1-1 Spiritual mentorships

Ja zeggen tegen werken met mij, is ja zeggen tegen een waarachtig en afgestemd energieveld

Een veld waarbinnen als vanzelf alle onzuiverheden en onwaarheden weg worden getrild. Een veld waar waarachtigheid, eigen verantwoordelijkheid en wijsheid de activerende waarden zijn om jouw unieke codes te ontsluiten. Om je toegang te geven tot het volledig claimen en belichamen van de essentie van jouw incarnatie hier op deze prachtige planeet aarde.

Tijdens een mentorship geef ik aan je door wat ik geleerd heb over werken met energie, over lichaamswerk en over bewust kijken naar hoe jij verhoudt ten opzichte van jezelf en je leven. In het mentorship werk ik met het principe van ceremonial teachings, waarbij er op alle lagen van het menszijn transmissies plaatsvinden in een ceremoniele setting. Het gaat over weten, voelen, helder zien, energetisch waarnemen en dit belichamen.

Omdat de energetische transmissies krachtig en diep transformerend zijn is het een pré dat je al ervaring hebt en opleidingen hebt gedaan met energetische en/ of lichaams en helingswerk. Zodat je de energetische transmissies veilig kunt ontvangen en jezelf kunt houden als we door de donkerte bewegen.

Ik werk graag met je als het werken met energie via het lichaam al een plek heeft in jouw leven (en sacred business). Als je je al zeker voelt over je gaven en technieken en je eraan toe bent om vanuit die kennis en ervaring een uplevel te maken naar je eigen unieke manier van werken.

Met mij werken is voor diegene die radicale eigen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen proces. Voor diegene die zichzelf kunnen houden en met een zuiver bewustzijn zichzelf kunnen observeren. Voor diegene die zichzelf willen bevrijden van alles wat oud en niet in lijn is. Voor diegene die hier met een heilige missie zijn en zich inzetten voor de ultieme waarheid en staan voor vrijheid van de mensheid. 

Herken je dit?


Heb je het gevoel dat je met reden geïncarneerd bent in een menselijk lichaam? Nu in deze tijd? Maar vind je het spannend om jouw unieke gaven volledig te claimen?

Heb je moeite om jouw energetische grenzen goed te bewaken? Wil je jouw energie leren inzetten op een manier die vervullend is voor jou en daarmee een groter goed dient?
Heb je een heilige missie en zet je deze in voor de mensheid via een sacred business?
Heb je al veel opleidingen en ervaring met energetisch werken, maar voel je dat het nu tijd is om jouw eigen unieke gaven te ontsluiten?

Heb je het gevoel dat er nog een stop zit op het claimen en belichamen van jouw gaven, waardoor niet volledig in waarheid leeft en werkt?

Ben je er klaar voor om een energetische shift te maken? Voel je dat alle lagen van jouw menszijn geactiveerd mogen worden? Zodat jij jouw missie hier op aarde kunt leven?

Weet je? Je bent op de juiste plek.

Stel je eens voor dat…

Je je unieke gaven claimt en belichaamt, voorbij alles wat je geleerd hebt

Je leert werken met het NU en een zuiver kanaal wordt tussen hemel en aarde

Je kunt shiften door te ervaren en voelen, door activaties van de codes van je ziel

Je volledig JIJ kunt zijn en dat jij een heilig instrument bent in jouw sacred business

Je de essentie van jouw incarnatie kunt leven. In het hier en NU.

Klinkt fijn toch?

Voor jou creëerde ik het spiritual mentorship

01

Spiritual mentorship

Ca 4 maanden (in afstemming worden het aantal sessies en ontmoetingen gepland)

Omdat jij uniek bent wil ik in volledige afstemming met jou het mentorship vormgeven. Dit betekent dat jij altijd de richting bepaalt van onze reis samen. Van te voren stemmen we af hoe het traject er concreet uit komt te zien. Hoeveel sessies, waar die plaatsvinden en wat er centraal mag staan. Elke ontmoeting kan je zien als energetische ceremonie, waarbij we werken aan het unlocken van jouw unieke gaves en dit verbinden met de essentie van jouw incarnatie in het NU. We werken in de vorm van ceremonial teachings, zodat je op elk niveau van het menszijn geactiveerd wordt om de transmissie te ontvangen en door te vertalen naar jouw leven en werk.

