THE ART OF TOUCHING BEYOND TOUCHING

Energetic Bodywork cursus

(The basics)

Een 3 daagse cursus waar je de basis leert van Energetisch lichaamswerk.

Deze cursus wordt gedragen door de RECODE methode.

Een krachtige, eenvoudige en unieke methode om mee te werken.

De RECODE methode is mijn eigen ontwikkelde methode die ik in de afgelopen jaren als healer, mentor & teacher heb gecreëerd.

Het is een combinatie van energetisch lichaamswerk, massage & healingsvormen, bewustzijnswerk en hele praktische manieren om een doorgeefluik te zijn en worden van het hier en NU.


Tijdens de energetic bodywork basics cursus leer je de basis van deze methode.

Je krijgt praktische technieken en tegelijkertijd wordt er heel veel aandacht besteed aan de basishouding als spaceholder die fundamenteel is om dit werk te doen.

Omdat ik geloof in leren door te ervaren is de cursus zo opgebouwd dat je zowel gaat geven als ontvangen tijdens de cursusdagen. Er is veel ruimte voor vragen en persoonlijke processen.

De eerste 2 dagen duiken we diep in het leren van de technieken en methodes en oefenen we op en met elkaar.

Dag 3 is een terugkomdag waar veel ruimte is voor vragen en herhaling, zodat de methode echt goed beklijfd.

En er is tussen dag 2 en 3 bewust integratie en oefentijd gepland, zodat jullie in duo’s kunnen oefenen.

De RECODE methode is krachtig, eenvoudig en geschikt voor ieder mens die zichzelf op een diepere laag wil ontmoeten en in het bijzonder voor healers, mentors, coaches die meer willen leren over het werken met energie met het lichaam als portaal.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende settings 1-1 en in groepen deze methode die uniek is mogen ontwikkelen en inzetten. Voor mij is het iedere keer weer een geschenk om te ervaren wat het je kan brengen.

Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan afstemming. Afstemming met je eigen innerlijke wereld, afstemming met de aarde, afstemming met het goddelijke.

Het fundamentele werk wat centraal staat is aanwezig kunnen zijn en blijven bij jezelf en terwijl je dat doet aanwezig kunt zijn bij de ander. We werken aan gronding, aan het leren waarnemen van je eigen energiesysteem en het systeem van de ander, met als ingang het lichaam.

Je leert werken met de kracht van liefdevolle aanwezigheid door middel van aanraking.

We werken aan gezonde begrenzing en een veilige setting.

Naast het werk wat meer gericht is op het ontwikkelen van voelen, basishouding, afstemmen & ontwikkelen van intuïtie. Leer je tijdens deze cursus een scala aan technieken die je kunt inzetten als het moment daarom vraagt.

Denk aan massage en helingstechnieken, werken met visualisatie en clearing.

Energetic Bodywork the basics is geschikt voor jou als…

  • Al werkt als healer, coach of mentor en verlangt om meer energetisch lichaamswerk toe te voegen aan je werk
  • Je voelt dat je meer mag gronden en stevigheid wilt ervaren in je leven en tijdens je werk
  • Je al veel cursussen en opleidingen hebt gevolgd op het gebied van helings- en lichaamswerk, maar op zoek bent naar meer verdieping
  • Je vaak uit het veld geslagen voelt na het werken met energie of een energielek ervaart na het geven van sessies
  • Je meer met de energie van het NU wilt leren werken en je instrumentschap wilt activeren
  • Je eenvoudige en krachtige energetische technieken en methodes wilt leren
  • Maar ook als je jezelf op een dieper niveau wilt ontmoeten
  • Je ander soort werk doet, moeder bent en voelt dat je op een andere manier wilt verbinden met anderen
  • Als je je aangesproken voelt tot de manier waarop ik werk en aanwezig ben en dit zelf graag meer wilt belichamen
Ik  wil dit! 
17,18 & 24 November 2022
(particulier)
Ik  wil dit! 
12,13 & 19 Januari 2023
(particulier)

"Ik vond het een hele intense ervaring. De cursus heeft onwijs veel in werking gezet en heeft me veel geleerd om in dat veilige veld bij mezelf te blijven en op die manier ook dat voor de ander te creeren. Het veld wat Liona met zich meebrengt is niet eens te beschrijven in woorden. Ze prikt letterlijk door je heen en weet de hele groep op handen te dragen. Daarin zegt ze altijd precies de juiste dingen en dan gelukkig ook nog met humor. Dat maakt dat het een stuk veiliger voelt"

- Anne

"Een heel erg bijzondere cursus. Je denkt dat je voor een cursus massage gaat, maar het is eigenlijk een retreat, healing ceremonie en spirituele ervaring in 1. Liona is een fantastisch mooi mens, spiritual teacher en healer. Haar energie is als die van een engel. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en hoe ik dit in de praktijk ga toepassen.

