One Day Retreat

Een one day retreat om jezelf helemaal op te laden & diep te ontspannen. Een dag die helemaal in het teken staat van jou en wat jij nodig hebt. Een dag die je helpt om spanning los te laten en je weer op te vullen met jouw eigen magische energie.

Voel je dat je echt een dag voor jezelf nodig hebt? Een dag die echt in het teken staat van jou? Een dag waarbij er aandacht is voor wat je wilt opruimen in je hoofd, in je lichaam en in je leven? Zodat je van daaruit weer ruimte voelt om de dingen te doen waar je echt blij van wordt?

Tijdens de One Day Retreat ga je op een dieper niveau contact maken met jezelf. Tijdens deze dag maak je contact met je gevoel en je lichaam en laat je los wat je belemmert in het dagelijkse leven. Daarna laad je weer op met jouw eigen krachtige en magische energie, door middel van energetisch lichaamswerk en transmissies.

Na een One Day Retreat voel je je als herboren en ben je klaar om het dagelijkse leven weer in te stappen!

Een healthy en vegetarische lunch maakt altijd onderdeel uit van deze dagen.

De eerstvolgende One day retreat is op:

(Datum nog niet bekend)

Locatie: Yurt, Dijkgraafweg 14, Hazerswoude Dorp
Tijdstip: 10:30 – ca 15:30
Prijs: € 199,00 (incl. vegetarische lunch)

Meld je hier aan

Ervaringen van anderen

Liona zet je op je plek. Of eigenlijk, ze laat je jezelf op je eigen plek zetten. Die plek die alleen voor jou bedoelt is, die unieke plek waar jij je eigen gavens, talenten en alles wat jij bent volledig mag belichamen. Die plek waarvan je heel diep van binnen wel weet dat die van jou is omdat je daarvoor op deze wereld bent gekomen. Ze helpt je herinneren. De sluiers die daar nog voor liggen, de stemmen die nog manipuleren, de angsten, overtuigingen en trauma’s die je weg houden van je potentieel worden gezien, erkend en er wordt mee in het NU gewerkt als je met Liona bent. Ze is zacht, maar oooooh zo krachtig en dat voel je door al je vezels. Ik heb met Liona lichaamswerk, voorouderlijk werk, energetisch werk en nog veel meer gedaan, haar medicijnkist is nogal veelzijdig. Maar misschien nog belangrijker; ik heb met haar keihard gelachen, gehuild, zo veel gevoeld en we hebben GOD ontmoet, op dat moment kan ik nog jaren teren…MAGISCH! Ik ben op mijn plek gaan staan, vanuit de grond van mijn hart; dankjewel lieve Liona.

Marjanne

Liona’s werk is bijzonder krachtig. Ze nodigt je echt uit om jezelf tot expressie te brengen in alles wat je bent. Je eigen waarheid en medicijn te ontdekken en je heelheid in het Nu te omarmen. Ze is speels liefdevol, wijs, authentiek.

Sara

Ik ken geen plek, energie of mens waar in mijn ogen: tegenstellingen allemaal kunnen samenkomen. Liona is iemand die naast je staat terwijl je door de meest donkere sh*t heengaat en tegelijkertijd iemand die je herinnert aan het licht en het leuke van het leven. Iemand waarbij je je zo veilig voelt dat je echt écht mag zijn zoals je bent. Waar merkte ik dat aan? Dat er geen mits & maren en andere zelfverdedigingsmechanismes opkomen wanneer ik mijzelf wilde zijn. Ze liet het ook niet toe als ik de boel (on)bewust aan het saboteren was. Met Liona breng je samen heling aan de stukken die nodig zijn en werd mijn licht uitvergroot. “Samen” is echt een understatement als je met Liona werkt. Ik heb mij nog nooit zo gedragen gevoeld en dat alles echt mag en wordt ontvangen zonder oordeel. Waardoor mijn eigen oordeel over mijzelf ook weer zachter werd. Zij heeft mij liefde, inzicht, bevrijding en vertrouwen gegeven. Ik was en ben welkom in elke vorm van wie ik ben

Patrica

Ik heb veel healers en coaches op mijn pad gehad, maar Liona steekt er met kop en schouders bovenuit. Wat zij doet en geeft is zo eigen en zo bijzonder. Ik heb me ontzettend gedragen gevoeld door het moeilijkste jaar van mijn leven, elke sessie was anders en altijd exact wat ik nodig had op dat moment. Ik ging altijd naar huis met een rustiger hart, en handvaten om het in het echte leven vanuit mijn eigen waarheid te handelen. Waar ik elders wel eens voelde dat eigen ervaringen op die van mij werden geprojecteerd, prikt Liona overal altijd glashelder doorheen en is de meest pure spiegel voor me geweest. Lieve Liona, jij bent het beste cadeau wat ik mezelf had kunnen geven dit jaar, bedankt vanuit de bodem van mijn hart.

Caressa

Ik ben echt super dankbaar voor ons mentorship samen. Je voelt aan de ene kant op afstand en tegelijkertijd intens dichtbij. Het gaat niet eens zozeer om wat we praktisch gedaan hebben, maar alleen al de spiegeling in het contact, de eerlijkheid, de rauwheid… als een ongoing proces waarbij ik niet het gevoel heb dat iets ‘klaar’ is maar juist is begonnen, open gegaan is. En dat voelt nog steeds best vaak spannend en naakt. Eigenlijk ieder keer als ik je spreek. Want ik kan niet doen alsof, of iets mooier of beter maken terwijl mijn ego die neiging soms nog wel heeft haha.