Wat mag je in ieder geval verwachten?
Initiatie ceremonie. Een op jouw afgestemde ceremonie vol activaties, energetische transmissies en inzichten. Met als doel om jouw essentie hier op aarde te verankeren.
Een mysterie guest sessie (afhankelijk van wat jij nodig hebt, ontvang je een sessie met een expert op het gebied van een van jouw vraagstukken of thema’s uit het mentorship)
Activaties in audio en meditaties in beeld en opdrachten die jouw proces ondersteunen tijdens het mentorship en daarna.

De verdere invulling bepalen we samen en in afstemming.

Investering in het Spiritual mentorship is afhankelijk van jouw verlangens, de intensititeit van de reis en de frequentie van onze ontmoetingen. Houd rekening met een investering tussen de 2222 en 4444 euro.

Bonus bij de Intensive spiritual mentorship:

Surprise

Hoe ik graag werk

Met mij werken is een co-creatie tussen jou en mij & het goddelijke en aardse. Ik geloof in een gelijkwaardige samenwerking, waarbij activaties over en weer leiden tot grote energetische shifts. Ik sta voor leren door te ervaren en voelen, voorbij het weten met het hoofd naar het diepe weten van de ziel.

Ik geloof dat jij en ik hier nu op aarde zijn om grootse dingen te doen. Maar weet dat ook dat je alleen je volste potentie kunt leven als je afentoe een radicaal eerlijke spiegel voor krijgt. Iemand die je iedere keer weer terughaalt naar het hier en nu, zodat je leert hoe je jezelf kunt observeren vanuit een zuiver bewustzijn. Vanuit afstemming en via energetische transmissies activeren we samen jouw unieke kracht, zodat je die in kunt zetten voor jouw sacred business.

Ervaringen van anderen

Natascha

Deze reis van bewustzijn is niet gemakkelijk. Het is een achtbaanreis van schoonheid en brutaliteit, van diepe pijn die door en uit mijn lichaam is gegaan, van diepe vreugde en dankbaarheid die me geen andere keuze laat dan te knielen en verbinding te maken met Moeder Natuur met mijn hele wezen. Een reis van tranen. Tranen die mijn hart en ziel reinigen. Tranen voeden mijn hart en ziel.
Een reis van liefde en de eliminatie van alles wat niet is. “Er is discipline, geduld en liefde voor nodig”, kreeg ik te horen toen ik aan mijn spirituele pad begon. En hoe meer ik erop loop, hoe meer ik besef hoe waar dit is. En zo lijkt het alsof het leven je soms engelen in menselijke vorm stuurt. Om je hand vast te houden en naast je te zijn op dit minder bewandelde pad. Zo voel je je net even wat minder alleen. Zodat u het uitzicht kunt delen. Zodat je kunt ervaren waar je naartoe loopt. Het pad van je spirituele reis bewandel je alleen, maar er zijn er velen die met je meelopen. Met het 1 op 1 spiritueel mentorschap van Liona Dalia krijg je daar een glimp van.
En Liona, op haar eigen manier, laat je beseffen dat dit volkomen waar is. In haar hele wezen. Als mentor, als medereiziger, als gelijke, als mens die op deze aarde rondloopt en doet waar ze van houdt en wat ze mogelijk kan in haar menselijkheid om ons allemaal te helpen herinneren wie we werkelijk zijn. In haar heilige ruimte laat ze je de uitgestrektheid van het universum en de perfectie van dit alles begrijpen. Ik voelde me badend in het licht, werd omringd door liefde en herinnerde me langzaamaan hoe ik van mezelf moest houden, en daarmee van alles en iedereen om me heen. Het herinnert me eraan dat ik een deel van het universum ben, van een groter geheel. Zo veel als je bent. Ik ben zo dankbaar dat je weer in mijn leven bent gekomen en dat we samen een deel van onze reis hebben kunnen lopen. “We zijn hier allemaal om elkaar naar huis te lopen”, zei Ram Das. En dat vind ik een heel mooi idee. Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten.
Al mijn liefde, Natascha
Natascha

Carmen

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️

Carmen

Soraya

Ik klopte bij Liona aan omdat ik voelde dat ik niet in mijn eentje door een diep stuk verdriet heen kon komen. Ik was geraakt door haar podcast met Make Love Work waarin ze spreekt over seksueel trauma. Ik voelde dat ik daarin ook nog met behulp van een therapeut een deel te doorvoelen had.

