Gratis

Ik deel met liefde gratis inspiratie, tips en handvatten om jou te inspireren en ondersteunen in jouw proces naar heel- en bewustwording. Gratis omdat ik weet hoe waardevol het is als je dichterbij jezelf kunt komen en dat soms een klein gebaar van liefde een groot verschil kan maken.

PODCAST

Op zoek podcast

Ik mocht te gast zijn bij deze heerlijke podcast @opzoekpodcast en ging in gesprek met de fantastische @marije.elles.

Een heerlijk gesprek over hoe je om licht te brengen je eigen donker moet kennen, het zijn van een schakel tussen hemel en aarde en hoe je alleen kunt toveren wanneer je helemaal aanwezig bent in het hier en nu.

PODCAST

Make Love Work

Ik was te gast bij de podcast van Make Love Work met als onderwerp ‘ Helen van Seksueel Misbruik’. In deze podcast vertel ik over hoe ik mijn eigen trauma heb kunnen helen en waarom ik geloof dat alles wat je meemaakt bijdraagt aan wie je bent en dat juist de donkere stukken je power kunnen worden. 

PODCAST

The Let Love Rule Podcast

In deze podcast ben ik te gast bij  Nadja van Osch (businesscoach en moneymindset queen). We praten over hoe je alleen maar met het donker kan werken als je helemaal in je lichaam bent en in het midden kunt staan van tegenstellingen als je volledig bij jezelf aanwezig kunt zijn. Het gaat over hemel op aarde creëren en hoe je veilig kunt blijven als je werkt met je schaduwkanten. Voor de geïnteresseerden van het Now Age Witchcraft programma is dit een mustlisten.

Meditatie

Deze healing journey is prachtig als je het gevoel hebt dat je niet goed in contact kunt komen met je harts (verlangens) of als je een vraag of probleem hebt waar je graag je hart voor om raad wilt vragen. Via deze gratis healing journey meditatie voer je een gesprek met je hart.

E-book

Merk je dat je het moeilijk vindt om rust en ruimte voor jezelf te creëren? Ben je vaak moe, omdat je dingen doet die energie vreten? Ben je geneigd om de signalen van je lichaam te negeren? Dit E-book geeft je praktische holistische tips die je uitnodigen om een stapje dichterbij jezelf te komen.