb nog meer zelfinzicht gekregen en misschien belangrijker, ik kom makkelijker in contact met mijn emoties en gevoelens.

Ik vervolg mijn reis met vertrouwen dat ik alle bagage bij me heb om er een prachtige reis van te maken! Dank je wel Liona

-Mirjam-

Danielle

Lieve Liona, je kwam via meerdere kanalen op mijn pad en voelde een enorme klik met jou. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat jij op mijn pad bent gekomen en deze innerlijke reis samen met jou mocht maken. Wauw! Zeg ik nog maar eens, zoals na elke sessie weer. Elke sessie was anders maar altijd precies wat ik nodig had. Je creeert een hele veilige omgeving, tuned in en gaat vervolgens aan de slag met allerlei onderdelen uit jouw magische toolbox. Wat heb je mij geraakt op vele manieren, laten zien/voelen, wakker geschud, geheeld, bewuster gemaakt, dichterbij mijn purpose gebracht en stappen doen zetten ( waar ik al tijden tegenop zag maar die ik zo nodig had ). Ik vind jou echt een enorme powervrouw, prachtig van binnen en buiten, oprecht, warm, betrokken, krachtig, open, ontwapenend, inspirerend en een groot voorbeeld voor mij en vele anderen die ook op het pad van bewustwording, heling en transformatie terecht zijn gekomen. Diepe buiging uit respect voor jou! Heel veel liefs.

-Danielle

Anika

Lieve Liona,
Het afgelopen half jaar heb ik een healingtraject bij jou gevolgd, en wat zou ik dat aan iedereen willen aanraden. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de inzichten, het dichter bij mijzelf komen, mijzelf vinden en vooral het aanschouwen van ‘the good, the bad and the ugly’. Alles mag er zijn. Ik zou iedereen willen adviseren die deze recensies leest: neem de stap. Je bent het meer dan waard.
Ik heb niet veel goede woorden kunnen vinden, het is gevoel. Maar dankjewel lieve Liona, dankjewel voor alles wat je me gegeven hebt!❤️
-Anika

Esmee

Wilde jou nog even bedanken voor alles. Ik heb mijzelf eindelijk weer teruggevonden. Ben mezelf heel erg tegengekomen en heb mezelf leren kennen maar mede daardoor ben ik wel waar ik nu ben en kan ik verder. Zit beter in m’n vel en kan weer van de kleine dingen genieten. Vond het een bijzondere ervaring en heb het altijd erg fijn ervaren. Ik keek er altijd naar uit om naar je toe te komen en het was veilig en vertrouwd genoeg om mij kwetsbaar op te stellen bij jou. Heel erg bedankt , je bent een heel liefdevol en warm mens , super dankbaar voor alles! ❤️

-Esmee

Clanel

Lieve Liona!
Wat een reis heb ik dankzij jouw hulp meegemaakt. Na jaren op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd bij verschillende psychologen. Kwam ik dan bij jou. Via via kwam ik dan op jouw FB pagina. Een kijkje daar maakte mij nieuwsgierig. Dan maar ook even op jou website. Wat ik voelde aan nieuwsgierigheid was niet te beschrijven. Voordat ik contact durfde te nemen was ik al 3 maanden verder. Na een telefonische intake. Voelde ik een klik, moest wel 4 maanden wachten voor mijn afspraak. Mijn mijn geduld werd beloond. Nu 4 sessies verder. Heb in innerlijk en lichamelijk een verandering gemaakt. En alles in de positieve zin. Ik ben t leven zo dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten en dat ik met jouw hulp ben waar ik vandaag ben. En gelukkig weet ik dankzij jou dat ik mag vallen, maar ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om weer op te staan.❤️

- Clanel

Jennefer

Liona is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Door een burn-out voelde ik mij totaal verloren. De retreat in Westdorpe heeft mij destijds hoop, geloof & vertrouwen in mezelf gegeven en was het lichtpunt voor mij in een hele donkere tunnel. Dat weekend voelde ik (na 2 jaar) eindelijk rust in mijn hoofd en verbinding tussen lichaam en geest. Dit was het begin van mijn spirituele reis naar mezelf.

Door de individuele healing sessies heb ik kennis gemaakt met de spirituele wereld waarvan ik niet wist dat het bestond. Liona was hierin mijn gids en ik heb prachtige innerlijke reizen mogen mee maken, mijn trauma’s verwerkt, angsten overwonnen en gewerkt aan emotionele blokkades.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar heb ik een transformatie doorgemaakt en ervaar ik het leven op een fijnere en bewustere manier.

