The Energetic Doorway to Organically receive Codes for the Evolution and Remembrance of self

I wonder if there is another way

One that seems new, but in fact is very old rebirthed in the NOW.

I wonder......

De opening van House of RECODE

Iedere keer als ik afstem op dit veld krijg ik dezelfde boodschap, mensen hebben een plek nodig waar ze keer op keer kunnen hercoderen. Weer terug kunnen bewegen naar het enige echte ware, naar de herinnering van hun eigen heelheid in het NU moment. Een plek waar ze weer gevuld kunnen worden door hun eigen unieke energetische blauwdruk en daarvan kunnen overvloeien.

Een 3-daagse onderdompeling in het RECODE veld.

De opening van House of RECODE is het officiële begin van de RECODE method in werking.

Tijdens een 3 daags ‘retreat’ dompel je onder in de no-nonsense manier van diep zielenwerk. Waarbij je menselijkheid en het NU moment iedere keer centraal staan.

De 3 dagen kan je zien als een reis die het echte leven weerspiegelt. En je huidige realiteit meeneemt in het veld ipv achterlaat. Daarmee is het eigenlijk geen retreat zoals je dat gewend bent. En tegelijkertijd ook weer wel ;)

3 dagen waar we bewegen van healingceremonies, naar pizza, van werken met de elementen naar dansen op R&B, van oneindige stilte naar therapeutisch boksen.

Werkelijk niks wordt buiten beschouwing gelaten. Want juist daar waar we delen van onszelf en ons leven in afgescheidenheid plaatsen, creëren we verstikking en gebrek aan ruimte om te ademen en leven.

Wanneer we onszelf veilig genoeg voelen om alles wat we zijn tot expressie te brengen, ontdekken we het ware goud. En dat is toch waar we voor gekomen zijn ;)


Programma

Tijdens deze dagen staat het echt belichamen van jouw unieke blauwdruk centraal. Je authentieke kleur, geur en ritme herinneren en dit diep in je lijf laten landen, zodat je het op jouw eigen manier kunt meenemen naar jouw realiteit, jouw leven.


Omdat er vaak veel (energetische) ‘vervuiling’ in je systeem aanwezig kan zijn. Je bewust of onbewust energieën, programma’s  in jouw systeem hebt draaien die niet authentiek zijn. Werken we het eerste deel van het programma vooral aan ruimte maken. Ruimte in je hoofd, ruimte in je hart, ruimte in je buik, ruimte in je veld. 

We werken aan energetische hygiene, aan emotional release door middel van verschillende manieren van energetisch lichaamswerk.

Het tweede deel staat in het teken van het herclaimen van alles wat van jou is. Je eigen heerlijke heelheid en alles wat je bent weer toelaten. Je zult weer in je soevereine kracht komen en vanuit die plek weer kunnen verbinden met de mensen in je leven en het leven zelf. 


Je kunt je op 2 manieren laten onderdompelen in het RECODE veld. Door deel te nemen aan de 3 daagse container of je kiest voor de 3 daagse container met aanvullend 2 x 1-1 mentorsessies.

READY FOR THE RECODE

House of RECODE is about losing all the bullshit and toxic programs that are consciously or unconsciously controlling your life.

For me RECODE is a creation of us all.

Of the sisters and brothers who join. Together we create a space where time and space have no more meaning. A space where the transmissions of wisdom and clarity are made possible by each and every one of us.
Our bodies functioning as vessels of that what wants to be brought to life.

HOUSE OF RECODE IS...

Een portaal voor jou om te hercoderen op alle niveaus die jou mens maken

Voorbij alle systemen...

Voorbij alle dogma’s…

Voorbij alle verstoringen….

Voorbij alle coderingen….

Voorbij alle programma’s......

Die niet jou zijn.

Voorbij het fixen en voorbij de healingloop wetende dat je in wezen nooit kapot bent geweest.

Voorbij dit alles wacht er een bewustzijnsveld wat je zal dragen. Waar jouw volle aanwezigheid in het NU moment jouw zenuwstelsel uitnodigt om te ontspannen en je de werkelijke betekenis van overvloed, vrede, dankbaarheid, vervulling & liefde kunt ervaren.

Voorbij dit alles is een veld waar ieder van ons evenveel waarde en ruimte heeft om te groeien en te bloeien & op een eigen tempo en op eigen & unieke manier leiderschap kan nemen over het leven.

