Magic Retreat 2021 (data nog niet bekend)

(Geef jezelf op voor de wachtlijst onderaan deze pagina)

Heb je de behoefte om echt even tijd voor jezelf te nemen? Wil je weten waar jij gelukkig van wordt? Ontdekken wat jouw unieke kracht is? En voelen dat jij een magische en sprankelende energie tot je beschikking hebt? Ga dan mee op Magic Retreat!

We hebben een prachtig programma voor je samengesteld, zodat je echt loskomt van het dagelijkse leven en de kracht in jezelf (her)vindt. Je gaat diep ontspannen en negatieve energie loslaten. Dit doen we door je op verschillende manieren in contact te brengen met je lichaam, je gevoel en de bron van energie die in jou aanwezig is.

Tijdens de retreat gaan we mediteren, boksen en yoga beoefenen en er zijn groepshealings. Heb je geen ervaring met boksen, yoga of meditatie? Geen probleem, het niveau is geschikt voor iedereen.

Locatie

We verblijven in een prachtige woonboerderij in Westdorpe Zeeland. Je deelt een 2 of 3 persoonskamer.

De groep

We staan voor een persoonlijke benadering en creëren een veilige sfeer, zodat jij de aandacht krijgt die je nodig hebt. We werken daarom met een groep van maximaal 12 personen.

Magic Soulfood

Met liefde en aandacht worden er (h)eerlijke en voedzame , vegetarische maaltijden voor je bereid tijdens de retreat. Voeding die past bij de energie van de groep en precies datgene brengt wat je nodig hebt om je energiek en gezond te voelen. Houd rekening met een next level foodexperience.

We serveren tijdens de retreat geen alcohol, koffie, geraffineerde suikers, zuivel, vlees of vis.

Magic Journeys

De Magic Journeys zijn geleide meditaties, waarbij je, als het ware, een innerlijke reis maakt. De Magic journeys hebben een diephelende werking en helpen je om belemmerende overtuigingen los te laten en brengen je weer in verbinding met je hart(sverlangens), zodat je vanuit dat gevoel het dagelijks leven kan leiden.

Boks-workshop

Tijdens het boksen stap je uit je comfortzone en kom je in contact met je dieperliggende belemmerende overtuigingen en ga je ervaren dat je oneindige krachtig bent. Na het boksen heb je alles losgelaten wat je niet meer dient en weet je dat er een krachtige bron van energie in jou aanwezig is, waar je op elk moment in je leven toegang tot hebt.

Yoga by Juul

De Yogalessen brengen je via je ademhaling in contact met je lichaam. Je gaat spanning loslaten en meer ruimte creëren in je lichaam, zodat je bewust wordt van wat jij nodig hebt. Na de yoga ervaar je diepe ontspanning en zet je een duidelijke intentie om de dag mee in te gaan.

Individuele healing of energetische massage

Heb je behoefte om nog dieper te gaan of meer inzicht te krijgen in jezelf? Je kan tijdens de retreat ook een individuele healing of energetische massage van Liona bijboeken. Deze 1 op 1 sessie is een prachtige en waardevolle aanvulling op de retreat. Tijdens deze sessie ruim je blokkade op en maak je op een dieper niveau contact met jouw potentieel!

De  1 op 1 sessie is is los bij te boeken

35 minuten voor 50 euro

Aanmelden

De eerstvolgende Magic Retreat vindt plaats in 2021, data is nog niet bekend

Wil je er een volgende keer bij zijn en op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data? Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan.

Kosten & meer

599,- euro p.p.

Je inschrijving is definitief na de aanbetaling van 300 euro. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aanvang van de retreat betaald te zijn.
Liever in termijnen (10% extra administratiekosten) betalen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Inclusief

– 3 overnachtingen in een 2 of 3 persoonskamer
– Magische (h)eerlijke vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks)
– Magic meditations/ groepshealings
– yogalessen by Juul incl. reiki
– Boks workshop
– En magic lots of magic

Exclusief

– Individuele healingsessie (los bij te boeken)
– Vervoer naar locatie

Ervaringen van anderen

Chantal over de retreat

Wat was het fijn om dit mee te mogen maken; jullie zorgen voor een sfeer waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik ben echt in diepere verbinding met mijzelf gekomen, heb nog meer kunnen afrekenen met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik voel echt dat ik sterker in het hier en nu sta.  Daar dank ik jullie en de vrouwen die mee waren voor. Ik heb een bijzondere en fijne herinnering aan deze dagen en draag jullie voor altijd mee in mijn hart ❤️

- Chantal

Een van de deelnemers over de retreat

In het begin heb ik erg getwijfeld of een retreat echt wel wat voor mij is. Maar nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik super blij ben met die ervaring.
Ik vond het een heel bijzonder weekend dat zoveel moois op mijn pad heeft gebracht en mij nieuwe inzichten heeft verschaft. De retreat stond voor mij volledig in het teken van delen en loslaten.
Delen van je verdriet, tranen, vreugde, gelach en mooie energieën. Het oude loslaten en plaats maken voor het nieuwe dat zich gaat aandienen.

