Welkom in het veld van
Garden of Eden

Dankjewel vanuit de grond van ons hart dat je samen met ons in dit veld wilt stappen en iets magisch wilt gaan creëren.

Garden of Eden is een creatie van Liona en Naomi, een download vanuit het kwantumveld wat de afgelopen maanden in onze baarmoeders is gaan groeien. En nu voelt het klaar om het veld te openen voor de vrouwen die samen met ons deze creatie tot leven gaan brengen.

Garden of Eden is een veld van co-creatie, een zusterschap waarin we als gelijkwaardigen onze eigen unieke gaves inbrengen. Een veld waarbij we elkaars hand vasthouden en elkaar spiegelen om ons eigen leiderschap te belichamen. Het is een energetisch portaal naar het baren van een nieuwe versie van jezelf en de vrouw die in jou leeft. Een plek van groei & potentie, omdat we de waarde en kracht van iedere vrouw die deelneemt eren.

Garden of Eden is een reis van herinnering. Een ontwaking van de Godin in jou. Een activering van de incarnatie van je ziel in een vrouwenlichaam. Tijdens deze reis bewandelen we het pad van initiatie. Een inwijding om het vermogen van de Godin om de grote bron van leven te kanaliseren en aan te boren. Het vermogen van de Godin om het diepe leven te alchemiseren via het hart. Keer op keer.

Want wanneer we de overdracht van leven diep in ons Godinnenhart ontvangen en het ons lichaam laten openen, kunnen we het transformeren in onvoorwaardelijke liefde en het verspreiden over de hele wereld. Allemaal op onze eigen unieke manier.

Naomi en Liona zullen deze reis met je lopen. De ruimte houden om de krachtige energetische transmissies toe te staan ​​je zachtjes of soms bruter te openen en je uiteindelijk te transformeren in de meest ware versie van jou.

Waarden als gelijkheid, wijsheid, veiligheid, belichaming en goddelijkheid, zullen de ruimte vullen terwijl we door de Garden of Eden bewegen.

Garden of Eden is voor jou als…

-je al een tijd op het pad van ontwaken loopt

– je voelt dat je energetisch soeverein mag zijn, maar het nog moeite kost om jezelf goed te voelen

– je er aan toe bent om vrij te zijn van coderingen die niet jou zijn

– je er aan toe bent om alles wat jij bent te belichamen

– je een nieuwe manier van het vrouwelijke wilt toelaten en leven

– je je gedragen en gehouden wilt voelen in alles wat je bent

– je voelt dat het tijd is om in een nieuwe tijdlijn te stappen waar jouw diepe vrouwelijke essentie geleefd wordt

– je wilt overgeven aan de stroom van het leven zoals deze voor jou bedoeld is

Het veld van Garden of Eden is niet geschikt voor jou als het navigeren door ‘ the void’ je het stuipen op het lijf jaagt. We willen je uitnodigen om echt los te komen van wat je denkt dat jou is, zodat je daarachter echt in contact kan komen met wat er echt toe doet voor jou. Al het andere is namelijk helemaal niet zo belangrijk

Het veld van Garden of Eden is intiem en subtiel en vraagt een bepaald vertrouwen in de kracht van het energieveld dat we samen gaan zetten. Onze intentie is daarom ook niet om een programma met jullie te delen of de reis al vast te leggen. Ook omdat dit veld uitnodigt om het NU voor ons te laten werken. Dat is de plek waar we het meest in contact staan met dat wat er echt toe doet.

Het veld van Garden of Eden is vooral voor de vrouwen die los willen komen van alles waar ze aan vast hebben gehouden. Het is een energetisch portaal naar een belichaming van het zijn van een vrouw hier op aarde. Voorbij alles wat je hierover geleerd hebt of wat je dacht wat klopte.

Het veld zal je uitnodigen om los te komen van veel waar je aan gehecht bent geraakt, zodat je als het ware opnieuw geboren kunt worden.

