Contact

Wil je graag met mij werken?

Op dit moment zijn de deuren voor mijn 1-1 mentorship gesloten. Vanaf september 2022 heb ik weer ruimte om met nieuwe mensen te starten.

Je kunt jezelf wel al aanmelden voor mijn wachtlijst en dan neem ik contact met je op voor een gratis telefonisch intake gesprek, tijdens dit gesprek stem ik energetisch op je af en verkennen we of een mentorship passend is bij wat jij hier op aarde komt doen.


Ik wil je vragen om jezelf alleen aan te melden vanuit helderheid en als je een diepe belichaamde JA voelt.

De plekken zijn beperkt, omdat ik alleen wil werken met diegene die echt toegewijd zijn aan zichzelf en het pad van de liefde.

En echt, echt bereid zijn om de investering op alle vlakken te maken. Ik vertrouw erop dat je de informatie op de pagina over de inhoud en prijs van het mentorship eerst leest voordat je je aanmeldt. 😉

Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de wachtlijst.

De eerstvolgende mogelijkheid om met mij te werken is tijdens het In Element Retreat van 18-24 juli 2022. Meer informatie hierover vind je ook op deze website.

Je kunt me bereiken via de mail of het contactformulier op deze pagina. Ik ben bereikbaar van maandag tot en met donderdag (9.00-16.00)

info@lionadalia.nl
06-48409504
KvK 70794936

Velden met een * zijn verplicht.

Praktijkadres

Toutenburg 97
3328 WL Dordrecht

Wachtlijst

Hoe kan ik je bereiken?