En dat voelt dus zó exposed en tegelijkertijd kloppend.

En eigenlijk zijn al deze woorden te klein ervoor:) terwijl wat er gebeurd ook zo ‘normaal’ is, maar die lijkt verloren in ons alledaagse contact met mensen. Bewustzijn op die laag, waarmee ik met ‘normaal’ doel op het feit dat die laag helemaal niet diep ligt maar aan de oppervlakte, iedere dag en ieder moment.

Dus wauw voor onze reis naar die laag en hoe we steeds losgekomen zijn van in ieder geval mijn ideeën over vaste vormen van hoe je zoiets aangaat met iemand.

Renee
EN EN
Dat is waar mijn mentorship met Liona om draaide. Om gelijkheid en verschil. Om de individu en de samenwerking. Om spiritueel en aards. Het ontvangen en het geven. Naar boven en beneden. Het licht en het donker. Allemaal hier in het midden in mijn lichaam. Waar al deze dualiteiten samenkomen, die je me leerde voelen, ontvangen, delen en uitrollen.
De grootste reis die wij samen maakte is de reis van grenzen. Je heb me geholpen me weer veilig te voelen mijn lichaam. Het aanvoelen van mijn grenzen. Maar ook het beschermen van deze grenzen. Ik werd zelfs door het universum uitgedaagd die grenzen aan te geven naar jou. Je kon dit ontvangen en ging zelfs je eigen stukken daarin aan. Niet als een meerdere maar een gelijke. Dat maakt jouw zo bijzonder en krachtig als mentor. Niet boven de ander, maar er naast!
Je creëerde een veilig ruimte waarin in ik alle kanten op mocht dansen. Aan het einde eindelijk zelfs letterlijk. Waar je ruimte voor me maakt, opzij stapte en me een groeps ceremonie liet leiden.
En dit zijn alle onderdelen die ik onder woorden kon brengen. Maar ik weet dat het energetisch samenwerken met jou zelfs over allerlei lagen gaat, die ik niet in woorden kan uitdrukken.
Eeuwig dankbaar voor deze reis en nieuwe zuster in me leven. Dit is niet het einde, maar een begin.
Dank je wel 💜
Mieke
Deze reis van bewustzijn is niet gemakkelijk. Het is een achtbaanreis van schoonheid en brutaliteit, van diepe pijn die door en uit mijn lichaam is gegaan, van diepe vreugde en dankbaarheid die me geen andere keuze laat dan te knielen en verbinding te maken met Moeder Natuur met mijn hele wezen. Een reis van tranen. Tranen die mijn hart en ziel reinigen. Tranen voeden mijn hart en ziel.
Een reis van liefde en de eliminatie van alles wat niet is. “Er is discipline, geduld en liefde voor nodig”, kreeg ik te horen toen ik aan mijn spirituele pad begon. En hoe meer ik erop loop, hoe meer ik besef hoe waar dit is. En zo lijkt het alsof het leven je soms engelen in menselijke vorm stuurt. Om je hand vast te houden en naast je te zijn op dit minder bewandelde pad. Zo voel je je net even wat minder alleen. Zodat u het uitzicht kunt delen. Zodat je kunt ervaren waar je naartoe loopt. Het pad van je spirituele reis bewandel je alleen, maar er zijn er velen die met je meelopen. Met het 1 op 1 spiritueel mentorschap van Liona Dalia krijg je daar een glimp van.
En Liona, op haar eigen manier, laat je beseffen dat dit volkomen waar is. In haar hele wezen. Als mentor, als medereiziger, als gelijke, als mens die op deze aarde rondloopt en doet waar ze van houdt en wat ze mogelijk kan in haar menselijkheid om ons allemaal te helpen herinneren wie we werkelijk zijn. In haar heilige ruimte laat ze je de uitgestrektheid van het universum en de perfectie van dit alles begrijpen. Ik voelde me badend in het licht, werd omringd door liefde en herinnerde me langzaamaan hoe ik van mezelf moest houden, en daarmee van alles en iedereen om me heen. Het herinnert me eraan dat ik een deel van het universum ben, van een groter geheel. Zo veel als je bent. Ik ben zo dankbaar dat je weer in mijn leven bent gekomen en dat we samen een deel van onze reis hebben kunnen lopen. “We zijn hier allemaal om elkaar naar huis te lopen”, zei Ram Das. En dat vind ik een heel mooi idee. Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten.
Al mijn liefde, Natascha
Natascha

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️

Carmen

Ik klopte bij Liona aan omdat ik voelde dat ik niet in mijn eentje door een diep stuk verdriet heen kon komen. Ik was geraakt door haar podcast met Make Love Work waarin ze spreekt over seksueel trauma. Ik voelde dat ik daarin ook nog met behulp van een therapeut een deel te doorvoelen had.

Liona haar zachtheid, kunde maar ook haar oprechtheid vind ik heel fijn. Ze is mens. Ze is open over wat zij zelf meemaakt, waardoor ik me veilig voel. In de sessies kwamen mooie thema’s naar boven, levens waarin ik een heks was, baarmoeder trauma en seksuele onveiligheid. Ik voelde me veilig bij haar om echt hele donkere stukken aan te kijken en het sloot prachtig aan bij de reis die ik al aan het maken was.

Liona embodied het donker aankijken en er op een helende manier mee werken. Ze embodied het hekszijn op een manier die nog veel verder gaat dan hekszijn. Met haar werken gaat heel diep maar voelt ook verrassend licht.