Omdat we zo weinig informatie delen, willen we jullie vooral uitnodigen om af te stemmen op de frequentie van Garden of Eden. En in je hart te voelen of het resoneert.

Als dat zo is willen we je uitnodigen om je aan te melden voor een intakegesprek, vanuit een plek van vertrouwen. Tijdens dit intakegesprek voelen we samen of jouw deelname passend is op dit moment. En kunnen we dieper ingaan op jouw resonantie met Garden of Eden.

De investering is € 3.333,-

(betaling in termijnen is mogelijk)

Datum: van 10 -14 oktober

Als je een Ja voelt kan je je voor een intakegesprek aanmelden door hieronder je gegevens achter te laten.

LET op: wil je de factuur zakelijk voldoen? Dan is de prijs excl BTW. Stuur ons dan even een aparte

Praktische info

 • 5 dagen – 4 nachten
 • Slaapkamer (prive of met 1 andere vrouw)
 • Prive sauna
 • Privé terrein met heerlijke tuin
 • Prachtige Hoeve in Zuid Limburg
 • Biologisch en vegetarisch eten

Programma

Het programma zal de volgende elementen kennen, maar zal vooral afgestemd zijn op de energie van de groep.

 • Energetische soevereniteit
 • Edenic code activatie
 • Dans, zang en andere expressie
 • Embodied emotional intelligence
 • Feminine vs Masculine werk
 • Yoga, iedere ochtend

Integratie

Houd er rekening mee dat de transformatie op deze retreat erg sterk kan zijn en daarna even kan duren om te verwerken en te integreren.

Met dat in gedachten vragen we je om via deze link het intake-formulier in te vullen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het retreat het beste aansluit bij jouw proces.

Zorg ook dat je na het retreat een paar dagen kunt landen.

Dit retreat belooft: 

Uplevel en shift in tijdlijn

soul retrieval op de diepste laag van jouw Zijn

herinneren & activeren van de blauwdruk van je ziel

diep ankeren in je mens-zijn

hemel op aarde leven

Het team

Liona & Naomi

Zijn beiden spiritueel mentor & holistisch healer. Met een achtergrond in Reiki, energetisch lichaamswerk, sjamanistich werk, Chinese geneeskunde, tantra, taoïsme en holistische voeding. Het houden van heilige en veilige ruimtes voor transformatie en heling is wat zij het liefste doen. De honderden mensen met wie zij hebben gewerkt geven terug dat het werken met hen lifechanging is geweest en dat het werken met hen een diepe herinnering activeert van je Goddelijke essentie en tegelijkertijd het menszijn eert en integreert.

Liona en Naomi zijn samen opgeleid. Sindsdien is er een energetisch lijntje die hen helpt herinneren aan hun zielspotentie. Het is een verbond tussen 2 zussen die in de ziel hebben afgesproken elkaar in elk moment van het leven te steunen en door energetische transmissies over en weer weten zij steeds een deel in elkaar te activeren wat nog slapend was.

Als zij samen een veld neerzetten gaat dat voorbij je voorstellingsvermogen. Beide met hun eigen unieke kwaliteiten om de multidimensionaliteit van de mens aan te spreken. Samen openen ze een panorama view aan mogelijkheden om jouw speelveld als mens hier op aarde te creëren. Werken met Naomi en Liona is diep activerend op DNA niveau, houd daar rekening mee als je hun veld instapt. You will never be the same 😉

Pleuni

Tijdens dit retreat zal Pleuni in de ochtend Vinyasa Flow Yoga geven. Een yogavorm waarin je beweegt vanuit dat wat er nu is.

Pleuni is gecertificeerd yoga-docent en geeft prachtige sound-healings, waarmee ze een avond zal verzorgen.

Matea

Matea zal tijdens dit retreat haar fantastische voeding met ons delen. In het dagdagelijkse werkt Matea als kunstenaar en in beide disciplines gaat ze als een ware alchemist te werk met de elementen. Haar Bosnische en spirituele achtergrond zijn voelbaar in haar gerechten en aanwezigheid.