Annemieke over de retreat

Ik voelde me erg op mijn gemak op de retreat. Ik heb sinds lange tijd erg diep en vast geslapen waardoor ik me echt vitaal en fit voelde wanneer ik gewekt werd om 7.00 uur. Ik had voor het eerst in ruim 8 jaar weer het gevoel bij mezelf te kunnen, bij mijn gevoel, en bij mijn drang naar ‘op mezelf zijn’. Door mijn ziekte ben ik ontzettend snel overprikkeld, voel me gespannen, snel afgeleid, heb het gevoel vluchtig te leven. Ik heb dat geaccepteerd, het is hoe ik nu ben, maar het kan je slopen….
In het retreat weekend kwam ik daar eens los van, kwam ik tot stilstand en kon mijn blik weer eens rustig rond gaan….wat een fijne tuin, wat een heerlijk zonnetje, wat een geweldig eten….rust…..mijn hoofd en gedachten kwamen letterlijk tot rust….wat een geweldige ervaring dat ik ook gewoon kon ‘zijn’. Ik heb me er echt aan overgegeven….

Natasja over de retreat

Wat was het fijn om het weekend op jullie te kunnen ‘leunen’ en mijzelf door jullie te laten leiden.
Zoveel mooie inzichten heeft het me gebracht.
Het voelt of een nieuw pad zich voor mij ontplooit.
Elke dag neem ik een momentje voor mijzelf om te mediteren, te lezen, te ontspannen of om nog eens de kaart die ik de eerste avond heb getrokken opnieuw te bestuderen.
Ik ben geïnspireerd geraakt door jullie, maar ook door sommige andere deelnemers.
Dat koester ik en ik heb vertrouwen dat er nog meer moois op mijn pad komt.

Jennefer over de retreat

De retreat weekend was bijzonder, magisch, ontspannend en liefdevol.
Voelen, vanuit je hart is een van de mooie inzichten wat ik heb mogen ervaren dit weekend. Dit is voor mij heel moeilijk en eng maar door de liefde van alle vrouwen was het mogelijk om je kwetsbaar op te stellen, jezelf te zijn, heel veel te huilen en lachen maar ook om wat pijn te aanvaarden en los te laten.
Voor mij was dit een heel waardevol weekend op het juiste moment in mijn leven wat ik nooit meer zal vergeten.

Marieke over de retreat

“Ook ik heb enorm genoten! En wat bijzonder om in korte tijd zo dichtbij nieuwe mensen te komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu al mis.

Wat een openhartigheid en gezelligheid dit weekend.”

— Marieke

Naomi over de retreat

“Wat was het een bijzonder weekend. De liefde, warmte en openheid van iedereen heeft mij een hoop goed gedaan!

Ik kan nu al niet wachten op de terug kom dag/weekend/week/maand😆”

— Naomi

Cathy over de retreat

“Wat  een bijzonder weekend hebben we met elkaar achter de rug. Wat mooi dat ik aan het begin hiervan heb gestaan. De locatie was geweldig, zo’n oude boerderij, de houten balken en vloeren, de keuken, de tuin. De groepsgrootte was precies goed. Het eten…. Heerlijk was het! En het paste heel goed bij het weekend. Ik vond ook de combi tussen de activiteiten en het eten goed op elkaar afgestemd. Het was fijn om tijdens het eten even met elkaar te genieten, te kletsen en te lachten.Het was heerlijk  dat we buiten konden boksen op allebei de dagen. Het boksen past goed bij zo ‘n retreat. De magische kamer, wat voelde het daar goed, wat een fijne sfeer. De momenten daar waren goed, vol warmte en mooie emotionele momenten. De lichtkringen waren heel bijzonder. Ik had dit nog nooit ervaren, maar zeker de afsluiter….Wauw, wat er toen allemaal gebeurde… Ik kan gewoon niet omschrijven hoe mooi dat was, maar jullie waren er zelf bij en zullen dit moment ook zeker koesteren.”

— Cathy

Jennifer over de retreat

“Wat een ervaring! Wat een opschudding! Wat een rust…. echt heel betoverend. Ben zo blij dat ik dit mee heb mogen maken. Persoonlijk ben ik echt enorm gegroeid, voor mij was het zo dat ik tijdens het weekend de laatste spanningen heb mogen loslaten en heb mogen healen. Zoveel tegenstrijdigheden; keihard werken en diepe ontspanning, oprechte blijdschap en intens verdriet, de warmte van de groep en 5x een hagelbui, mensen diep in de ogen kijken en mensen negeren, het heerlijke eten verorberen en de vieze koekjes lekker in mijn tas laten zitten, enorm diep slapen en een helse nacht. De yin en de yang!, maar zo enorm dankbaar met deze rijke ervaring, zal dit nooit vergeten en hopelijk nog heel lang meedragen en naar handelen.”