Ik raad Liona aan iedere lichtwerker aan, she practise what she preaches en geeft je helemaal de ruimte om door die processen heen te gaan die nog te zwaar voelen om alleen te doen.

We all need a Liona in our lives.

Soraya

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️

Francien

Wauw, wat heb ik de afgelopen maanden veel geleerd in de 1 op 1 healings. Vanaf moment één was er een klik en heb ik me veilig gevoeld en inzichten gekregen in de thema’s die naar boven kwamen. De tools zijn geïntegreerd in mijn dagelijkse leven. Dank lieve Liona! Ik gun het iedereen om dit samen met Liona te doen. Een cadeau voor jezelf.

Francien

Dank je wel voor het afgelopen half jaar. De veiligheid die je biedt waardoor ik mij verder durfde open te stellen, waardoor ik mijn lelijkste kanten durfde te laten zien, en ze durfde aan te kijken. Soms huilend, soms lachend, dat alles zonder mij afgewezen te voelen. Vanuit daar kon ik groeien, kon jij mij spiegels voor houden. Waarachtig spreken en mezelf een stem geven, zijn de stappen die ik heb gemaakt. Evenals het beginpunt om in mijn lijf te komen en te ervaren dat dat heus wel veilig is. Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet. Dank je wel dat je er bent en dat je met mij bent meegelopen.

Marloes

Een week lang op mijn eerste Retreat op dit prachtige landgoed. Van te voren was het programma van de week niet gedeeld, zodat we er onbevangen in zouden stappen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik dacht, een beetje mediteren, een beetje yoga, gezond eten met misschien een vleugje werken aan jezelf. Maar verder toch gewoon vooral lekker relaxen. Boy, I couldn’t be more wrong! Een week lang wordt er onder begeleiding van Naomi, Liona en Thijs gewerkt aan het peuteren in het brei(n)werk van je onderbewuste. Eerst wordt het wat uit elkaar gerekt, dan worden er kleine lusjes uit gefriemeld en vervolgens worden er vakkundig en vastberaden hele draden uitgetrokken, zodat je uiteindelijk uit elkaar valt en je niets anders kunt dan je brei(n)werk opnieuw creëeren. Oude ingesleten patronen worden duidelijk gemaakt, ver ver weg gestopte demonen worden naar boven gehaald, zo ver weg gestopt dat je niet eens wist dat ze er waren. Langzaam, en soms heel snel, vielen alle puzzelstukjes van mijn leven in elkaar. Waarom ik me op bepaalde momenten voel zoals ik me voel, waarom bepaalde mensen in mijn leven zijn gekomen en ook weer zijn gegaan, waarom in bepaalde relaties gebeurd is wat er gebeurd is. Waarom sommige dingen zich steeds maar blijven herhalen, steeds in een andere vorm zodat je het niet herkend.
Hoe ik daar achter ben gekomen? Daar zijn eigenlijk nog steeds geen woorden voor. Ik heb innerlijke reizen gemaakt, naar vorige levens terug gegaan, ik heb gegild, geschreeuwd, gehuild. Ik ben opgetild, beschenen door heilig licht, ik ben uit elkaar gespat, gestorven en opnieuw geboren. Maar altijd, door alles heen ben ik vooral gedragen. Door mijn tribe, de mensen die in een week tijd in mijn hart zijn gekropen, maar vooral door de onvoorwaardelijke liefde en vakkundige handen van Naomi, Liona en Thijs. Zij weten op een doortastende, liefdevolle manier door je weerstand heen te breken, om je daar te laten te komen waar het werkelijk om draait. Om je vervolgens te ontdoen van je ballast, zodat je je ware potentieel kunt gaan leven. Om dat te kunnen en te gaan doen waar je in dit leven voor geboren bent. Ze laten je ziel weer herinneren en weten. Ik heb eindelijk gezien wat ik altijd al wist en geloofde. MAGIE BESTAAT ECHT!

Wendy

De in element retreat. Ja, hoe geef je daar nou woorden aan? Dat is best wel lastig als er op zoveel lagen dingen zijn gebeurd. Het was een sprong in het diepe die ik vol vertrouwen en met gezonde spanning tegemoet ging. De begeleiding van Liona, Naomi en Thijs maakt het van begin af aan een veilige space waarin alles er mag zijn. Vol wijsheid en kracht geven ze dit vorm, waarin ze ook eerlijk en hard zijn als dit nodig is. Alles er laten zijn is heus niet altijd even makkelijk, maar juist de ruimte krijgen om die moeilijkheden vol onder ogen te zien. Dát is heel waardevol. Als je bereid bent je hier aan over te geven, je in het donker te bewegen, is er ook uiteindelijk weer licht. Een ongoing proces, een soort dans van het leven. Een dans die we in deze week mochten (her)ontdekken en verrijken met het werken rondom de elementen. Op het mooie land van Yemaya en met een bijzondere tribe mensen mochten we deze samen maar ook geheel op onze eigen manier vormgeven. Ik ben onwijs dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Door deze week heb ik echt flinke stappen in mijn eigen proces kunnen zetten, ben ik helemaal geland in mijn hele lijf en zijn en is mijn hartenkracht geactiveerd.

Joryl

Allereerst is het jouw persoon, de mens die je bent en wat je uitstraalt, die het echte verschil maakt. Ik heb een bijzondere reis gemaakt waarbij jij iedere keer duiding gaf en me liet voelen wat ik moest voelen. Helen wat ik moest helen en bekrachtigen wat er al was en is.