Liona haar zachtheid, kunde maar ook haar oprechtheid vind ik heel fijn. Ze is mens. Ze is open over wat zij zelf meemaakt, waardoor ik me veilig voel. In de sessies kwamen mooie thema’s naar boven, levens waarin ik een heks was, baarmoeder trauma en seksuele onveiligheid. Ik voelde me veilig bij haar om echt hele donkere stukken aan te kijken en het sloot prachtig aan bij de reis die ik al aan het maken was.

Liona embodied het donker aankijken en er op een helende manier mee werken. Ze embodied het hekszijn op een manier die nog veel verder gaat dan hekszijn. Met haar werken gaat heel diep maar voelt ook verrassend licht.

Ik raad Liona aan iedere lichtwerker aan, she practise what she preaches en geeft je helemaal de ruimte om door die processen heen te gaan die nog te zwaar voelen om alleen te doen.

We all need a Liona in our lives.

Soraya

Francien

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️

Francien

Marloes

Dank je wel voor het afgelopen half jaar. De veiligheid die je biedt waardoor ik mij verder durfde open te stellen, waardoor ik mijn lelijkste kanten durfde te laten zien, en ze durfde aan te kijken. Soms huilend, soms lachend, dat alles zonder mij afgewezen te voelen. Vanuit daar kon ik groeien, kon jij mij spiegels voor houden. Waarachtig spreken en mezelf een stem geven, zijn de stappen die ik heb gemaakt. Evenals het beginpunt om in mijn lijf te komen en te ervaren dat dat heus wel veilig is. Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet. Dank je wel dat je er bent en dat je met mij bent meegelopen.

Marloes

Mirjam

Allereerst is het jouw persoon, de mens die je bent en wat je uitstraalt, die het echte verschil maakt. Ik heb een bijzondere reis gemaakt waarbij jij iedere keer duiding gaf en me liet voelen wat ik moest voelen. Helen wat ik moest helen en bekrachtigen wat er al was en is.

Ik kwam bij jou omdat ik voelde dat al mijn lichamelijke kwaaltjes,  dieper liggende oorzaken hadden en dat mijn energie niet stroomde, wellicht veroorzaakt door blokkades.  Resultaat? geen lichamelijke kwaaltjes of pijnen meer. Ik voel me energiek, positief en vol zelfvertrouwen. Ben bezig om een praktijk op te zetten, mijn relaties zijn verbeterd, ben een opleiding begonnen, heb nog meer zelfinzicht gekregen en misschien belangrijker, ik kom makkelijker in contact met mijn emoties en gevoelens.

Ik vervolg mijn reis met vertrouwen dat ik alle bagage bij me heb om er een prachtige reis van te maken! Dank je wel Liona

-Mirjam-

Danielle

Lieve Liona, je kwam via meerdere kanalen op mijn pad en voelde een enorme klik met jou. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat jij op mijn pad bent gekomen en deze innerlijke reis samen met jou mocht maken. Wauw! Zeg ik nog maar eens, zoals na elke sessie weer. Elke sessie was anders maar altijd precies wat ik nodig had. Je creeert een hele veilige omgeving, tuned in en gaat vervolgens aan de slag met allerlei onderdelen uit jouw magische toolbox. Wat heb je mij geraakt op vele manieren, laten zien/voelen, wakker geschud, geheeld, bewuster gemaakt, dichterbij mijn purpose gebracht en stappen doen zetten ( waar ik al tijden tegenop zag maar die ik zo nodig had ). Ik vind jou echt een enorme powervrouw, prachtig van binnen en buiten, oprecht, warm, betrokken, krachtig, open, ontwapenend, inspirerend en een groot voorbeeld voor mij en vele anderen die ook op het pad van bewustwording, heling en transformatie terecht zijn gekomen. Diepe buiging uit respect voor jou! Heel veel liefs.

