Ik geloof dat de healers van deze wereld een grote opgave hebben om donkere wijsheid weer te integreren in zichzelf en de wereld.

Vanuit die integratie kan er weer balans ontstaan tussen donker en licht, tussen fijne en pijnlijke aspecten van het leven, tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Alleen dan kan er werkelijke en collectieve heling plaatsvinden. En kan oude magie en voorouderlijke wijsheid weer een veilige plek krijgen in onszelf en in het werk dat wij mogen doen. Dit programma biedt een stevige basis om dit integratiewerk te doen.

Dit transformerende (online) programma bekrachtigt en verankert jou in je healerschap. Ik neem je mee op een mystieke reis door je eigen innerlijk landschap, zodat je weer  in contact komt met jouw eigen oeroude wijsheid. ​Je de verloren delen van je ziel weer kunt integreren in jouw zijn en jouw werk.

Reviews

Jij bedankt..❤️ Voor het zijn wie je bent en voor het prachtige programma dat je hebt gecreëerd. Ik voel de diepe energie van de overgave van waaruit dit programma is gecreëerd. Ik voel de rust, ik voel de liefde en het goddelijke wat er doorheen stroomt en tegelijkertijd voel ik jou.

Die compleetheid waarmee dit programma in elkaar is gezet. Hoe je in het leven en dus ook in je werk/bedrijf staat en dit alles heb ik nooit eerder bij een programma gevoeld, waarbij alles is gecreëerd uit essentie. In complete kalmte.❤️

Lieve Liona, ik wil even zeggen dat module 1 van NAW me al zoveel heeft gebracht! Ik kan zo goed gronden nu en ook tijdens m’n reiki behandelingen. Ik kon namelijk heel snel zelf niet goed worden bij een blokkade van iemand anders, maar nu kan ik het echt goed afvoeren via m'n wortels. Zo fijn en zo'n verademing! 🙏🏼

Jaa zo dankbaar al!! Al denk ik soms oké ik wil nu weer verder met de volgende module want ik loop "achter" ofzo. Maar pff dan denk ik rustigggg, alles op m'n eigen tempo en het komt wanneer het goed voelt. (On)bewust heb ik module 1 al zo geïntegreerd, echt heel fijn. Ook om daar nu even bij stil te staan nu ik dit zo typ🙏🏼

Het was prachtig vandaag! Dank je wel voor het creëren van dit bijzondere veld, voor het contact met onze voorouders en voor dat jij jij bent! En ook heel erg bedankt dat ik me veilig genoeg voelde om eindelijk te durven uitspreken dat ik me soms voel alsof ik niets ben,

terwijl ik diep van binnen weet dat ik wel iets ben. Het voelde bevrijdend... Ik ben je enorm dankbaar en ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting! Heel veel liefs 😘❤️🧡💛

Wat een mooie dag vandaag, zit nog na te genieten van deze mini retreat, net het mooie doosje uitgepakt, ik ben zo benieuwd wat voor geur het is in t flesje.. Weet jij dat? Lfs Angelique. En wat een mooie kaartjes 🙏🏼

Jaaa zo fijn! Al meerdere keren gedaan, op het gras en in het zand is nog fijner 🙌🏼 hele fijne aarden oefening! Thanks voor alle waarde die je levert!

Lieve mooie vrouw, Wow wat zit het Now Age Witchcraft programma mooi in elkaar. Zo compleet en dat voor deze prijs. Ik had me al helemaal opengesteld voor jou en jouw kennis en kunde. Maar het is echt ver boven verwachting. WoW!

Wat heb je het prachtig samengesteld, gecreëerd en in de wereld gezet! Ik heb de intro's gekeken en gelezen & ga deze week lekker bezig met mijn altaar & pentagram. Wou je toch even een berichtje sturen. Super fijn, nu al!
Liefs

Lieve lieve Liona,

krachtige vrouw, moeder van dit programma, je wordt gedragen. Ik draag je in mijn hart in elk moment, ik voel je, ik ben bij je.

Wat ben je een magisch mens. Heel veel liefs voor jouw diepe proces ~ ik vind het nog steeds raar om te zeggen maar: geniet ervan.