Ik kwam bij jou omdat ik voelde dat al mijn lichamelijke kwaaltjes,  dieper liggende oorzaken hadden en dat mijn energie niet stroomde, wellicht veroorzaakt door blokkades.  Resultaat? geen lichamelijke kwaaltjes of pijnen meer. Ik voel me energiek, positief en vol zelfvertrouwen. Ben bezig om een praktijk op te zetten, mijn relaties zijn verbeterd, ben een opleiding begonnen, heb nog meer zelfinzicht gekregen en misschien belangrijker, ik kom makkelijker in contact met mijn emoties en gevoelens.

Ik vervolg mijn reis met vertrouwen dat ik alle bagage bij me heb om er een prachtige reis van te maken! Dank je wel Liona

-Mirjam-

Lieve Liona, je kwam via meerdere kanalen op mijn pad en voelde een enorme klik met jou. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat jij op mijn pad bent gekomen en deze innerlijke reis samen met jou mocht maken. Wauw! Zeg ik nog maar eens, zoals na elke sessie weer. Elke sessie was anders maar altijd precies wat ik nodig had. Je creeert een hele veilige omgeving, tuned in en gaat vervolgens aan de slag met allerlei onderdelen uit jouw magische toolbox. Wat heb je mij geraakt op vele manieren, laten zien/voelen, wakker geschud, geheeld, bewuster gemaakt, dichterbij mijn purpose gebracht en stappen doen zetten ( waar ik al tijden tegenop zag maar die ik zo nodig had ). Ik vind jou echt een enorme powervrouw, prachtig van binnen en buiten, oprecht, warm, betrokken, krachtig, open, ontwapenend, inspirerend en een groot voorbeeld voor mij en vele anderen die ook op het pad van bewustwording, heling en transformatie terecht zijn gekomen. Diepe buiging uit respect voor jou! Heel veel liefs.

-Danielle
Lieve Liona,
Het afgelopen half jaar heb ik een healingtraject bij jou gevolgd, en wat zou ik dat aan iedereen willen aanraden. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de inzichten, het dichter bij mijzelf komen, mijzelf vinden en vooral het aanschouwen van ‘the good, the bad and the ugly’. Alles mag er zijn. Ik zou iedereen willen adviseren die deze recensies leest: neem de stap. Je bent het meer dan waard.
Ik heb niet veel goede woorden kunnen vinden, het is gevoel. Maar dankjewel lieve Liona, dankjewel voor alles wat je me gegeven hebt!❤️
-Anika

Wilde jou nog even bedanken voor alles. Ik heb mijzelf eindelijk weer teruggevonden. Ben mezelf heel erg tegengekomen en heb mezelf leren kennen maar mede daardoor ben ik wel waar ik nu ben en kan ik verder. Zit beter in m’n vel en kan weer van de kleine dingen genieten. Vond het een bijzondere ervaring en heb het altijd erg fijn ervaren. Ik keek er altijd naar uit om naar je toe te komen en het was veilig en vertrouwd genoeg om mij kwetsbaar op te stellen bij jou. Heel erg bedankt , je bent een heel liefdevol en warm mens , super dankbaar voor alles! ❤️

-Esmee

Wat een bijzondere dag is het weer geweest! Ben weer dichter bij mezelf gekomen en heb mezelf weer even op de eerste plek gezet vandaag. Ik vond de ‘staar opdracht’ erg bijzonder, voelde een intense connectie tussen mij en de persoon tegenover mij wat ik nog nooit ervaren had en er gebeurde van alles in mijn lijf in positieve zin. Alle negatieve emoties die ik had heb ik los kunnen laten. Ik zit nu in een goeie vibe en voel me weer enorm relaxed en krachtig. Bedankt voor deze mooie dag.

- Anoniem

Ik ben gratefull! Lichter, ín mijn lijf en de zwaarte die de afgelopen weken al vele malen lichter is geworden, is na gisteren echt minimaal. Ik heb mogen loslaten, verwerken en ben weer een stukje verder geopend. Mooi mens, je bent echt een engel. Blessed dat ik erbij mocht zijn!

- Anoniem

Lieve Liona, super bedankt voor deze ontzettend fijne dag. Dank voor het creëren van de verbinding, de veilige liefdevolle ruimte om me te uiten en de mogelijkheid om tot inzichten te komen. Namaste 🙏🏼

- Anoniem

Ik vind deze meditaties echt zo bijzonder.

- Anoniem

Ik hed de hearttalk gedaan. Ik moest al bij de intro huilen en dat bleef stromen. Ik vond hem prachtig, de muziek en je stem. Zoiets heb ik nog nooit gedaan.

- Marloes

Oei ik deed net meditatie 4. Wat fijn, mooi..

Alles stroomt. Het voelde alsof ik hulp kreeg van een engel net als tijdens mijn reiki behandelingen. Nog nooit eerder zo meegemaakt. Wilde je laten weten hoe fijn de meditatie was.

- Wiepie

Ik kwam met de meditation moments app al een tijdje niet meer zo diep en daardoor was ik mijn meditatieflow weer een beetje kwijt.

Maar het moment dat ik jouw meditatie aanzette, was ik in 1 keer weer helemaal terug waar ik moest zijn. In mijn eigen wereldje en echt even weg van hier en totaal met mezelf. Dankbaar dat ik deze meditaties nu overal mee naartoe kan slepen om wanneer nodig even dieper te zakken en echt bij mijn hart, lichaam en gevoel te komen.

