I am not this hair
I am not this skin
I am the soul that lives within

— RUMI

Over Liona

Ik werk sinds 2016 als healer, spiritueel teacher en mentor. De afgelopen jaren heb ik bijna duizend mensen begeleid, tijdens mijn 1-1 werk, ceremonies, retreats en energetische massagecursussen. Inmiddels heb ik een geheel eigen stijl en manier ontwikkeld als het gaat om helings- en bewustzijnswerk.

Mijn werk houdt rekening met alles wat jouw mens maakt. Het diep zakken in je lijf. Je verbinden met je emoties op een manier dat je ze zelf kunt reguleren is 1 van mijn specialiteiten. Dat met een stevig potje liefde is een behoorlijk transformerend medicijn. Zo is gebleken 🙂

Mensen die met mij hebben gewerkt ervaren mijn werk als diep transformerend, helend en lifechanging en geven terug dat het werken met mij een herinnering is van hun goddelijke essentie en tegelijkertijd het menszijn eert en activeert.

Het houden van veilige en liefdevolle ruimtes voor transformatie en heling is wat ik allerliefste doe. Ik krijg vaak te horen dat mijn aanwezigheid alleen al zorgt voor diepe activaties van het ongeziene en ongevoelde.

Voel je welkom om het te komen ervaren.

De afgelopen jaren heb ik met vallen en opstaan mijn eigen unieke weg gevonden als healer, teacher en spiritueel mentor. Met een diepgewortelde basis in reiki en oosterse geneeswijzen begon ik mijn blikveld te verruimen en ook andere stromingen te ontdekken.

Ik ontdekte meer over sjamanisme, taoïsme, hekserij, ademwerk, tantra, plantmedicijnen en meer. Al deze wegen zorgden voor meer verdieping in mezelf, (zelf)heling en prachtige ervaringen. Ik kwam vooral tot het inzicht dat ik niets buiten mezelf nodig heb om te kunnen helen en groeien.

Op een gegeven moment ging ik zien dat al deze ‘stromingen’ eigenlijk activaties zijn van mijn eigen wijsheid, mijn eigen rituelen, mijn eigen krachten en mijn eigen magie.

Ik heb geleerd dat het het allerbelangrijkste is, om in verbinding te blijven met mezelf en met moeder aarde en vanuit die verbinding ook met de bron.

Inmiddels heb ik een geheel eigen stijl en manier ontwikkeld als het gaat om helings- en bewustzijnswerk. De afgelopen jaren heb ik daar bijna duizend mensen mee begeleid naar wie zij werkelijk zijn. Naar een meer waarachtig en stromend leven.

Als mentor wil ik die manier van werken met energie, het lichaam en bewustzijn met je delen. Niet omdat je het moet doen zoals ik, maar om jou te activeren om ook jouw eigen manier van zijn en werken te creëren.

Mijn opleidingen

Reiki Practitioner, II en I (Usui Reiki Ryoho)
Praktische Chinese geneeswijze
Oosterse Elementenleer
Energetische Massage
Tantra (autodidact)
Sjamaninistisch werk (autodidact)
Holistisch Voedingscoach
Shin Do
Master Culturele Antropologie (universiteit van Utrecht)

Benieuwd naar ervaringen van anderen?