Magic Day

Een one-day retreat om jezelf helemaal op te laden & diep te ontspannen. Een dag die helemaal in het teken staat van jou en wat jij nodig hebt. Een dag die je helpt om spanning los te laten en je weer op te vullen met jouw eigen magische energie.

Voel je dat je echt een dag voor jezelf nodig hebt? Een dag die echt in het teken staat van jou? Een dag waarbij er aandacht is voor wat je wilt opruimen in je hoofd, in je lichaam en in je leven? Zodat je vandaaruit weer ruimte voelt om de dingen te doen waar je echt blij van wordt?

Tijdens de magic day ga je op een dieper niveau contact maken met jezelf. Tijdens de groepsmeditaties/ healing maak je contact met je gevoel en je lichaam en laat je los wat je belemmert in het dagelijkse leven. Daarna laad je weer op met jouw eigen krachtige en magische energie, door middel van yoga of boksen (of een andere mooie activiteit).

Na een Magic Day voel je je als herboren en ben je klaar om het dagelijkse leven weer in te stappen!

Een healthy en vegetarische lunch maakt altijd onderdeel uit van de magic days.

De eerstvolgende Magic Day is op:

Zondag 28 januari

Locatie: Yoga Studio, Kromhout 89, 3311 RE Dordrecht
Tijdstip: 10:00 – 15:00
Prijs: € 135,00 (incl. vegetarische lunch, healthy snacks en kruidenthee)

Aanmelden kan via info@lionadalia.nl of WhatsApp 0648409504.

Ervaringen van anderen

Wat een bijzondere dag is het weer geweest! Ben weer dichter bij mezelf gekomen en heb mezelf weer even op de eerste plek gezet vandaag. Ik vond de ‘staar opdracht’ erg bijzonder, voelde een intense connectie tussen mij en de persoon tegenover mij wat ik nog nooit ervaren had en er gebeurde van alles in mijn lijf in positieve zin. Alle negatieve emoties die ik had heb ik los kunnen laten. Ik zit nu in een goeie vibe en voel me weer enorm relaxed en krachtig. Bedankt voor deze mooie dag.

- Anoniem

Ik ben gratefull! Lichter, ín mijn lijf en de zwaarte die de afgelopen weken al vele malen lichter is geworden, is na gisteren echt minimaal. Ik heb mogen loslaten, verwerken en ben weer een stukje verder geopend. Mooi mens, je bent echt een engel. Blessed dat ik erbij mocht zijn!

- Anoniem

Lieve Liona, super bedankt voor deze ontzettend fijne dag. Dank voor het creëren van de verbinding, de veilige liefdevolle ruimte om me te uiten en de mogelijkheid om tot inzichten te komen. Namaste 🙏🏼

- Anoniem

Ik vind deze meditaties echt zo bijzonder.

- Anoniem

Ik hed de hearttalk gedaan. Ik moest al bij de intro huilen en dat bleef stromen. Ik vond hem prachtig, de muziek en je stem. Zoiets heb ik nog nooit gedaan.

- Marloes

Oei ik deed net meditatie 4. Wat fijn, mooi..

Alles stroomt. Het voelde alsof ik hulp kreeg van een engel net als tijdens mijn reiki behandelingen. Nog nooit eerder zo meegemaakt. Wilde je laten weten hoe fijn de meditatie was.

- Wiepie

Ik kwam met de meditation moments app al een tijdje niet meer zo diep en daardoor was ik mijn meditatieflow weer een beetje kwijt.

Maar het moment dat ik jouw meditatie aanzette, was ik in 1 keer weer helemaal terug waar ik moest zijn. In mijn eigen wereldje en echt even weg van hier en totaal met mezelf. Dankbaar dat ik deze meditaties nu overal mee naartoe kan slepen om wanneer nodig even dieper te zakken en echt bij mijn hart, lichaam en gevoel te komen.

- Denise

Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan – en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed.

Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!

- Astrid

Een week van innig samenzijn met jezelf (en anderen), met gezonde voeding, een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma met veel diversiteit aan oefeningen om een stukje van je verleden los te laten en je te heroriënteren op de toekomst. Omkleed door de Oosterse Geneeskunde en holistische kijk op het leven wordt Oost en West samen gebracht en een nieuwe invalshoek op het leven beschouwd.