- Denise

Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan – en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed.

Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!

- Astrid

Een week van innig samenzijn met jezelf (en anderen), met gezonde voeding, een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma met veel diversiteit aan oefeningen om een stukje van je verleden los te laten en je te heroriënteren op de toekomst. Omkleed door de Oosterse Geneeskunde en holistische kijk op het leven wordt Oost en West samen gebracht en een nieuwe invalshoek op het leven beschouwd.

Persoonlijk hoogtepunt was voor mij het ademwerk, bizar om te zien hoe effectief deze relatief eenvoudige methode werkt en wat een enorme impact dit had op de hele groep.

Jullie hebben allen keihard gewerkt om dit zo goed mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn.

- Christian

Ik ben eigenlijk alleen maar onder de indruk van hoe jullie dit hebben gedaan en nog steeds een beetje sprakeloos. De week zo zat bizar goed in elkaar. Alles kwam aan bod. Woorden schieten eigenlijk te kort voor wat deze week me heeft gebracht en hoe jullie dat hebben gedaan. Elke dag was er ruimte om een overtuiging of trauma te takelen en zag je iedereen steeds meer openen. Elke dag werd de groep hechter, als een familie.

En dan nog het land van Yemaya: ook daar schieten de woorden voor tekort. Wat een bijzondere plek en hoe perfect voor dit retreat. Elke dag als ik naar de tempel liep, had ik het gevoel alsof ik ergens in Frankrijk was en dat gaf me een gelukzalig vakantiegevoel. Ik had elke dag wel een keer kippenvel van de magie die er rondvliegt.

Lieve bijzondere schatten, 1000 maal dank voor deze life changing ervaring. Bedankt voor het zien, horen, voelen, het in me kracht zetten. Ik merk dat ik nog steeds aan het verwerken / landen ben, maar dat het warm voelt van binnen. Ik ben (even) voldaan. En die rust was ik lang kwijt. Dus ja, er is iets veranderd in mezelf en letterlijk in mijn houding. Er is echt een versie van mezelf van voor het retreat en na het retreat.

- Amy

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie IN ELEMENT retreat heeft plaatsgevonden. Ik had nog geen feedback gegeven, omdat ik het gevoel had dat ik niet de juiste woorden kon vinden. En zo voel ik dat nog steeds. Het was onbeschrijfelijk en levens-veranderend. Mijn ayahuasca ceremonie was er niets bij haha 😉 Al deze weken later voel ik het nog steeds nasudderen, op een positieve manier. Ik voel me beter dan ooit! Dat wilde ik jullie toch nog even laten weten.

Nogmaals duizendmaal dank en tot snel!

- Jamie

De week was magischer en geweldiger dan ik van tevoren had verwacht. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond de opbouw van de week superfijn. Het programma en de rust daarin vond ik ook prima. Ik vond het ook fijn dat jullie daarin wel flexibel waren door het programma aan te passen aan de hand van de vibe van de groep. Super bijzonder. Ik vond het daarnaast ook prettig dat we de zoom sessie hebben gehouden. Al was het alleen al voor het gevoel om nog een keer als tribe bij elkaar te komen en het gevoel ervan te voelen.

Als eerste heb ik de hele week ten volste genoten om naar de wisselwerking te kijken van jullie drie. Ik vond het echt magisch om te zien hoe goed jullie op elkaar in gespeeld waren en zo erg genoten van het organiseren van de hele week. Hoe blij jullie waren als wij diep down gingen. Maar dan op een super positieve manier. Ik heb zo veel bewondering voor de magie die jullie hebben opgebracht in de groep. Ik hoop dat ik dat ter zijnde tijd ook kan gaan doen.

- Leanne

Lieve Liona!
Wat een reis heb ik dankzij jouw hulp meegemaakt. Na jaren op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd bij verschillende psychologen. Kwam ik dan bij jou. Via via kwam ik dan op jouw FB pagina. Een kijkje daar maakte mij nieuwsgierig. Dan maar ook even op jou website. Wat ik voelde aan nieuwsgierigheid was niet te beschrijven. Voordat ik contact durfde te nemen was ik al 3 maanden verder. Na een telefonische intake. Voelde ik een klik, moest wel 4 maanden wachten voor mijn afspraak. Mijn mijn geduld werd beloond. Nu 4 sessies verder. Heb in innerlijk en lichamelijk een verandering gemaakt. En alles in de positieve zin. Ik ben t leven zo dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten en dat ik met jouw hulp ben waar ik vandaag ben. En gelukkig weet ik dankzij jou dat ik mag vallen, maar ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om weer op te staan.❤️

- Clanel

Liona is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Door een burn-out voelde ik mij totaal verloren. De retreat in Westdorpe heeft mij destijds hoop, geloof & vertrouwen in mezelf gegeven en was het lichtpunt voor mij in een hele donkere tunnel. Dat weekend voelde ik (na 2 jaar) eindelijk rust in mijn hoofd en verbinding tussen lichaam en geest. Dit was het begin van mijn spirituele reis naar mezelf.

Door de individuele healing sessies heb ik kennis gemaakt met de spirituele wereld waarvan ik niet wist dat het bestond. Liona was hierin mijn gids en ik heb prachtige innerlijke reizen mogen mee maken, mijn trauma’s verwerkt, angsten overwonnen en gewerkt aan emotionele blokkades.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar heb ik een transformatie doorgemaakt en ervaar ik het leven op een fijnere en bewustere manier.