- Imke (Mentor & Healer)

Over jullie teacher Liona

In de eerste plaats mens, moeder, vrouw. Werkende als mentor, healer en leraar in de wondere wereld van het werken met energie (meestal via het lichaam). Ik ben diep verbonden met het leven, de aarde en haar schoonheid, maar kan net zo erg genieten van het onzichtbare, goddelijke wat onze essentie weerspiegeld. Ik houd van pizza en mantra’s zingen. Soms vind ik mijn verbinding met GOD (de bron) via een diepe meditatie en soms op een muziekfestival. Ik geloof in verschillende manieren, ik houd van diversiteit, van mensen in alle soorten en maten.

De afgelopen jaren liep ik met een diepe toewijding het pad van spirituele ontwikkeling, werkte 1-1 en in groepen misschien wel met 1000 mensen. Ik leerde aan honderden mensen de kunst van energetisch masseren bij Healing Space.

En toch bleef ik het gevoel houden dat er iets miste, dat het anders kon. Menselijker, inclusiever, meer in verbinding met het leven.

Uit al die ervaringen werd de RECODE method geboren. Een methode die uniek, krachtig en eenvoudig is en ik zo graag wil delen met anderen.

The RECODE method

Het gouden weefdraad dat door alle creaties van House of RECODE beweegt. Het draagt, het voortstuwt & het kader biedt om veilig te kunnen zakken in dit heerlijke speelveld.

Remember

Herinner je hoe het is om over te lopen van jouw eigen unieke frequentie en energetische blauwdruk

Evolution

Evolutie plaatsvindt in samenwerking met jouw natuurlijke ritme en de hartslag van de aarde.

Codes

Codes van de mysteries van het leven toegankelijk zijn voor ieder mens op aarde.

Organic

Organisch en cyclisch helen en leven ruimte maakt voor een nieuwe manier van zijn.

Doorway

Je de doorgang bent van oud naar nieuw en van nieuw naar oud, door jouw volle aanwezigheid in het NU.

Energetic

Energetische transmissies als vanzelf jouw lichaam vinden als een instrument van het NU moment.

"Bijzondere dagen met Liona. Liona die een veilige space wist te creeren. Terwijl we door diepe processen gingen en tegelijkertijd technische kennis opdeden. We konden vragen, leren, lachen en huilen. Ik vond het heel knap dat Liona zo goed wist in te tunen op iedereen en wist wie je was en waar je mee zat door de jusite vragen te stellen en in te tunen op de energie, zo mooi en leerzaam. Ik ging van onzekerheid in mijn kunnen, naar vertrouwen en rust en een gevoel van dit is echt iets voor mij'

- Deelnemer massagecursus

"Diepgaande training op vaktechnisch, fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Een uitnodiging in het belichamen van dit vak en overgave aan het zelfhelend vermogen van masseur en client'

- Marloes ( Mystic Meeting)

Praktisch

DATUM

17, 18 & 24 november 2022

of

12,13 & 19 januari 2023

Je hebt dus keuze uit 2 cursussen. In November 2022 of januari 2023

10.00-ca 16.00 uur

(zelf lunch meenemen)

LOCATIE

Yogastudio Dordrecht

Kromhout 89 Dordrecht

PROGRAMMA

3 dagen van 10.00-16.00 vol met unieke, krachtige methodes om energetisch lichaamswerk een plek te geven in je leven en werk

Ik betaal particulier

€599,- of 3 x €222,-

(incl 21% BTW als je particulier betaalt

17,18 & 24 november 2022

Ik betaal zakelijk

€599,- of 3 x €222,-

(excl 21% BTW als je zakelijk betaalt)