Persoonlijk hoogtepunt was voor mij het ademwerk, bizar om te zien hoe effectief deze relatief eenvoudige methode werkt en wat een enorme impact dit had op de hele groep.

Jullie hebben allen keihard gewerkt om dit zo goed mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn.

- Christian

Ik ben eigenlijk alleen maar onder de indruk van hoe jullie dit hebben gedaan en nog steeds een beetje sprakeloos. De week zo zat bizar goed in elkaar. Alles kwam aan bod. Woorden schieten eigenlijk te kort voor wat deze week me heeft gebracht en hoe jullie dat hebben gedaan. Elke dag was er ruimte om een overtuiging of trauma te takelen en zag je iedereen steeds meer openen. Elke dag werd de groep hechter, als een familie.

En dan nog het land van Yemaya: ook daar schieten de woorden voor tekort. Wat een bijzondere plek en hoe perfect voor dit retreat. Elke dag als ik naar de tempel liep, had ik het gevoel alsof ik ergens in Frankrijk was en dat gaf me een gelukzalig vakantiegevoel. Ik had elke dag wel een keer kippenvel van de magie die er rondvliegt.

Lieve bijzondere schatten, 1000 maal dank voor deze life changing ervaring. Bedankt voor het zien, horen, voelen, het in me kracht zetten. Ik merk dat ik nog steeds aan het verwerken / landen ben, maar dat het warm voelt van binnen. Ik ben (even) voldaan. En die rust was ik lang kwijt. Dus ja, er is iets veranderd in mezelf en letterlijk in mijn houding. Er is echt een versie van mezelf van voor het retreat en na het retreat.

- Amy

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie IN ELEMENT retreat heeft plaatsgevonden. Ik had nog geen feedback gegeven, omdat ik het gevoel had dat ik niet de juiste woorden kon vinden. En zo voel ik dat nog steeds. Het was onbeschrijfelijk en levens-veranderend. Mijn ayahuasca ceremonie was er niets bij haha 😉 Al deze weken later voel ik het nog steeds nasudderen, op een positieve manier. Ik voel me beter dan ooit! Dat wilde ik jullie toch nog even laten weten.

Nogmaals duizendmaal dank en tot snel!

- Jamie

De week was magischer en geweldiger dan ik van tevoren had verwacht. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond de opbouw van de week superfijn. Het programma en de rust daarin vond ik ook prima. Ik vond het ook fijn dat jullie daarin wel flexibel waren door het programma aan te passen aan de hand van de vibe van de groep. Super bijzonder. Ik vond het daarnaast ook prettig dat we de zoom sessie hebben gehouden. Al was het alleen al voor het gevoel om nog een keer als tribe bij elkaar te komen en het gevoel ervan te voelen.

Als eerste heb ik de hele week ten volste genoten om naar de wisselwerking te kijken van jullie drie. Ik vond het echt magisch om te zien hoe goed jullie op elkaar in gespeeld waren en zo erg genoten van het organiseren van de hele week. Hoe blij jullie waren als wij diep down gingen. Maar dan op een super positieve manier. Ik heb zo veel bewondering voor de magie die jullie hebben opgebracht in de groep. Ik hoop dat ik dat ter zijnde tijd ook kan gaan doen.

- Leanne

Lieve Liona!
Wat een reis heb ik dankzij jouw hulp meegemaakt. Na jaren op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd bij verschillende psychologen. Kwam ik dan bij jou. Via via kwam ik dan op jouw FB pagina. Een kijkje daar maakte mij nieuwsgierig. Dan maar ook even op jou website. Wat ik voelde aan nieuwsgierigheid was niet te beschrijven. Voordat ik contact durfde te nemen was ik al 3 maanden verder. Na een telefonische intake. Voelde ik een klik, moest wel 4 maanden wachten voor mijn afspraak. Mijn mijn geduld werd beloond. Nu 4 sessies verder. Heb in innerlijk en lichamelijk een verandering gemaakt. En alles in de positieve zin. Ik ben t leven zo dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten en dat ik met jouw hulp ben waar ik vandaag ben. En gelukkig weet ik dankzij jou dat ik mag vallen, maar ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om weer op te staan.❤️

- Clanel

Liona is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Door een burn-out voelde ik mij totaal verloren. De retreat in Westdorpe heeft mij destijds hoop, geloof & vertrouwen in mezelf gegeven en was het lichtpunt voor mij in een hele donkere tunnel. Dat weekend voelde ik (na 2 jaar) eindelijk rust in mijn hoofd en verbinding tussen lichaam en geest. Dit was het begin van mijn spirituele reis naar mezelf.