Lieve Liona, ik ben enorm dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen. Je bent een prachtige, warme, inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik mij onverklaarbaar zo verbonden met jou en heb je een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Duizendmaal dank hiervoor. Heel veel liefde, Jennefer

- Jennefer

Soms komen er mensen op je pad, die je vol warmte en liefde begeleiden en je leren om te durven vertrouwen op je eigen kracht.

In mijn leven was er al zoveel gebeurd en was ik uit zelfbescherming totaal op slot gegaan. Maar dat voelde niet meer goed en het paste niet bij wie ik diep van binnen was en wilde zijn. Ik wist alleen niet meer hoe ik daaruit kon komen, omdat ik zoveel pijn had.

Liona heeft mij begeleid om de deur naar mijn hart weer te openen, om weer bij mijn gevoel en kracht te komen. Tijdens onze healingsessies leerde ze mij om door mijn angst heen te gaan. Met haar warmte, puurheid, eerlijkheid en vol vertrouwen.

Ik ben door alle lagen heen gegaan, soms heel moeilijk en heftig, verdrietig en eng. Maar het ging altijd over naar mooi en fijn en over lief zijn voor jezelf.

Ik heb nu weer rust in mijn lichaam en hoofd en ik heb weer het vertrouwen dat ik mag en kan zijn wie ik ben.

- Marjolein

De eerste keer dat ik bij Liona kwam, wist ik niet eens precies wat ik kwam doen. Er was iets wat mij blokkeerde, maar ik wist niet wat. Wat ik wel voelde, was dat de energie in mij niet vrijelijk kon stromen en dat het tijd was om mezelf te gaan bevrijden. Van wat ik me wilde bevrijden en hoe ik dat kon doen, daar ben ik stap voor stap achter gekomen, dankzij mijn traject bij Liona.

Zij moedigt mij onbevooroordeeld aan om te luisteren naar mijn innerlijke stem en daarop te vertrouwen. Niets wordt afgewezen. Alles mag er zijn. Ik mag er zijn, jij mag er zijn. Zij ziet de kracht en de liefde in mij, en in jou! En ze leert jou en mij om dit zelf ook te zien. Liona geeft zelf ongelooflijk veel liefde en energie en ik gun het iedereen om een traject bij haar te volgen! Het is ongelooflijk hard werken, maar het is het zo waard.

- Rianne

Omdat ik emotioneel niet lekker in mijn vel zat heb ik Liona benaderd voor de mogelijkheden voor een 1-1 traject. Liona neemt haar tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je op dat moment nodig hebt. Liona is een warme persoonlijkheid en legt goed uit wat ze met je doet. Elke keer voelde en gebeurde er weer wat anders, soms heftig en soms heel rustig. Tijdens het traject heb ik inzicht gekregen in mijn angsten en mijn persoon. Soms was het best pittig, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Na het traject voel ik me zoveel rustiger, sterker en zekerder dan daarvoor. Liona gaf mij de handvatten om iets te kunnen doen en veranderen in mijn leven en daarnaast heb ik vertrouwen in mijn toekomst gekregen.

- Jantine

Ruim een half jaar geleden kwam Liona op mijn pad en begon ik aan een traject van 1-1 sessies. Eng en spannend? Absoluut! Want iemand zo dichtbij laten deed ik eigenlijk nooit. Laat staan iemand zo intensief toelaten. Maar door de veilige en liefdevolle ruimte die Liona creert ging dat vanzelf.

Dit traject is life changing geweest. Ik durf eindelijk voor mezelf te kiezen ipv mezelf altijd weg te cijferen. Elke sessie was anders, maar altijd precies wat ik op dat moment nodig had zonder dat zelf soms te weten.

Zo zag en voelde ik mezelf na elke sessie veranderen en dichterbij mijn ware ik komen. Dankzij de 1-1 sessies met Liona ben ik weer gaan leven i.p.v. overleven.

- Denise

Wat was het fijn om dit mee te mogen maken; jullie zorgen voor een sfeer waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik ben echt in diepere verbinding met mijzelf gekomen, heb nog meer kunnen afrekenen met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik voel echt dat ik sterker in het hier en nu sta.  Daar dank ik jullie en de vrouwen die mee waren voor. Ik heb een bijzondere en fijne herinnering aan deze dagen en draag jullie voor altijd mee in mijn hart ❤️