-Danielle

Anika

Lieve Liona,
Het afgelopen half jaar heb ik een healingtraject bij jou gevolgd, en wat zou ik dat aan iedereen willen aanraden. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de inzichten, het dichter bij mijzelf komen, mijzelf vinden en vooral het aanschouwen van ‘the good, the bad and the ugly’. Alles mag er zijn. Ik zou iedereen willen adviseren die deze recensies leest: neem de stap. Je bent het meer dan waard.
Ik heb niet veel goede woorden kunnen vinden, het is gevoel. Maar dankjewel lieve Liona, dankjewel voor alles wat je me gegeven hebt!❤️
-Anika

Esmee

Wilde jou nog even bedanken voor alles. Ik heb mijzelf eindelijk weer teruggevonden. Ben mezelf heel erg tegengekomen en heb mezelf leren kennen maar mede daardoor ben ik wel waar ik nu ben en kan ik verder. Zit beter in m’n vel en kan weer van de kleine dingen genieten. Vond het een bijzondere ervaring en heb het altijd erg fijn ervaren. Ik keek er altijd naar uit om naar je toe te komen en het was veilig en vertrouwd genoeg om mij kwetsbaar op te stellen bij jou. Heel erg bedankt , je bent een heel liefdevol en warm mens , super dankbaar voor alles! ❤️

-Esmee

Clanel

Lieve Liona!
Wat een reis heb ik dankzij jouw hulp meegemaakt. Na jaren op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd bij verschillende psychologen. Kwam ik dan bij jou. Via via kwam ik dan op jouw FB pagina. Een kijkje daar maakte mij nieuwsgierig. Dan maar ook even op jou website. Wat ik voelde aan nieuwsgierigheid was niet te beschrijven. Voordat ik contact durfde te nemen was ik al 3 maanden verder. Na een telefonische intake. Voelde ik een klik, moest wel 4 maanden wachten voor mijn afspraak. Mijn mijn geduld werd beloond. Nu 4 sessies verder. Heb in innerlijk en lichamelijk een verandering gemaakt. En alles in de positieve zin. Ik ben t leven zo dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten en dat ik met jouw hulp ben waar ik vandaag ben. En gelukkig weet ik dankzij jou dat ik mag vallen, maar ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om weer op te staan.❤️

- Clanel

Jennefer

Liona is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Door een burn-out voelde ik mij totaal verloren. De retreat in Westdorpe heeft mij destijds hoop, geloof & vertrouwen in mezelf gegeven en was het lichtpunt voor mij in een hele donkere tunnel. Dat weekend voelde ik (na 2 jaar) eindelijk rust in mijn hoofd en verbinding tussen lichaam en geest. Dit was het begin van mijn spirituele reis naar mezelf.

Door de individuele healing sessies heb ik kennis gemaakt met de spirituele wereld waarvan ik niet wist dat het bestond. Liona was hierin mijn gids en ik heb prachtige innerlijke reizen mogen mee maken, mijn trauma’s verwerkt, angsten overwonnen en gewerkt aan emotionele blokkades.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar heb ik een transformatie doorgemaakt en ervaar ik het leven op een fijnere en bewustere manier.

Lieve Liona, ik ben enorm dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen. Je bent een prachtige, warme, inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik mij onverklaarbaar zo verbonden met jou en heb je een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Duizendmaal dank hiervoor. Heel veel liefde, Jennefer

- Jennefer

Marjolein

Soms komen er mensen op je pad, die je vol warmte en liefde begeleiden en je leren om te durven vertrouwen op je eigen kracht.

In mijn leven was er al zoveel gebeurd en was ik uit zelfbescherming totaal op slot gegaan. Maar dat voelde niet meer goed en het paste niet bij wie ik diep van binnen was en wilde zijn. Ik wist alleen niet meer hoe ik daaruit kon komen, omdat ik zoveel pijn had.

Liona heeft mij begeleid om de deur naar mijn hart weer te openen, om weer bij mijn gevoel en kracht te komen. Tijdens onze healingsessies leerde ze mij om door mijn angst heen te gaan. Met haar warmte, puurheid, eerlijkheid en vol vertrouwen.