Door de individuele healing sessies heb ik kennis gemaakt met de spirituele wereld waarvan ik niet wist dat het bestond. Liona was hierin mijn gids en ik heb prachtige innerlijke reizen mogen mee maken, mijn trauma’s verwerkt, angsten overwonnen en gewerkt aan emotionele blokkades.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar heb ik een transformatie doorgemaakt en ervaar ik het leven op een fijnere en bewustere manier.

Lieve Liona, ik ben enorm dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen. Je bent een prachtige, warme, inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik mij onverklaarbaar zo verbonden met jou en heb je een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Duizendmaal dank hiervoor. Heel veel liefde, Jennefer

- Jennefer

Soms komen er mensen op je pad, die je vol warmte en liefde begeleiden en je leren om te durven vertrouwen op je eigen kracht.

In mijn leven was er al zoveel gebeurd en was ik uit zelfbescherming totaal op slot gegaan. Maar dat voelde niet meer goed en het paste niet bij wie ik diep van binnen was en wilde zijn. Ik wist alleen niet meer hoe ik daaruit kon komen, omdat ik zoveel pijn had.

Liona heeft mij begeleid om de deur naar mijn hart weer te openen, om weer bij mijn gevoel en kracht te komen. Tijdens onze healingsessies leerde ze mij om door mijn angst heen te gaan. Met haar warmte, puurheid, eerlijkheid en vol vertrouwen.

Ik ben door alle lagen heen gegaan, soms heel moeilijk en heftig, verdrietig en eng. Maar het ging altijd over naar mooi en fijn en over lief zijn voor jezelf.

Ik heb nu weer rust in mijn lichaam en hoofd en ik heb weer het vertrouwen dat ik mag en kan zijn wie ik ben.

- Marjolein

De eerste keer dat ik bij Liona kwam, wist ik niet eens precies wat ik kwam doen. Er was iets wat mij blokkeerde, maar ik wist niet wat. Wat ik wel voelde, was dat de energie in mij niet vrijelijk kon stromen en dat het tijd was om mezelf te gaan bevrijden. Van wat ik me wilde bevrijden en hoe ik dat kon doen, daar ben ik stap voor stap achter gekomen, dankzij mijn traject bij Liona.

Zij moedigt mij onbevooroordeeld aan om te luisteren naar mijn innerlijke stem en daarop te vertrouwen. Niets wordt afgewezen. Alles mag er zijn. Ik mag er zijn, jij mag er zijn. Zij ziet de kracht en de liefde in mij, en in jou! En ze leert jou en mij om dit zelf ook te zien. Liona geeft zelf ongelooflijk veel liefde en energie en ik gun het iedereen om een traject bij haar te volgen! Het is ongelooflijk hard werken, maar het is het zo waard.

- Rianne

Omdat ik emotioneel niet lekker in mijn vel zat heb ik Liona benaderd voor de mogelijkheden voor een 1-1 traject. Liona neemt haar tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je op dat moment nodig hebt. Liona is een warme persoonlijkheid en legt goed uit wat ze met je doet. Elke keer voelde en gebeurde er weer wat anders, soms heftig en soms heel rustig. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in mijn angsten en mijn persoon. Soms was het best pittig, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Na het traject voel ik me zoveel rustiger, sterker en zekerder dan daarvoor. Liona gaf mij de handvatten om iets te kunnen doen en veranderen in mijn leven en daarnaast heb ik vertrouwen in mijn toekomst gekregen.

- Jantine

Ruim een half jaar geleden kwam Liona op mijn pad en begon ik aan een traject van 1-1 sessies. Eng en spannend? Absoluut! Want iemand zo dichtbij laten deed ik eigenlijk nooit. Laat staan iemand zo intensief toelaten. Maar door de veilige en liefdevolle ruimte die Liona creert ging dat vanzelf.

Dit traject is life changing geweest. Ik durf eindelijk voor mezelf te kiezen ipv mezelf altijd weg te cijferen. Elke sessie was anders, maar altijd precies wat ik op dat moment nodig had zonder dat zelf soms te weten.

Zo zag en voelde ik mezelf na elke sessie veranderen en dichterbij mijn ware ik komen. Dankzij de 1-1 sessies met Liona ben ik weer gaan leven i.p.v. overleven.