House of RECODE is voor jou als…

  • Je gelooft in  de weg van En-En
  • Je wilt overgeven aan de stroom van het leven zoals die voor jou bedoeld is
  • Je energetische soevereiniteit net zo belangrijk vindt als het grote geheel
  • Je je eigen energetische blauwdruk op een gegronde en neutrale manier wilt uitdragen
  • Je eraan toe bent om vrij te zijn van coderingen die niet jou zijn
  • Je voelt dat je nu hier op aarde bent om het anders te doen dan anders. Op een manier die overvloeit van jouw unieke geur en kleur
  • Je je stevig wilt voelen in jouw eigen heerlijke menselijke midden
  • Je het mystieke net zo liefhebt als de aardse realiteit
  • Je mens net zoveel ruimte wilt geven als je ziel

Dit energetische portaal is misschien extra welkom als je voelt dat je al een lange weg gelopen hebt en nog steeds voelt dat het anders kan. Niet omdat je denkt of voelt dat je kapot bent. Niet omdat het moet. Niet omdat je vastzit in een healingloop. Juist omdat je je gerealiseerd hebt dat je altijd al heel bent geweest.


Maar omdat je het verlangt, omdat je weet dat er nog een andere plek in jezelf en in het leven is die op je ligt te wachten. Omdat je toe bent aan uplevel die geen uplevel is in de zin van hoger of lager, maar wel een nieuwe manier van zijn in jou zal verstevigen, die in wezen heel oud is en geboren wordt in het NU.

READY FOR THE RECODE

"En-En, dat is waar mijn reis met Liona om draaide. Om gelijkheid en verschil. Om de individu en de samenwerking. Om spiritueel en aards. Het ontvangen en het geven. Naar boven en beneden. Het licht en het donker. Allemaal in het midden in mijn lichaam"

- Mieke (Fengh Shui specialist)

"Liona's werk is bijzonder krachtig. Ze nodigt je echt uit om jezelf tot expressie te brengen in alles wat je bent. Je eigen waarheid en medicijn te ontdekken en je heelheid in het Nu te omarmen. Ze is speels liefdevol, wijs, authentiek. En haar nieuwste creatie RECODE is precies dat"

- Sara

Over founding mother; Liona

In de eerste plaats mens, moeder, vrouw. Werkende als mentor, healer en leraar in de wondere wereld van het werken met energie (meestal via het lichaam). Ik ben diep verbonden met het leven, de aarde en haar schoonheid, maar kan net zo erg genieten van het onzichtbare, goddelijke wat onze essentie weerspiegeld. Ik houd van pizza en mantra’s zingen. Soms vind ik mijn verbinding met GOD (de bron) via een diepe meditatie en soms op een muziekfestival. Ik geloof in verschillende manieren, ik houd van diversiteit, van mensen in alle soorten en maten.

De afgelopen jaren liep ik met een diepe toewijding het pad van spirituele ontwikkeling, werkte 1-1 en in groepen misschien wel met 1000 mensen. En toch bleef ik het gevoel houden dat er iets miste, dat het anders kon. Menselijker, inclusiever, meer in verbinding met het leven

Ik verdiepte me in verschillende (spirituele) stromingen en werd geïnitieerd in verschillende spirituele lineages. Met als 'hoogtepunt' mijn initiatie in de tempel van Hathor in Egypte. Een initiatie in de lijn van priesteres Isis. Na deze initiatie realiseerde ik me dat ze me allemaal voorbereid hadden op de enige initiatie die er werkelijk toe doet. Namelijk de initiatie tot de mens Liona. De volledige incarnatie van mijn ziel in het lichaam van Liona. En nu ben ik hier, overstromend van mijn eigen energetische blauwdruk. En fuck dat gevoel is door geen enkel ander gevoel te overtreffen.

Met House of RECODE hoop ik een veld te creëren waar iedereen die er instapt mag overstromen van zijn of haar eigen unieke kleur en geur en deze voor altijd bij zich mag dragen en mag delen met de wereld.

Over House of RECODE

Een plek & veld waar de initiatie in volledig jezelf zijn kan plaatsvinden. Op jouw manier, jouw tempo terwijl ik en andere mooie mensen naast je lopen.

Een container waar we elkaar echt van mens tot mens kunnen ontmoeten. En elkaar op alle lagen van het menszijn inspireren, herinneren & evolueren. Een plek waar het NU en de ervaring in dat NU leidend is. Een plek waar we naast elkaar lopen als gelijkwaardigen. Allemaal met ons eigen verhaal, gaven en verleden. Allemaal net zo waardevol en essentieel.

Een plek waar al die dimensies die ons mens maken gewaardeerd, gehouden, gedragen wordt.

Een plek waar je jezelf iedere keer weer op een nieuwe laag kunt ontmoeten en beter kunt leren kennen. Organisch.

Een plek waar jij op een neutrale manier jouw eigen unieke ruimte kunt innemen.