- Chantal
In het begin heb ik erg getwijfeld of een retreat echt wel wat voor mij is. Maar nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik super blij ben met die ervaring.
Ik vond het een heel bijzonder weekend dat zoveel moois op mijn pad heeft gebracht en mij nieuwe inzichten heeft verschaft. De retreat stond voor mij volledig in het teken van delen en loslaten.
Delen van je verdriet, tranen, vreugde, gelach en mooie energieën. Het oude loslaten en plaats maken voor het nieuwe dat zich gaat aandienen.
Ik voelde me erg op mijn gemak op de retreat. Ik heb sinds lange tijd erg diep en vast geslapen waardoor ik me echt vitaal en fit voelde wanneer ik gewekt werd om 7.00 uur. Ik had voor het eerst in ruim 8 jaar weer het gevoel bij mezelf te kunnen, bij mijn gevoel, en bij mijn drang naar ‘op mezelf zijn’. Door mijn ziekte ben ik ontzettend snel overprikkeld, voel me gespannen, snel afgeleid, heb het gevoel vluchtig te leven. Ik heb dat geaccepteerd, het is hoe ik nu ben, maar het kan je slopen….
In het retreat weekend kwam ik daar eens los van, kwam ik tot stilstand en kon mijn blik weer eens rustig rond gaan….wat een fijne tuin, wat een heerlijk zonnetje, wat een geweldig eten….rust…..mijn hoofd en gedachten kwamen letterlijk tot rust….wat een geweldige ervaring dat ik ook gewoon kon ‘zijn’. Ik heb me er echt aan overgegeven….
Wat was het fijn om het weekend op jullie te kunnen ‘leunen’ en mijzelf door jullie te laten leiden.
Zoveel mooie inzichten heeft het me gebracht.
Het voelt of een nieuw pad zich voor mij ontplooit.
Elke dag neem ik een momentje voor mijzelf om te mediteren, te lezen, te ontspannen of om nog eens de kaart die ik de eerste avond heb getrokken opnieuw te bestuderen.
Ik ben geïnspireerd geraakt door jullie, maar ook door sommige andere deelnemers.
Dat koester ik en ik heb vertrouwen dat er nog meer moois op mijn pad komt.
De retreat weekend was bijzonder, magisch, ontspannend en liefdevol.
Voelen, vanuit je hart is een van de mooie inzichten wat ik heb mogen ervaren dit weekend. Dit is voor mij heel moeilijk en eng maar door de liefde van alle vrouwen was het mogelijk om je kwetsbaar op te stellen, jezelf te zijn, heel veel te huilen en lachen maar ook om wat pijn te aanvaarden en los te laten.
Voor mij was dit een heel waardevol weekend op het juiste moment in mijn leven wat ik nooit meer zal vergeten.

Tijdens een heftige burn-out kwam ik bij Liona terecht. Liona is een hele warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. De behandelingen waren soms heftig, maar het voelde altijd goed. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en ziet mijn leven er heel anders uit: ik ben dichter bij het pad van mijn hart en kan veel beter bij mijn gevoel. Liona heeft hier enorm aam bijgedragen.

- Anoniem

Blessed dit gevoel omschrijft het beste mijn persoonlijke ervaringen met de healings van Liona

Ik kwam binnen als iemand die het moeilijk vind om naar de emotionele kanten van zichzelf te kijken. Hierdoor had ik last van verschillende emotionele blokkades.

Liona heeft mij op zeer prettige en liefdevolle manier geholpen om out of my comfortzone te gaan en daardoor durfde ik dieper bij mezelf naar binnen te kijken. Mijn emotionele kanten ben ik langzaam gaan omarmen en daardoor kan de energie weer vrij stromen. Ik voel me sindsdien veel energieker en veel meer in balans. Ik heb letterlijk aan den lijve ervaren dat energie allesbehalve zweverig is. Maar juist iets heel concreets.

- Erwin

“Ook ik heb enorm genoten! En wat bijzonder om in korte tijd zo dichtbij nieuwe mensen te komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu al mis.

Wat een openhartigheid en gezelligheid dit weekend.”

— Marieke

“Wat was het een bijzonder weekend. De liefde, warmte en openheid van iedereen heeft mij een hoop goed gedaan!

Ik kan nu al niet wachten op de terug kom dag/weekend/week/maand😆”

— Naomi

“Wat  een bijzonder weekend hebben we met elkaar achter de rug. Wat mooi dat ik aan het begin hiervan heb gestaan. De locatie was geweldig, zo’n oude boerderij, de houten balken en vloeren, de keuken, de tuin. De groepsgrootte was precies goed. Het eten…. Heerlijk was het! En het paste heel goed bij het weekend. Ik vond ook de combi tussen de activiteiten en het eten goed op elkaar afgestemd. Het was fijn om tijdens het eten even met elkaar te genieten, te kletsen en te lachten.Het was heerlijk  dat we buiten konden boksen op allebei de dagen. Het boksen past goed bij zo ’n retreat. De magische kamer, wat voelde het daar goed, wat een fijne sfeer. De momenten daar waren goed, vol warmte en mooie emotionele momenten. De lichtkringen waren heel bijzonder. Ik had dit nog nooit ervaren, maar zeker de afsluiter….Wauw, wat er toen allemaal gebeurde… Ik kan gewoon niet omschrijven hoe mooi dat was, maar jullie waren er zelf bij en zullen dit moment ook zeker koesteren.”

— Cathy

“Wat een ervaring! Wat een opschudding! Wat een rust…. echt heel betoverend. Ben zo blij dat ik dit mee heb mogen maken. Persoonlijk ben ik echt enorm gegroeid, voor mij was het zo dat ik tijdens het weekend de laatste spanningen heb mogen loslaten en heb mogen healen. Zoveel tegenstrijdigheden; keihard werken en diepe ontspanning, oprechte blijdschap en intens verdriet, de warmte van de groep en 5x een hagelbui, mensen diep in de ogen kijken en mensen negeren, het heerlijke eten verorberen en de vieze koekjes lekker in mijn tas laten zitten, enorm diep slapen en een helse nacht. De yin en de yang!, maar zo enorm dankbaar met deze rijke ervaring, zal dit nooit vergeten en hopelijk nog heel lang meedragen en naar handelen.”