- Denise

Wat was het fijn om dit mee te mogen maken; jullie zorgen voor een sfeer waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik ben echt in diepere verbinding met mijzelf gekomen, heb nog meer kunnen afrekenen met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik voel echt dat ik sterker in het hier en nu sta.  Daar dank ik jullie en de vrouwen die mee waren voor. Ik heb een bijzondere en fijne herinnering aan deze dagen en draag jullie voor altijd mee in mijn hart ❤️

- Chantal
In het begin heb ik erg getwijfeld of een retreat echt wel wat voor mij is. Maar nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik super blij ben met die ervaring.
Ik vond het een heel bijzonder weekend dat zoveel moois op mijn pad heeft gebracht en mij nieuwe inzichten heeft verschaft. De retreat stond voor mij volledig in het teken van delen en loslaten.
Delen van je verdriet, tranen, vreugde, gelach en mooie energieën. Het oude loslaten en plaats maken voor het nieuwe dat zich gaat aandienen.
Ik voelde me erg op mijn gemak op de retreat. Ik heb sinds lange tijd erg diep en vast geslapen waardoor ik me echt vitaal en fit voelde wanneer ik gewekt werd om 7.00 uur. Ik had voor het eerst in ruim 8 jaar weer het gevoel bij mezelf te kunnen, bij mijn gevoel, en bij mijn drang naar ‘op mezelf zijn’. Door mijn ziekte ben ik ontzettend snel overprikkeld, voel me gespannen, snel afgeleid, heb het gevoel vluchtig te leven. Ik heb dat geaccepteerd, het is hoe ik nu ben, maar het kan je slopen….
In het retreat weekend kwam ik daar eens los van, kwam ik tot stilstand en kon mijn blik weer eens rustig rond gaan….wat een fijne tuin, wat een heerlijk zonnetje, wat een geweldig eten….rust…..mijn hoofd en gedachten kwamen letterlijk tot rust….wat een geweldige ervaring dat ik ook gewoon kon ‘zijn’. Ik heb me er echt aan overgegeven….
Wat was het fijn om het weekend op jullie te kunnen ‘leunen’ en mijzelf door jullie te laten leiden.
Zoveel mooie inzichten heeft het me gebracht.
Het voelt of een nieuw pad zich voor mij ontplooit.
Elke dag neem ik een momentje voor mijzelf om te mediteren, te lezen, te ontspannen of om nog eens de kaart die ik de eerste avond heb getrokken opnieuw te bestuderen.
Ik ben geïnspireerd geraakt door jullie, maar ook door sommige andere deelnemers.
Dat koester ik en ik heb vertrouwen dat er nog meer moois op mijn pad komt.
De retreat weekend was bijzonder, magisch, ontspannend en liefdevol.
Voelen, vanuit je hart is een van de mooie inzichten wat ik heb mogen ervaren dit weekend. Dit is voor mij heel moeilijk en eng maar door de liefde van alle vrouwen was het mogelijk om je kwetsbaar op te stellen, jezelf te zijn, heel veel te huilen en lachen maar ook om wat pijn te aanvaarden en los te laten.
Voor mij was dit een heel waardevol weekend op het juiste moment in mijn leven wat ik nooit meer zal vergeten.

Tijdens een heftige burn-out kwam ik bij Liona terecht. Liona is een hele warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. De behandelingen waren soms heftig, maar het voelde altijd goed. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en ziet mijn leven er heel anders uit: ik ben dichter bij het pad van mijn hart en kan veel beter bij mijn gevoel. Liona heeft hier enorm aam bijgedragen.

- Anoniem

Blessed dit gevoel omschrijft het beste mijn persoonlijke ervaringen met de healings van Liona

Ik kwam binnen als iemand die het moeilijk vind om naar de emotionele kanten van zichzelf te kijken. Hierdoor had ik last van verschillende emotionele blokkades.

Liona heeft mij op zeer prettige en liefdevolle manier geholpen om out of my comfortzone te gaan en daardoor durfde ik dieper bij mezelf naar binnen te kijken. Mijn emotionele kanten ben ik langzaam gaan omarmen en daardoor kan de energie weer vrij stromen. Ik voel me sindsdien veel energieker en veel meer in balans. Ik heb letterlijk aan den lijve ervaren dat energie allesbehalve zweverig is. Maar juist iets heel concreets.