Ik ben door alle lagen heen gegaan, soms heel moeilijk en heftig, verdrietig en eng. Maar het ging altijd over naar mooi en fijn en over lief zijn voor jezelf.

Ik heb nu weer rust in mijn lichaam en hoofd en ik heb weer het vertrouwen dat ik mag en kan zijn wie ik ben.

- Marjolein

Rianne

De eerste keer dat ik bij Liona kwam, wist ik niet eens precies wat ik kwam doen. Er was iets wat mij blokkeerde, maar ik wist niet wat. Wat ik wel voelde, was dat de energie in mij niet vrijelijk kon stromen en dat het tijd was om mezelf te gaan bevrijden. Van wat ik me wilde bevrijden en hoe ik dat kon doen, daar ben ik stap voor stap achter gekomen, dankzij mijn traject bij Liona.

Zij moedigt mij onbevooroordeeld aan om te luisteren naar mijn innerlijke stem en daarop te vertrouwen. Niets wordt afgewezen. Alles mag er zijn. Ik mag er zijn, jij mag er zijn. Zij ziet de kracht en de liefde in mij, en in jou! En ze leert jou en mij om dit zelf ook te zien. Liona geeft zelf ongelooflijk veel liefde en energie en ik gun het iedereen om een traject bij haar te volgen! Het is ongelooflijk hard werken, maar het is het zo waard.

- Rianne

Jantine

Omdat ik emotioneel niet lekker in mijn vel zat heb ik Liona benaderd voor de mogelijkheden voor een 1-1 traject. Liona neemt haar tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je op dat moment nodig hebt. Liona is een warme persoonlijkheid en legt goed uit wat ze met je doet. Elke keer voelde en gebeurde er weer wat anders, soms heftig en soms heel rustig. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in mijn angsten en mijn persoon. Soms was het best pittig, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Na het traject voel ik me zoveel rustiger, sterker en zekerder dan daarvoor. Liona gaf mij de handvatten om iets te kunnen doen en veranderen in mijn leven en daarnaast heb ik vertrouwen in mijn toekomst gekregen.

- Jantine

Denise

Ruim een half jaar geleden kwam Liona op mijn pad en begon ik aan een traject van 1-1 sessies. Eng en spannend? Absoluut! Want iemand zo dichtbij laten deed ik eigenlijk nooit. Laat staan iemand zo intensief toelaten. Maar door de veilige en liefdevolle ruimte die Liona creert ging dat vanzelf.

Dit traject is life changing geweest. Ik durf eindelijk voor mezelf te kiezen ipv mezelf altijd weg te cijferen. Elke sessie was anders, maar altijd precies wat ik op dat moment nodig had zonder dat zelf soms te weten.

Zo zag en voelde ik mezelf na elke sessie veranderen en dichterbij mijn ware ik komen. Dankzij de 1-1 sessies met Liona ben ik weer gaan leven i.p.v. overleven.

- Denise

Anoniem

Tijdens een heftige burn-out kwam ik bij Liona terecht. Liona is een hele warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. De behandelingen waren soms heftig, maar het voelde altijd goed. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en ziet mijn leven er heel anders uit: ik ben dichter bij het pad van mijn hart en kan veel beter bij mijn gevoel. Liona heeft hier enorm aam bijgedragen.

- Anoniem

Erwin

Blessed dit gevoel omschrijft het beste mijn persoonlijke ervaringen met de healings van Liona

Ik kwam binnen als iemand die het moeilijk vind om naar de emotionele kanten van zichzelf te kijken. Hierdoor had ik last van verschillende emotionele blokkades.

Liona heeft mij op zeer prettige en liefdevolle manier geholpen om out of my comfortzone te gaan en daardoor durfde ik dieper bij mezelf naar binnen te kijken. Mijn emotionele kanten ben ik langzaam gaan omarmen en daardoor kan de energie weer vrij stromen. Ik voel me sindsdien veel energieker en veel meer in balans. Ik heb letterlijk aan den lijve ervaren dat energie allesbehalve zweverig is. Maar juist iets heel concreets.

