Gratis tools

Ik deel met liefde gratis inspiratie, tips en handvatten om jou te inspireren en ondersteunen in jouw proces naar heel- en bewustwording. Gratis, omdat ik weet hoe waardevol het is als je dichterbij jezelf kunt komen en dat soms een klein gebaar van liefde een groot verschil kan maken.

Gratis activatie

Wil je graag jouw energie gebruiken om jezelf te voeden en in te zetten voor jouw leven en jouw missie hier op aarde? Maar merk je dat jouw energie regelmatig actief is bij anderen? Deze gratis activatie is een prachtige manier om jouw eigen energieveld elke dag weer opnieuw te creëren.

PODCAST: Het woord is nu aan ons

Van ambtenaar tot heks & healer

“Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik meteen dat ik met deze wijze vrouw een podcast zou gaan maken. Een half jaar laten babbelen we erop los. Over god, over mens-zijn en relaties (met je ouders en je man, wiens ballen je eerder afhakte 😉 Over wat spiritualiteit voor ons betekent en over spirituele bypasses. Over angst voor afwijzing, en meer. Luister en ontspan: laat de vele levenslessen van Liona lekker over je heenkomen.”

PODCAST

Op zoek podcast

Ik mocht te gast zijn bij deze heerlijke podcast @opzoekpodcast en ging in gesprek met de fantastische @marije.elles.

Een heerlijk gesprek over hoe je om licht te brengen je eigen donker moet kennen, het zijn van een schakel tussen hemel en aarde en hoe je alleen kunt toveren wanneer je helemaal aanwezig bent in het hier en nu.

PODCAST

The Let Love Rule Podcast

In deze podcast ben ik te gast bij  Nadja van Osch (businesscoach en moneymindset queen). We praten over hoe je alleen maar met het donker kan werken als je helemaal in je lichaam bent en in het midden kunt staan van tegenstellingen als je volledig bij jezelf aanwezig kunt zijn. Het gaat over hemel op aarde creëren en hoe je veilig kunt blijven als je werkt met je schaduwkanten. Voor de geïnteresseerden van het Now Age Witchcraft programma is dit een mustlisten.

Meditatie

Deze healing journey is prachtig als je het gevoel hebt dat je niet goed in contact kunt komen met je harts (verlangens) of als je een vraag of probleem hebt waar je graag je hart voor om raad wilt vragen. Via deze gratis healing journey meditatie voer je een gesprek met je hart.