— Jennifer

“Toen ik voor het eerst de aankondiging van de retreat las, vroeg ik me af: ‘Zou dit iets voor mij zijn?’. Mensen in mijn omgeving zeiden: ‘Jij? Jij hebt toch helemaal geen retreat nodig?’ Ik ben gelukkig in de liefde, heb twee gezonde dochtertjes, ouders zijn gezond, ik ben happy met het werk dat ik doe en heb een druk sociaal leven. Maar ik miste de balans tussen al die rollen die ik speel in het leven. Ik had even tijd voor mezelf nodig. Beste beslissing om dus met deze dames mee te gaan. Het was in één woord: MAGISCH. Alles klopte. Alles was yin en yang. Ook als je nergens in gelooft, niet thuis bent in spiritualiteit, maar je wel openstelt voor wat het je kan brengen, dan is deze retreat zó aan te raden. En daarbij de combinatie met alles eruit gooien tijdens een paar pittige boks-workouts, yoga én heerlijk gezond eten: zo goed bedacht! Wanneer is de volgende??”

— Laura

“Niet goed wetende wat ik moest verwachten maar vol vertrouwen stapte ik de prachtige woonboerderij binnen. Direct bij binnenkomst werd ik  met een dikke knuffel ontvangen en overviel mij een enorm warm en veilig gevoel, waardoor ik voor het eerst in jaren direct mijn masker liet zakken. Dit warme en veilige gevoel werd door de liefdevolle en persoonlijke benadering alleen maar groter gedurende het weekend. Een plek waar een lach en traan samenkomen, alles goed en veilig is maar vooral een plek waar je jezelf mag zijn!

Enorm dankbaar voor dit weekend en de dingen die ik heb kunnen loslaten tijdens het weekend.”

— Denise

Sinds ik bij jou ben geweest voor een healing, heb ik geen angstklachten meer ervaren. Zo bijzonder! Dankbaar voor. Heb nu al zin in een volgende behandeling!

-Anoniem

Begin dit jaar kwam Liona op mijn pad toen ik op zoek was naar meer ondersteuning en verdieping in het zijn met mezelf. Liona zorgt ervoor dat ik me helemaal overkan geven aan haar healings en brengt me meer in contact met mezelf. Door  te voelen, naar binnen te keren en te ervaren waar ik sta. Ze geeft me altijd iets om over na te denken of bij stil te staan. De healings zorgen voor ontspanning, verlichting en zorgen ervoor dat ik dingen beter kan verwerken. Het  is een feestje om bij haar te komen en ik kijk er iedere keer naar uit! Dankjewel Lieve Liona

-Debby

Liona is een fijne en warme persoonlijkheid waar ik me op mijn gemak voel. Bij haar durf ik te zijn. Al vanaf de eerste sessie heb ik mij opengesteld, iets wat ik eigenlijk nooit doe. Maar ik vertrouwde haar. Dit heeft mij uiteindelijk iets moois gebracht. Liona heeft me in 3 sessies iets waardevols gegeven. Warmte, kracht en geloof in mezelf. zij heeft me laten inzien dat ik van mijzelf mag houden en er mag zijn zoals ik ben! Daarbij heb ik ook weer mezelf gevonden in het leven vanuit liefde! Lieve Liona, dankjewel! Ik gun iedereen de verrijking die je hen kan geven!

- Sandy

“Ik ken Liona als een gepassioneerd en zorgzaam persoon die graag in verbinding staat met mensen. Een echte gever, als je het mij vraagt. Ik ervaar de sessies als zeer prettig en verlichtend. Liona laat je snel op je gemak voelen en ze laat je duidelijk merken dat jouw behoeften leidend zullen zijn. Niets moet, alles mag. Het heeft iets organisch. Ik heb zelf altijd het gevoel dat mijn batterij weer helemaal opgeladen is. Een echte aanrader dus!”

— Oda

“Een echte aanrader! Tijdens het intakegesprek gaf Liona mij direct een warm en vertrouwd gevoel. Een zeer enthousiaste, energieke en liefdevolle dame. Voor mij was dit de eerste kennismaking met reiki. Best spannend, maar die spanning viel bij binnenkomst direct weg.  De behandelingen bij Liona voelde alsof je een innerlijk bad krijgt, maar ook een reiniging op emotioneel niveau. Het gaf mij ontspannen rust en na een aantal behandelingen een opgeladen, helend en energiek gevoel. Ik voel de zon (weer) in me schijnen!”

— Linda

“Ik ben bij Liona terecht gekomen op het moment dat verschillende ‘life events’ een negatieve invloed op mijn gezondheid hadden. De behandelingen van Liona hebben mij echt geholpen om wat rust in lichaam en geest te verkrijgen zodat ik de gebeurtenissen beter aan kan en een plek kan geven.”

— Joukje

“Mijn healings bij Liona hebben mij positief verbaasd. Ik vind het lastig om écht te ontspannen en mijn lichaam goed aan te voelen. Maar binnen vier behandelingen heeft ze mij met haar healings in totale ontspanning gekregen én ben ik geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Dit zegt echt wat over de kwaliteiten van Liona en haar vermogen om een sfeer te creëren waarin alles oké is en je uitgedaagd wordt om naar jezelf te kijken om te leren, zonder er een oordeel over te hebben. Liona, dankjewel en ik wens iedereen een ervaring met jou toe.”

— Diana

“Heel nuchter, open en nieuwsgierig kwam ik bij Liona aan. Een tikkeltje spannend was het voor me aan het begin maar daarna voelde ik me vooral ontspannen en veilig. Mooi om te ervaren dat ik na elke sessie meer open stond voor alles om me heen. Bewust. Mijn persoonlijke resultaat: meer geaard en hervonden veerkracht in een turbulente tijd.”

— Dorrit

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data van de (one) day retreats?

Schrijf je dan hier in: