Gratis tools

Ik deel met liefde gratis inspiratie, tips en handvatten om jou te inspireren en ondersteunen in jouw proces naar heel- en bewustwording. Gratis, omdat ik weet hoe waardevol het is als je dichterbij jezelf kunt komen en dat soms een klein gebaar van liefde een groot verschil kan maken.

PODCAST: Energy First

Energiewerk, soevereiniteit en opscheppen over onze schaduwstukken

“Energetisch healer en mentor Liona Dalia duikt meteen de diepte in als we haar vragen naar wat er speelt in haar leven. Ze deelt over een bewogen jaar vol retrospectie, zoeken en helen. En wat is dat helen nou eigenlijk? Slaan we daarin door? En hoe souverein ben jij? Je hoort haar prachtige kijk op deze en meer topics. En we delen onze eigen kwetsbaarheden tijdens een lekker potje shadow bragging, want dat is precies wat ons mens maakt. Enjoy!”

PODCAST: Het woord is nu aan ons

Van ambtenaar tot heks & healer

“Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik meteen dat ik met deze wijze vrouw een podcast zou gaan maken. Een half jaar laten babbelen we erop los. Over god, over mens-zijn en relaties (met je ouders en je man, wiens ballen je eerder afhakte 😉 Over wat spiritualiteit voor ons betekent en over spirituele bypasses. Over angst voor afwijzing, en meer. Luister en ontspan: laat de vele levenslessen van Liona lekker over je heenkomen.”

PODCAST: Op Zoek

Op zoek podcast

Ik mocht te gast zijn bij deze heerlijke podcast @opzoekpodcast en ging in gesprek met de fantastische @marije.elles.

Een heerlijk gesprek over hoe je om licht te brengen je eigen donker moet kennen, het zijn van een schakel tussen hemel en aarde en hoe je alleen kunt toveren wanneer je helemaal aanwezig bent in het hier en nu.

PODCAST

The Let Love Rule Podcast

In deze podcast ben ik te gast bij  Nadja van Osch (businesscoach en moneymindset queen). We praten over hoe je alleen maar met het donker kan werken als je helemaal in je lichaam bent en in het midden kunt staan van tegenstellingen als je volledig bij jezelf aanwezig kunt zijn. Het gaat over hemel op aarde creëren en hoe je veilig kunt blijven als je werkt met je schaduwkanten. Voor de geïnteresseerden van het Now Age Witchcraft programma is dit een mustlisten.