Welkom in House of RECODE

De plek waar we werken met het RECODE-model. Het gouden weefdraad dat door alle creaties van House of RECODE beweegt. Het draagt, het voortstuwt & het kader biedt om veilig te kunnen zakken in dit heerlijke speelveld.

Remember

Herinner je hoe het is om over te lopen van jouw eigen unieke frequentie en energetische blauwdruk

Evolution

Evolutie plaatsvindt in samenwerking met jouw natuurlijke ritme en de hartslag van de aarde.

Codes

Codes van de mysteries van het leven toegankelijk zijn voor ieder mens op aarde.

Organic

Organisch en cyclisch helen en leven ruimte maakt voor een nieuwe manier van zijn.

Doorway

Je de doorgang bent van oud naar nieuw en van nieuw naar oud, door jouw volle aanwezigheid in het NU.

Energetic

Energetische transmissies als vanzelf jouw lichaam vinden als een instrument van het NU moment.

Welkom in House of RECODE

"Liona, jij steekt echt met kop en schouders uit boven de healers en coaches in dit land. Zo stevig en gegrond als je bent en hoe je wegblijft van je eigen 'ding' op mij projecteren vind ik echt uitzonderlijk. Ik ben zo dankbaar dat je deze maanden naast me hebt gelopen.

It meant the world .

- Caressa (Chrystal Healer)

"Liona voelt aan de ene kant op afstand en tegelijkertijd intens dichtbij.

De spiegeling in het contact, de eerlijkheid, de rauwheid, als een ongoing proces waarbij ik niet het gevoel heb dat iets 'klaar' is maar juist is begonnen. En dat voelt nog steeds best vaak spannend en naakt. Want ik kan niet doen alsof, of iets mooier of beter maken terwijl mijn ego die neiging heeft. En dat voelt dus zó exposed en tegelijkertijd kloppend."

- Renee ( seksuoloog)

House of RECODE
is een veld van EN-EN

Waar...

JA & NEE

Ziel & Mens

Goddelijk & Aards

Lichaam & Geest

Mannelijk & Vrouwelijk

Zacht & hard

En alle andere ogenschijnlijke tegenstrijdigheden

 

Oprecht welkom zijn en geëerd worden.

Praktisch

Je kunt je op 2 manieren laten onderdompelen in het RECODE veld.

Door deel te nemen aan de 3 daagse container of je kiest voor de 3 daagse container met aanvullend 2 keer 1-1 RECODE mentorsessies.

Als je kiest voor de aanvullende mentorsessies krijg je de gelegenheid om het werk van de 3 daagse dieper te integreren, doorvoelen en ik loop een langere tijd naast je. Mijn 1-1 werk is intiem en diep, een ontmoeting met het vuur en water in een vloeiende dans in jezelf.

Een prachtige manier om dieper in jezelf te zakken, naast de al heerlijke 3 dagen.


DATUM

Maandag 7 t/m Woensdag 9 november 2022

LOCATIE

Avani Retreat & Trainingscentrum
Helvoirt

INCLUSIEF

2 overnachtingen & alle heerlijke maaltijden (houd rekening met pizza ;)

PROGRAMMA

Ik werk graag afgestemd en met de energie van het nu dus ik deel niet het hele programma.

Maar denk aan energetische hygiëne, healing, code activaties, veel lichaamswerk, stilte, dansen, boksen, ademen, regulatie van het zenuwstelsel, connecten met de aarde en je lichaam.

Maar laat je verrassen :)


TEAM

Soraya


Met humor, gronding en een stevig lijntje naar boven helpt Soraya vrouwen zichzelf radicaal vrij te uiten.


Ze is singer-songwriter, healer, stembevrijder en praat graag over de wijsheid van de baarmoeder. In haar werk nodigt zij je uit om meer van jezelf te laten zien & horen dan je ooit dacht te durven.

Mama

Mijn lieve mama. Lourdes Augustina zal voor jullie koken tijdens deze dagen.

Zolang als ik me kan herinneren zie ik mijn moeder in de keuken. Haar liefde (en dat is veel) in haar eten te verwerken. Er zijn maar weinig mensen die zo smaakvol kunnen koken als mijn moeder.

Ons huis zat altijd vol met mensen die mee wilde eten. Want het eten van Loulou is zo lekker.

En naast dat ze heerlijk kan koken is het een fantastische liefdevolle krachtige vrouw. Mijn grote voorbeeld!

Het voelt als een groot geschenk dat House of RECODE mede door haar wordt gedragen en daarmee door al mijn voorouders.

RECODE

€999,- of 3 x €344 (incl 21% BTW)

RECODE + 2X 1-1

MENTORSESSIE

€1.999,- of 3 x €680(incl 21% BTW)

“There was never anything wrong with me, and there is never anything wrong with me.”

— Jeff Foster