En ik vind je ook gewoon een heel mooi mens!❤️ vindt heel fijn en waardevol hoe jij zo preacht voor eigen autoriteit zijn. Dat heb ik in mijn reis tot hiervoor 'gemist'. Ook al geloof ik wel dat t goed is zoals t is, heel fijn dat jij mensen op deze manier aanspreekt!

Je zou wel t dubbele mogen vragen voor t programma 🙏🏼 :)

Bedankt voor afgelopen zondag. Ik was al open gebarsten toen je nog bezig was met de introductie. Jou horen, zien, voelen voelde als thuiskomen. Dank je wel lieve zus.

Ik heb onwijs veel zin in het avontuur. Dank je wel voor deze mooie creatie.

Het programma bevat krachtige energetische activaties, meditaties, mantra’s en dagelijkse oefeningen en rituelen. Aan het eind van het programma belichaam je het donker en het licht en heb je een uniek en eigen pakket van healingtools en handvatten ontdekt, die je in kunt zetten voor jezelf en tijdens jouw werk als healer.

ONLINE
NOW AGE WITCHCRAFT
INTENSIVE
NOW AGE WITCHCRAFT

and WHEN WE GIVE OURSELVES PERMISSION to BECOME COMPLETE.
WE CREATE a SACRED SPACE on EARTH.
a PLACE WHERE DARK and LIGHT ARE EQUAL and JUST AS VALUABLE.
NECESSARY to CREATE WHOLENESS, UNITY and ONENESS.
and WHEN WE STOP JUDGING our OWN CONCEPTS of DARK and LIGHT,
WE FREE OURSELVES of the ILLUSION that THERE IS a DIFFERENCE.

IN ESSENCE IT IS ALL the SAME.

ONLINE

Now Age Witchcraft

Wat mag je verwachten?

MODULE 1

Wortel in de grond van Moeder aarde

MODULE 2

Creëer een heilige en veilige ruimte

MODULE 3

Open je hart voor het donker in jezelf

MODULE 4

Activatie van voorouderlijke wijsheid

MODULE 5

Integratie van jouw schaduwkanten

MODULE 6

Wees de schakel tussen hemel en aarde

Dit programma gaat over ervaren, voelen en beleven. Zo kan er een activatie plaatsvinden van de herinneringen en wijsheden van jouw eigen ziel. Hierdoor zullen de teachings op een ander niveau integreren en zul je die wijsheid op je eigen unieke manier kunnen inzetten.

Door die integratie zul je met beide voeten kunnen wortelen in de grond van Moeder aarde, beschenen door het heilige licht uit de hemel. En zul je gaan functioneren als een schakel tussen hemel en aarde.

Houd je van vastomlijnde structuren? Dan is dit programma niet voor jou. Ik geloof veel meer in een manier van leren waarbij je uitgenodigd wordt om zelfdragend en zelfhelend te worden. Dat kan alleen als je zelf ervaringsdeskundige bent en je jouw eigen proces van heelwording ziet als het meest fundamentele en essentiële werk wat wij healers te doen hebben.

Now Age Witchcraft (online) is...

VOOR JOU ALS....

 • Je voelt dat er nog onbenutte donkere krachten in jou zijn, waar je toegang tot wilt krijgen;
 • Je jezelf meer wilt ankeren in je healerschap, zodat je stevig staat op het moment dat je donkere stukken en heftige problematiek tegenkomt;
 • Je een eigen unieke manier van werken wilt creëren in plaats van te doen wat anderen doen;
 • Je jouw eigen sacred space wilt leren creëren, zodat je kunt leven en werken zonder een energielek te ervaren of overgenomen te worden door 'donkere energie' die niet van jou is;
 • Je jouw volste potentie wilt omarmen en daarvoor bereid bent om jouw eigen schaduwkanten te ontmoeten.

NIET VOOR JOU ALS....

 • Je nog aan het begin staat van jouw eigen proces van heelwording. Het programma vraagt een bepaald zelfbewustzijn en vermogen om jezelf te kunnen dragen;
 • Je graag leert uit de boeken. Dit programma gaat over ervaren, voelen en op een ander niveau informatie tot je nemen, omdat ik erin geloof dat de informatie dan het beste beklijfd;
 • Je niet bereid bent om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces. Dit programma vraagt een bepaalde commitment om ook echt resultaten te kunnen boeken;
 • Je niet bereid bent om echt helemaal op aarde te komen, je lichaam te bewonen en deze practices te integreren in het dag dagelijkse.