- Erwin

“Ook ik heb enorm genoten! En wat bijzonder om in korte tijd zo dichtbij nieuwe mensen te komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu al mis.

Wat een openhartigheid en gezelligheid dit weekend.”

— Marieke

“Wat was het een bijzonder weekend. De liefde, warmte en openheid van iedereen heeft mij een hoop goed gedaan!

Ik kan nu al niet wachten op de terug kom dag/weekend/week/maand😆”

— Naomi

“Wat  een bijzonder weekend hebben we met elkaar achter de rug. Wat mooi dat ik aan het begin hiervan heb gestaan. De locatie was geweldig, zo’n oude boerderij, de houten balken en vloeren, de keuken, de tuin. De groepsgrootte was precies goed. Het eten…. Heerlijk was het! En het paste heel goed bij het weekend. Ik vond ook de combi tussen de activiteiten en het eten goed op elkaar afgestemd. Het was fijn om tijdens het eten even met elkaar te genieten, te kletsen en te lachten.Het was heerlijk  dat we buiten konden boksen op allebei de dagen. Het boksen past goed bij zo ‘n retreat. De magische kamer, wat voelde het daar goed, wat een fijne sfeer. De momenten daar waren goed, vol warmte en mooie emotionele momenten. De lichtkringen waren heel bijzonder. Ik had dit nog nooit ervaren, maar zeker de afsluiter….Wauw, wat er toen allemaal gebeurde… Ik kan gewoon niet omschrijven hoe mooi dat was, maar jullie waren er zelf bij en zullen dit moment ook zeker koesteren.”

— Cathy

“Wat een ervaring! Wat een opschudding! Wat een rust…. echt heel betoverend. Ben zo blij dat ik dit mee heb mogen maken. Persoonlijk ben ik echt enorm gegroeid, voor mij was het zo dat ik tijdens het weekend de laatste spanningen heb mogen loslaten en heb mogen healen. Zoveel tegenstrijdigheden; keihard werken en diepe ontspanning, oprechte blijdschap en intens verdriet, de warmte van de groep en 5x een hagelbui, mensen diep in de ogen kijken en mensen negeren, het heerlijke eten verorberen en de vieze koekjes lekker in mijn tas laten zitten, enorm diep slapen en een helse nacht. De yin en de yang!, maar zo enorm dankbaar met deze rijke ervaring, zal dit nooit vergeten en hopelijk nog heel lang meedragen en naar handelen.”

— Jennifer

“Toen ik voor het eerst de aankondiging van de retreat las, vroeg ik me af: ‘Zou dit iets voor mij zijn?’. Mensen in mijn omgeving zeiden: ‘Jij? Jij hebt toch helemaal geen retreat nodig?’ Ik ben gelukkig in de liefde, heb twee gezonde dochtertjes, ouders zijn gezond, ik ben happy met het werk dat ik doe en heb een druk sociaal leven. Maar ik miste de balans tussen al die rollen die ik speel in het leven. Ik had even tijd voor mezelf nodig. Beste beslissing om dus met deze dames mee te gaan. Het was in één woord: MAGISCH. Alles klopte. Alles was yin en yang. Ook als je nergens in gelooft, niet thuis bent in spiritualiteit, maar je wel openstelt voor wat het je kan brengen, dan is deze retreat zó aan te raden. En daarbij de combinatie met alles eruit gooien tijdens een paar pittige boks-workouts, yoga én heerlijk gezond eten: zo goed bedacht! Wanneer is de volgende??”

— Laura

“Niet goed wetende wat ik moest verwachten maar vol vertrouwen stapte ik de prachtige woonboerderij binnen. Direct bij binnenkomst werd ik  met een dikke knuffel ontvangen en overviel mij een enorm warm en veilig gevoel, waardoor ik voor het eerst in jaren direct mijn masker liet zakken. Dit warme en veilige gevoel werd door de liefdevolle en persoonlijke benadering alleen maar groter gedurende het weekend. Een plek waar een lach en traan samenkomen, alles goed en veilig is maar vooral een plek waar je jezelf mag zijn!

Enorm dankbaar voor dit weekend en de dingen die ik heb kunnen loslaten tijdens het weekend.”

— Denise

Sinds ik bij jou ben geweest voor een healing, heb ik geen angstklachten meer ervaren. Zo bijzonder! Dankbaar voor. Heb nu al zin in een volgende behandeling!