Lieve Liona, ik ben enorm dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen. Je bent een prachtige, warme, inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik mij onverklaarbaar zo verbonden met jou en heb je een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Duizendmaal dank hiervoor. Heel veel liefde, Jennefer

- Jennefer

Marjolein

Soms komen er mensen op je pad, die je vol warmte en liefde begeleiden en je leren om te durven vertrouwen op je eigen kracht.

In mijn leven was er al zoveel gebeurd en was ik uit zelfbescherming totaal op slot gegaan. Maar dat voelde niet meer goed en het paste niet bij wie ik diep van binnen was en wilde zijn. Ik wist alleen niet meer hoe ik daaruit kon komen, omdat ik zoveel pijn had.

Liona heeft mij begeleid om de deur naar mijn hart weer te openen, om weer bij mijn gevoel en kracht te komen. Tijdens onze healingsessies leerde ze mij om door mijn angst heen te gaan. Met haar warmte, puurheid, eerlijkheid en vol vertrouwen.

Ik ben door alle lagen heen gegaan, soms heel moeilijk en heftig, verdrietig en eng. Maar het ging altijd over naar mooi en fijn en over lief zijn voor jezelf.

Ik heb nu weer rust in mijn lichaam en hoofd en ik heb weer het vertrouwen dat ik mag en kan zijn wie ik ben.

- Marjolein

Rianne

De eerste keer dat ik bij Liona kwam, wist ik niet eens precies wat ik kwam doen. Er was iets wat mij blokkeerde, maar ik wist niet wat. Wat ik wel voelde, was dat de energie in mij niet vrijelijk kon stromen en dat het tijd was om mezelf te gaan bevrijden. Van wat ik me wilde bevrijden en hoe ik dat kon doen, daar ben ik stap voor stap achter gekomen, dankzij mijn traject bij Liona.

Zij moedigt mij onbevooroordeeld aan om te luisteren naar mijn innerlijke stem en daarop te vertrouwen. Niets wordt afgewezen. Alles mag er zijn. Ik mag er zijn, jij mag er zijn. Zij ziet de kracht en de liefde in mij, en in jou! En ze leert jou en mij om dit zelf ook te zien. Liona geeft zelf ongelooflijk veel liefde en energie en ik gun het iedereen om een traject bij haar te volgen! Het is ongelooflijk hard werken, maar het is het zo waard.

- Rianne

Jantine

Omdat ik emotioneel niet lekker in mijn vel zat heb ik Liona benaderd voor de mogelijkheden voor een 1-1 traject. Liona neemt haar tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je op dat moment nodig hebt. Liona is een warme persoonlijkheid en legt goed uit wat ze met je doet. Elke keer voelde en gebeurde er weer wat anders, soms heftig en soms heel rustig. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in mijn angsten en mijn persoon. Soms was het best pittig, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Na het traject voel ik me zoveel rustiger, sterker en zekerder dan daarvoor. Liona gaf mij de handvatten om iets te kunnen doen en veranderen in mijn leven en daarnaast heb ik vertrouwen in mijn toekomst gekregen.

- Jantine

Denise

Ruim een half jaar geleden kwam Liona op mijn pad en begon ik aan een traject van 1-1 sessies. Eng en spannend? Absoluut! Want iemand zo dichtbij laten deed ik eigenlijk nooit. Laat staan iemand zo intensief toelaten. Maar door de veilige en liefdevolle ruimte die Liona creert ging dat vanzelf.

Dit traject is life changing geweest. Ik durf eindelijk voor mezelf te kiezen ipv mezelf altijd weg te cijferen. Elke sessie was anders, maar altijd precies wat ik op dat moment nodig had zonder dat zelf soms te weten.

Zo zag en voelde ik mezelf na elke sessie veranderen en dichterbij mijn ware ik komen. Dankzij de 1-1 sessies met Liona ben ik weer gaan leven i.p.v. overleven.

- Denise

Anoniem

Tijdens een heftige burn-out kwam ik bij Liona terecht. Liona is een hele warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. De behandelingen waren soms heftig, maar het voelde altijd goed. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en ziet mijn leven er heel anders uit: ik ben dichter bij het pad van mijn hart en kan veel beter bij mijn gevoel. Liona heeft hier enorm aam bijgedragen.

- Anoniem

Erwin

Blessed dit gevoel omschrijft het beste mijn persoonlijke ervaringen met de healings van Liona

Ik kwam binnen als iemand die het moeilijk vind om naar de emotionele kanten van zichzelf te kijken. Hierdoor had ik last van verschillende emotionele blokkades.