- Erwin

Anoniem

Sinds ik bij jou ben geweest voor een healing, heb ik geen angstklachten meer ervaren. Zo bijzonder! Dankbaar voor. Heb nu al zin in een volgende behandeling!

-Anoniem

Debby

Begin dit jaar kwam Liona op mijn pad toen ik op zoek was naar meer ondersteuning en verdieping in het zijn met mezelf. Liona zorgt ervoor dat ik me helemaal overkan geven aan haar healings en brengt me meer in contact met mezelf. Door  te voelen, naar binnen te keren en te ervaren waar ik sta. Ze geeft me altijd iets om over na te denken of bij stil te staan. De healings zorgen voor ontspanning, verlichting en zorgen ervoor dat ik dingen beter kan verwerken. Het  is een feestje om bij haar te komen en ik kijk er iedere keer naar uit! Dankjewel Lieve Liona

-Debby

Sandy

Liona is een fijne en warme persoonlijkheid waar ik me op mijn gemak voel. Bij haar durf ik te zijn. Al vanaf de eerste sessie heb ik mij opengesteld, iets wat ik eigenlijk nooit doe. Maar ik vertrouwde haar. Dit heeft mij uiteindelijk iets moois gebracht. Liona heeft me in 3 sessies iets waardevols gegeven. Warmte, kracht en geloof in mezelf. zij heeft me laten inzien dat ik van mijzelf mag houden en er mag zijn zoals ik ben! Daarbij heb ik ook weer mezelf gevonden in het leven vanuit liefde! Lieve Liona, dankjewel! Ik gun iedereen de verrijking die je hen kan geven!

- Sandy

Oda

“Ik ken Liona als een gepassioneerd en zorgzaam persoon die graag in verbinding staat met mensen. Een echte gever, als je het mij vraagt. Ik ervaar de sessies als zeer prettig en verlichtend. Liona laat je snel op je gemak voelen en ze laat je duidelijk merken dat jouw behoeften leidend zullen zijn. Niets moet, alles mag. Het heeft iets organisch. Ik heb zelf altijd het gevoel dat mijn batterij weer helemaal opgeladen is. Een echte aanrader dus!”

— Oda

Linda

“Een echte aanrader! Tijdens het intakegesprek gaf Liona mij direct een warm en vertrouwd gevoel. Een zeer enthousiaste, energieke en liefdevolle dame. Voor mij was dit de eerste kennismaking met reiki. Best spannend, maar die spanning viel bij binnenkomst direct weg.  De behandelingen bij Liona voelde alsof je een innerlijk bad krijgt, maar ook een reiniging op emotioneel niveau. Het gaf mij ontspannen rust en na een aantal behandelingen een opgeladen, helend en energiek gevoel. Ik voel de zon (weer) in me schijnen!”

— Linda

Joukje

“Ik ben bij Liona terecht gekomen op het moment dat verschillende ‘life events’ een negatieve invloed op mijn gezondheid hadden. De behandelingen van Liona hebben mij echt geholpen om wat rust in lichaam en geest te verkrijgen zodat ik de gebeurtenissen beter aan kan en een plek kan geven.”

— Joukje

Diana

“Mijn healings bij Liona hebben mij positief verbaasd. Ik vind het lastig om écht te ontspannen en mijn lichaam goed aan te voelen. Maar binnen vier behandelingen heeft ze mij met haar healings in totale ontspanning gekregen én ben ik geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Dit zegt echt wat over de kwaliteiten van Liona en haar vermogen om een sfeer te creëren waarin alles oké is en je uitgedaagd wordt om naar jezelf te kijken om te leren, zonder er een oordeel over te hebben. Liona, dankjewel en ik wens iedereen een ervaring met jou toe.”

— Diana

Dorrit

“Heel nuchter, open en nieuwsgierig kwam ik bij Liona aan. Een tikkeltje spannend was het voor me aan het begin maar daarna voelde ik me vooral ontspannen en veilig. Mooi om te ervaren dat ik na elke sessie meer open stond voor alles om me heen. Bewust. Mijn persoonlijke resultaat: meer geaard en hervonden veerkracht in een turbulente tijd.”

— Dorrit