-Anoniem

Begin dit jaar kwam Liona op mijn pad toen ik op zoek was naar meer ondersteuning en verdieping in het zijn met mezelf. Liona zorgt ervoor dat ik me helemaal overkan geven aan haar healings en brengt me meer in contact met mezelf. Door  te voelen, naar binnen te keren en te ervaren waar ik sta. Ze geeft me altijd iets om over na te denken of bij stil te staan. De healings zorgen voor ontspanning, verlichting en zorgen ervoor dat ik dingen beter kan verwerken. Het  is een feestje om bij haar te komen en ik kijk er iedere keer naar uit! Dankjewel Lieve Liona

-Debby

Liona is een fijne en warme persoonlijkheid waar ik me op mijn gemak voel. Bij haar durf ik te zijn. Al vanaf de eerste sessie heb ik mij opengesteld, iets wat ik eigenlijk nooit doe. Maar ik vertrouwde haar. Dit heeft mij uiteindelijk iets moois gebracht. Liona heeft me in 3 sessies iets waardevols gegeven. Warmte, kracht en geloof in mezelf. zij heeft me laten inzien dat ik van mijzelf mag houden en er mag zijn zoals ik ben! Daarbij heb ik ook weer mezelf gevonden in het leven vanuit liefde! Lieve Liona, dankjewel! Ik gun iedereen de verrijking die je hen kan geven!

- Sandy

“Ik ken Liona als een gepassioneerd en zorgzaam persoon die graag in verbinding staat met mensen. Een echte gever, als je het mij vraagt. Ik ervaar de sessies als zeer prettig en verlichtend. Liona laat je snel op je gemak voelen en ze laat je duidelijk merken dat jouw behoeften leidend zullen zijn. Niets moet, alles mag. Het heeft iets organisch. Ik heb zelf altijd het gevoel dat mijn batterij weer helemaal opgeladen is. Een echte aanrader dus!”

— Oda

“Een echte aanrader! Tijdens het intakegesprek gaf Liona mij direct een warm en vertrouwd gevoel. Een zeer enthousiaste, energieke en liefdevolle dame. Voor mij was dit de eerste kennismaking met reiki. Best spannend, maar die spanning viel bij binnenkomst direct weg.  De behandelingen bij Liona voelde alsof je een innerlijk bad krijgt, maar ook een reiniging op emotioneel niveau. Het gaf mij ontspannen rust en na een aantal behandelingen een opgeladen, helend en energiek gevoel. Ik voel de zon (weer) in me schijnen!”

— Linda

“Ik ben bij Liona terecht gekomen op het moment dat verschillende ‘life events’ een negatieve invloed op mijn gezondheid hadden. De behandelingen van Liona hebben mij echt geholpen om wat rust in lichaam en geest te verkrijgen zodat ik de gebeurtenissen beter aan kan en een plek kan geven.”

— Joukje

“Mijn healings bij Liona hebben mij positief verbaasd. Ik vind het lastig om écht te ontspannen en mijn lichaam goed aan te voelen. Maar binnen vier behandelingen heeft ze mij met haar healings in totale ontspanning gekregen én ben ik geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Dit zegt echt wat over de kwaliteiten van Liona en haar vermogen om een sfeer te creëren waarin alles oké is en je uitgedaagd wordt om naar jezelf te kijken om te leren, zonder er een oordeel over te hebben. Liona, dankjewel en ik wens iedereen een ervaring met jou toe.”

— Diana

“Heel nuchter, open en nieuwsgierig kwam ik bij Liona aan. Een tikkeltje spannend was het voor me aan het begin maar daarna voelde ik me vooral ontspannen en veilig. Mooi om te ervaren dat ik na elke sessie meer open stond voor alles om me heen. Bewust. Mijn persoonlijke resultaat: meer geaard en hervonden veerkracht in een turbulente tijd.”

— Dorrit

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data van de Magic Experiences?

Schrijf je dan hier in:

Bekijk ook...

Magic Retreat

Een lang weekend waarbij je de magic mix van meditaties, (groeps) healings, yoga en boksen ervaart.

> Lees meer

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag kennismaken en bespreken of een holistisch healingstraject of retreat past bij jouw proces op dit moment?

Wil jij ook graag meer balans in je leven? Meer in contact komen met je lichaam en gevoel? Schrijf je dan in om tips te ontvangen over hoe je dit kunt doen.