Liona heeft mij op zeer prettige en liefdevolle manier geholpen om out of my comfortzone te gaan en daardoor durfde ik dieper bij mezelf naar binnen te kijken. Mijn emotionele kanten ben ik langzaam gaan omarmen en daardoor kan de energie weer vrij stromen. Ik voel me sindsdien veel energieker en veel meer in balans. Ik heb letterlijk aan den lijve ervaren dat energie allesbehalve zweverig is. Maar juist iets heel concreets.

- Erwin

Anoniem

Sinds ik bij jou ben geweest voor een healing, heb ik geen angstklachten meer ervaren. Zo bijzonder! Dankbaar voor. Heb nu al zin in een volgende behandeling!

-Anoniem

Debby

Begin dit jaar kwam Liona op mijn pad toen ik op zoek was naar meer ondersteuning en verdieping in het zijn met mezelf. Liona zorgt ervoor dat ik me helemaal overkan geven aan haar healings en brengt me meer in contact met mezelf. Door  te voelen, naar binnen te keren en te ervaren waar ik sta. Ze geeft me altijd iets om over na te denken of bij stil te staan. De healings zorgen voor ontspanning, verlichting en zorgen ervoor dat ik dingen beter kan verwerken. Het  is een feestje om bij haar te komen en ik kijk er iedere keer naar uit! Dankjewel Lieve Liona

-Debby

Sandy

Liona is een fijne en warme persoonlijkheid waar ik me op mijn gemak voel. Bij haar durf ik te zijn. Al vanaf de eerste sessie heb ik mij opengesteld, iets wat ik eigenlijk nooit doe. Maar ik vertrouwde haar. Dit heeft mij uiteindelijk iets moois gebracht. Liona heeft me in 3 sessies iets waardevols gegeven. Warmte, kracht en geloof in mezelf. zij heeft me laten inzien dat ik van mijzelf mag houden en er mag zijn zoals ik ben! Daarbij heb ik ook weer mezelf gevonden in het leven vanuit liefde! Lieve Liona, dankjewel! Ik gun iedereen de verrijking die je hen kan geven!

- Sandy

Oda

“Ik ken Liona als een gepassioneerd en zorgzaam persoon die graag in verbinding staat met mensen. Een echte gever, als je het mij vraagt. Ik ervaar de sessies als zeer prettig en verlichtend. Liona laat je snel op je gemak voelen en ze laat je duidelijk merken dat jouw behoeften leidend zullen zijn. Niets moet, alles mag. Het heeft iets organisch. Ik heb zelf altijd het gevoel dat mijn batterij weer helemaal opgeladen is. Een echte aanrader dus!”

— Oda

Linda

“Een echte aanrader! Tijdens het intakegesprek gaf Liona mij direct een warm en vertrouwd gevoel. Een zeer enthousiaste, energieke en liefdevolle dame. Voor mij was dit de eerste kennismaking met reiki. Best spannend, maar die spanning viel bij binnenkomst direct weg.  De behandelingen bij Liona voelde alsof je een innerlijk bad krijgt, maar ook een reiniging op emotioneel niveau. Het gaf mij ontspannen rust en na een aantal behandelingen een opgeladen, helend en energiek gevoel. Ik voel de zon (weer) in me schijnen!”

— Linda

Joukje

“Ik ben bij Liona terecht gekomen op het moment dat verschillende ‘life events’ een negatieve invloed op mijn gezondheid hadden. De behandelingen van Liona hebben mij echt geholpen om wat rust in lichaam en geest te verkrijgen zodat ik de gebeurtenissen beter aan kan en een plek kan geven.”

— Joukje

Diana

“Mijn healings bij Liona hebben mij positief verbaasd. Ik vind het lastig om écht te ontspannen en mijn lichaam goed aan te voelen. Maar binnen vier behandelingen heeft ze mij met haar healings in totale ontspanning gekregen én ben ik geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Dit zegt echt wat over de kwaliteiten van Liona en haar vermogen om een sfeer te creëren waarin alles oké is en je uitgedaagd wordt om naar jezelf te kijken om te leren, zonder er een oordeel over te hebben. Liona, dankjewel en ik wens iedereen een ervaring met jou toe.”

— Diana

Dorrit

“Heel nuchter, open en nieuwsgierig kwam ik bij Liona aan. Een tikkeltje spannend was het voor me aan het begin maar daarna voelde ik me vooral ontspannen en veilig. Mooi om te ervaren dat ik na elke sessie meer open stond voor alles om me heen. Bewust. Mijn persoonlijke resultaat: meer geaard en hervonden veerkracht in een turbulente tijd.”

— Dorrit