— Jennifer

Laura over de retreat

“Toen ik voor het eerst de aankondiging van de retreat las, vroeg ik me af: ‘Zou dit iets voor mij zijn?’. Mensen in mijn omgeving zeiden: ‘Jij? Jij hebt toch helemaal geen retreat nodig?’ Ik ben gelukkig in de liefde, heb twee gezonde dochtertjes, ouders zijn gezond, ik ben happy met het werk dat ik doe en heb een druk sociaal leven. Maar ik miste de balans tussen al die rollen die ik speel in het leven. Ik had even tijd voor mezelf nodig. Beste beslissing om dus met deze dames mee te gaan. Het was in één woord: MAGISCH. Alles klopte. Alles was yin en yang. Ook als je nergens in gelooft, niet thuis bent in spiritualiteit, maar je wel openstelt voor wat het je kan brengen, dan is deze retreat zó aan te raden. En daarbij de combinatie met alles eruit gooien tijdens een paar pittige boks-workouts, yoga én heerlijk gezond eten: zo goed bedacht! Wanneer is de volgende??”

— Laura

Denise over de retreat

“Niet goed wetende wat ik moest verwachten maar vol vertrouwen stapte ik de prachtige woonboerderij binnen. Direct bij binnenkomst werd ik  met een dikke knuffel ontvangen en overviel mij een enorm warm en veilig gevoel, waardoor ik voor het eerst in jaren direct mijn masker liet zakken. Dit warme en veilige gevoel werd door de liefdevolle en persoonlijke benadering alleen maar groter gedurende het weekend. Een plek waar een lach en traan samenkomen, alles goed en veilig is maar vooral een plek waar je jezelf mag zijn!

Enorm dankbaar voor dit weekend en de dingen die ik heb kunnen loslaten tijdens het weekend.”

— Denise

Meet the magic team

Tijdens de Magic retreat staat er een fantastisch & magisch team voor je klaar! Alle teamleden hebben op hun eigen manier een spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en staan hierdoor stevig met hun beide voeten op de grond. Wij staan voor een veilige sfeer, kwaliteit en diepgang, omdat wij niks liever willen dan dat jij een onvergetelijke magische ervaring rijker bent na de retreat.

Liona

Liona is holistisch energetisch therapeut en healer heeft opleidingen afgerond als reiki-praktitioner, energetische masseur & is bekwaam in de praktische Chinese geneeskunde. Ze is Holistisch voedingscoach en is docent Energetische massage. Al deze kennis zet ze in bij haar 1 op 1 sessies en tijdens de magic experiences, maar ze ziet haar intuïtie en een flinke dosis liefde en magie nog steeds als haar belangrijkste instrumenten op dit pad van haar hart. 

Juliet

Juliet verzorgt tijdens de Magic retreat de yogalessen. Zij gelooft heilig in de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Tijdens haar lessen wil ze je laten ervaren hoe het voelt om weer in je lijf aanwezig te zijn, samen zoeken jullie de verbinding weer op.

Odair

Odair verzorgt de boks-workshop tijdens de Magic retreat. Odair is trainer, coach en in de basis een echt mensen-mens. Hij begeleidt mensen in hun zoektocht naar de meest evenwichtige en krachtige versie van zichzelf. Hij gelooft erin dat de sleutel voor een gelukkig leven in de communicatie met onszelf ligt. Van binnen naar buiten leven en op deze manier echt contact maken met de wereld om ons heen. Zijn streven is om mensen te laten inzien welke kracht er diep van binnen schuilt.

Veerle

Veerle is een plantaardige receptontwikkelaar en gecertificeerde voedingsdeskundige waarbij intuïtief eten voornamelijk centraal staat. Met veel liefde staat ze in de keuken, is ze altijd op zoek naar nieuwe recepten en ze vindt het belangrijk dat anderen net zo’n positieve relatie met voeding krijgen als zij zelf. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit zijn twee factoren die een grote rol spelen in haar leven en dit combineert ze graag met voeding.

Bekijk ook...

Magic Day

Een one-day retreat om jezelf helemaal op te laden & diep te ontspannen.

> Lees meer

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag kennismaken en bespreken of een holistisch healingstraject of retreat past bij jouw proces op dit moment?

Wil jij ook graag meer balans in je leven? Meer in contact komen met je lichaam en gevoel? Schrijf je dan in om tips te ontvangen over hoe je dit kunt doen.