Healing Journey Meditatievideo’s

Wil je graag?

Meer, rust en ontspanning ervaren in je hoofd en lichaam?
Meer in contact komen met je hart?
Bewuster en met aandacht leven?
Meer energie overhouden, doordat je jezelf momenten van rust gunt?

Meditatie heeft mij enorm geholpen om dit alles te ervaren in mijn leven. 

Misschien heb je het ook al een aantal keren overwogen om te gaan mediteren? Je hoort tegenwoordig bijna iedereen over hoe geweldig het wel niet is.

Misschien heb je wel het gevoel dat je de enige bent die het nog niet doet? Misschien heb je al een aantal keren geprobeerd om te gaan mediteren, maar lukt het je niet om het vol te houden. Of je hebt het idee dat je helemaal verlicht en doodstil in een ingewikkelde houding op een meditatiekussen moet zitten.

Wat nou als ik je zou vertellen dat het helemaal niet zo ingewikkeld en spannend hoeft te zijn?

Wat nou als ik je zou kunnen laten ervaren dat het juist ontspannend, helend en verlichtend kan zijn?

Zou je dan (weer) eens willen mediteren?

Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken is het wat mij betreft helemaal niet nodig om helemaal verlicht en gedachteloos op je meditatiekussen te zitten. Meditatie gaat voor mij veel meer om bewust een moment inchecken bij jezelf. Bij jezelf na te gaan hoe je je vandaag voelt en welke signalen je krijgt van je lichaam. Je bewust te worden van je gedachten en emoties.

Alleen die check is eigenlijk al voldoende om je dag lichter en vrijer te starten. Omdat ik het jou ook gun om te ervaren wat meditatie je kan brengen, heb ik 7 healing journey meditaties opgenomen.

01. Hearttalk
02. Chakra meditatie
03. Helende lichaamsreis
04. In alignment zijn
05. Heel je relaties
06. Levensenergie
07. Dankbaarheid

Ervaringen van anderen

Anoniem

Ik vind deze meditaties echt zo bijzonder.

- Anoniem

Marloes

Ik hed de hearttalk gedaan. Ik moest al bij de intro huilen en dat bleef stromen. Ik vond hem prachtig, de muziek en je stem. Zoiets heb ik nog nooit gedaan.

- Marloes

Wiepie

Oei ik deed net meditatie 4. Wat fijn, mooi..

Alles stroomt. Het voelde alsof ik hulp kreeg van een engel net als tijdens mijn reiki behandelingen. Nog nooit eerder zo meegemaakt. Wilde je laten weten hoe fijn de meditatie was.

- Wiepie

Denise

Ik kwam met de meditation moments app al een tijdje niet meer zo diep en daardoor was ik mijn meditatieflow weer een beetje kwijt.

Maar het moment dat ik jouw meditatie aanzette, was ik in 1 keer weer helemaal terug waar ik moest zijn. In mijn eigen wereldje en echt even weg van hier en totaal met mezelf. Dankbaar dat ik deze meditaties nu overal mee naartoe kan slepen om wanneer nodig even dieper te zakken en echt bij mijn hart, lichaam en gevoel te komen.

- Denise

Deze meditaties nodigen je uit om in contact te komen met je lichaam en gevoel, zodat je meer energie overhoudt om de dingen te doen waar je blij van wordt.

Mediteer je met me mee?

Via deze link kan je de meditaties gratis volgen.