ONLINE NOW AGE WITCHCRAFT

Is een online programma van 13 weken.

ELKE 2 WEKEN ONTVANG JE EEN MODULE MET:

 • een introductievideo over het thema
 • krachtige activaties in audio en lightlanguage activaties
 • worksheets, rituelen en practices
 • healing mantra
 • een online journal om al jouw bevindingen en boodschappen in te noteren

BONUS

 • online start ceremony
 • online closing ceremony & sharing circle
 • toegang tot mijn online healing journey meditatievideo's
 • 2 jaar toegang tot dit programma

INTENSIVE

Now Age Witchcraft

Zoek je meer verdieping? En wil je graag real life en in groepsverband een sacred space leren creëren? De magie van ceremonieel werken ervaren?

Dan kan je deelnemen aan de live ceremonie van Now Age Witchcraft. Deze ceremonie is een verdieping van het online programma en helpt je om het werk wat je online doet nog meer te belichamen. Tijdens deze ceremonie leer ik je hoe je een energetisch en heilig veld kan creëren voor jezelf, voor 1-1 werk en voor groepsceremonies.

Deze live ceremonie staat in het teken van connecten met onze diepste oude wijsheid. We zullen door middel van energetisch (lichaams) werk, werken met de 5 elementen, schaduwwerk, rituelen, meditatie, dans en voice liberation een diepere activatie laten plaatsvinden van jouw volste potentie.

Samen creëren we een sacred space en nodigen we elkaar uit om in het diepste van onze ziel te duiken. Het donker in onszelf te ontwaken en een bron van kracht te ontdekken waar we rest van ons leven uit kunnen tappen.

DEZE INTENSIVE IS VOOR JOU ALS...

 • je het online programma wilt verdiepen en belichamen;
 • je wilt leren werken met groepsenergie en de energie van de groep wil leren te volgen;
 • je onderdeel wilt uitmaken van een tribe die elkaar draagt en uplift;
 • je al ervaring hebt om met donkere stukken in jezelf te werken en bereid bent om in een groep schaduwwerk te doen;
 • je al praktijk voert als healer, coach, light- of darkworker of binnenkort gaat starten;
 • je al enige ervaring hebt met dieper proceswerk bij jezelf (en jouw clienten);
 • je je herkent in alle punten voor het online programma ;)

INTENSIVE NOW AGE WITCHCRAFT

Wat kun je verwachten?

Een online programma van 13 weken & een live ceremonie

"Now Age Witchcraft Live Ceremonie"

Een live ceremoniedag vol met prachtige rituelen, schaduwwerk en
oefeningen die je met jouw diepste oude wijsheid in contact brengt.

ELKE 2 WEKEN ONTVANG JE EEN MODULE MET:

 • een introductievideo over het thema
 • krachtige activaties in audio en light language activaties
 • worksheets, dagelijkse rituelen en practices
 • healing mantra's
 • een online journal om al jouw bevindingen en boodschappen in te noteren

BONUS

 • Now Age Witchcraft Goodiebags
 • online start ceremony
 • online closing ceremony & sharing circle
 • toegang tot mijn online healing journey meditatievideo's
 • 2 jaar toegang tot dit programma

Prijzen

ONLINE

Now Age Witchcraft

 • Deelname online programma
  start 1 november 2021
 • Now Age Witchcraft live ceremonie

BONUS

 • New moon ceremony & start 4 november 20.00 (online)
 • Closing Ceremony 6 februari 2022 10.00 (online)
 • Gratis toegang tot mijn online healing journey meditatievideo's
 • Now Age Witchcraft Goodies

€488 incl. btw

of betaal in 2 of 3 termijnen

IK BEN ERBIJ! 

INTENSIVE

Now Age Witchcraft

 • Deelname online programma
  start 1 november 2021
 • Now Age Witchcraft Live ceremonie 11 december

BONUS

 • New moon & start ceremony 4 november 20.00 (online)
 • Closing Ceremony 6 februari 2022 10.00 (online)
 • Gratis toegang tot mijn online healing journey meditatievideo's
 • Now Age Witchcraft Goodies

€666 incl. btw

(13 plekken)

of betaal in 2 of 3 termijnen

Wil je later alsnog deelnemen aan de Live Ceremonie?

Dat kan, mits je deelneemt aan het online programma en er nog plek is.

NAW INTENSIVE

Live Ceremonie

€199,- incl. btw

JA, GRAAG!  

Over Liona

De afgelopen jaren heb ik met vallen en opstaan mijn eigen unieke weg gevonden als healer en spiritual teacher. Met een diepgewortelde basis in reiki en oosterse geneeswijzen begon ik mijn blikveld te verruimen en ook andere stromingen te ontdekken.

Ik ontdekte meer over sjamanisme, Taoïsme, hekserij, ademwerk, tantra, plantmedicijnen en meer. Al deze wegen zorgden voor meer verdieping in mezelf, (zelf)heling en prachtige ervaringen. Maar ik kwam vooral tot het inzicht dat ik niets buiten mezelf nodig heb om te kunnen helen en groeien.

Want op een gegeven moment ging ik zien dat al deze 'stromingen' eigenlijk activaties zijn van mijn eigen wijsheid, mijn eigen rituelen, mijn eigen krachten en mijn eigen magie.

Ik heb geleerd dat het het allerbelangrijkste is om in verbinding te blijven met mezelf en met moeder aarde en vanuit die verbinding ook met Source.

Om die verbinding echt te kunnen bestendigen, mocht ik steeds weer mijn eigen pijnlijke en donkere stukken helen. Niet alleen uit dit leven, maar ook uit vorige levens.

Tijdens deze prachtige reis mocht ik zien hoe ik in veel levens als heks, sjamaan & medicijnvrouw had geleefd. Duistere krachten had gekend en ook zwarte magie had bedreven. Eerst wist ik me geen raad met deze informatie, maar uiteindelijk ben ik deze wijsheid gaan inzetten tijdens mijn healings en teachings.

Wat bleek? Met de juiste intentie en een stevige grondhouding werkt het enorm helend en transformerend.

Voor mij is het donker inmiddels net zo waardevol als het licht. En in mijn beleving kan je alleen maar heel en compleet zijn als je het donker en het licht toelaat en integreert in je zijn en in je leven.

Vanuit die integratie kan je namelijk intappen op de hoogste frequentie...en dat is LIEFDE!

CONTACT

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op via onderstaande contactgegevens.

E-MAIL

info@lionadalia.nl

TELEFOON

06-48409504

Veelgestelde vragen

Wanneer start het online programma?

Het programma start op 1 november 2021. Na betaling krijg je een bevestiging van je deelname. Daarna is het programma altijd beschikbaar voor je.

Kan ik ook later beginnen aan het programma?

Ja. Je hebt 2 jaar toegang tot de inhoud van het programma en je kunt het helemaal op je eigen tempo doen. Dus als je later wilt starten kan dat.

Doe je mee aan de intensive? Dan is het belangrijk dat je wel het online programma gestart bent.

Kan ik ook later deelnemen aan de intensive?

Ja dat kan. Houd er rekening mee dat de kosten dan 199,- euro zijn.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kan indien gewenst in 2 of 3 termijnen betalen. Als je je inschrijft krijg je vanzelf deze optie.

Hoeveel tijd besteed ik per dag aan het programma?

Gemiddeld genomen ben je zo’n 30 minuten per dag per dag bezig. De ene dag is dat veel minder en de andere dag is dat meer.

Dit programma nodigt je uit om echt dieper te verankeren in je zijn en je te verbinden met je diepste zelf. Dat vraagt aandacht en tijd. Zoek je een quick fix? Dan is dit programma niet voor jou.

Is er een plek waar ik mijn vragen kan stellen?

Ja, er is een community in de online omgeving. Ik zal daar vragen beantwoorden en jullie kunnen elkaar daar steunen.

Maar houd er rekening mee dat dit geen plek is om maar in het wilde weg te vragen. Ik verwacht dat je eerst probeert om even je eigen vragen te doorvoelen en mee te nemen in de module. Heb je dan nog steeds een vraag. Stel hem dan zeker.

Ik heb nog geen praktijk, kan ik dan wel meedoen?

Ja dat kan. Het allerbelangrijkste is dat jij de roeping voelt en je diep van binnen voelt dat dit programma voor jou bestemd is.