In Element ↣ Retreat

Wil je echt een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling?
Zoek je diepgang in jezelf en het leven?
Ben je bereid om te gaan leven vanuit je ware essentie?

Wil je 1 week heel diep in je eigen processen gaan?
Ga dan met ons mee op IN ELEMENT ↣ RETREAT

IN ELEMENT RETREAT is een meeslepende en transformerende reis naar het meeste elementaire van alles, je diepste zelf. Trek je terug op een krachtplek in Groningen. Hier zul je tussen de elementen zijn. De schoonste lucht van Nederland inademen, op magische grond wandelen & slapen onder de heilige hemel. In dit buitengewone landschap zullen Liona & Naomi de elementen benutten om je door een meeslepende en uitgebreide versie van hun healings en ceremonies te leiden, die oude helende tradities integreren voor het moderne leven.

We zullen de spirits inschakelen, je in contact brengen met je hoogste potentieel, maaltijden op plantaardige basis eten, vers van de aarde (en biologisch). Door middel van stilte, dans en zang, meditatie en adem, het krachtige medicijn van de elementen, verbinden je je met het meest elementaire van alles: je diepste zelf.

Liona & Naomi

Zijn beiden spiritueel mentor & holistisch healer. Met een achtergrond in reiki, sjamanisme, Chinese geneeskunde, tantra, taoïsme en holistische voeding. Liona & Naomi helpen je het verleden te helen, het pad vrij te maken en intenties tot leven te brengen. Samen reizen we van het soms zo hectische stadsleven, naar een plek van rust in het noorden van Groningen. Van een naar buiten gerichte blik tot de diepe reservoirs van wijsheid binnenin jezelf. Van een ziel die gewond, verloren of vastzit: naar kracht, een doel, met de elegantie van wie je werkelijk bent.

Het team

Marloes

Als ademcoach gebruikt zij de adem en zelfonderzoek als tools om body, mind en soul beter in balans te brengen. Op een heldere, krachtige manier helpt zij jou herinneren wie en wat jij bent voorbij onze beperkende overtuigingen, trauma’s en verhalen.

Tijdens het retreat begeleiden wij samen met Marloes het ademwerk om zo tot die diepste kern van de ziel te komen en te heling waar nodig.

Lieke

Meet Lieke: een warm hart, een grote glimlach en een unieke capaciteit om een veld te creëren waarin jij wordt uitgenodigd om te voelen wie je werkelijk bent. Waar de wereld ons lijkt te leren de redenen buiten onszelf te zoeken, gelooft Lieke dat de antwoorden altijd van de bron van binnen komen.

Lieke werkt als persoonlijk begeleider in de psychiatrie en als Reiki Practitioner. Tijdens het In Element retreat zal zij Liona en Naomi ondersteunen

Rianne

Rianne is in het dagelijks leven werkzaam als jeugdzorgwerker, heeft een achtergrond in Reiki en zal dit jaar de opleiding tot ademtherapeut starten. Ze is gefascineerd door werken met de wijsheid van het lichaam, vooral omdat ze zelf heeft ervaren hoe krachtig en helend dit is. 

“Twee keer ben ik als deelnemer aanwezig geweest op het In Element Retreat. Het reizen naar binnen met behulp van de elementen heeft mij teruggebracht naar mijn Zelf. 

Ik voel me dankbaar dat ik dit jaar als onderdeel van het team mee kan naar het In Element Retreat en ik kijk er naar uit om jou daar te ontmoeten!”

Dit retreat is voor zowel mannen als vrouwen. Jong en oud. We geloven in de kracht van een community, waarbij iedere deelnemer een fundamentele rol heeft in de groep. Zodat we elkaar samen kunnen dragen door onze processen en waardevolle spiegels kunnen zijn voor dat wat aandacht vraagt is ons leven.

Programma

18 t/m 24 juli 2022, Groningen
Veel holistisch, energetisch en persoonlijk ontwikkelingswerk
Sjamanistische rituelen, soulretrieval, onderwereld reizen
Systemisch werk en werken met de lijn van je voorouders
Sharing cirkels (gemixt en mannen- en vrouwencirkels)
Ademwerk(met Marloes Hovestad) en ander lichaamswerk zoals dans en zang

Investering

€1555,- (gedeelde kamer of tent/ camper)

1699,- (2 persoonskamer)

1888,- (1 persoonskamer)

Geef bij je inschrijving aan wat je voorkeur is, (1 en 2 persoonskamers zijn beperkt)

Inclusief:
– Overnachting
– Eten
– Faciliteiten

Exclusief:
– Vervoer naar locatie

Praktisch

7 dagen, 6 nachten
Gedeelde slaapkamers (3-5 pers) of neem zelf een tent of caravan mee
Beperkte mogelijkheid voor 1 of 2 persoonskamer (tegen extra betaling)

Praktisch

Gebruik van privé sauna
Privé natuur-meer om in te zwemmen
Groot landgoed, weides en bos om te wandelen
Biologisch & vegetarisch eten

Wil je graag mee op In Element Retreat?

MELD JE DAN HIERONDER AAN.

Verzeker je van een inschrijving door via bovenstaande link de aanbetaling van €450,- te doen.

Betaalplannen zijn mogelijk. 2 of 4 termijnen.

(10% extra administratiekosten)

Ervaringen van anderen

Wendy

Een week lang op mijn eerste Retreat op dit prachtige landgoed. Van te voren was het programma van de week niet gedeeld, zodat we er onbevangen in zouden stappen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik dacht, een beetje mediteren, een beetje yoga, gezond eten met misschien een vleugje werken aan jezelf. Maar verder toch gewoon vooral lekker relaxen. Boy, I couldn’t be more wrong! Een week lang wordt er onder begeleiding van Naomi, Liona en Thijs gewerkt aan het peuteren in het brei(n)werk van je onderbewuste. Eerst wordt het wat uit elkaar gerekt, dan worden er kleine lusjes uit gefriemeld en vervolgens worden er vakkundig en vastberaden hele draden uitgetrokken, zodat je uiteindelijk uit elkaar valt en je niets anders kunt dan je brei(n)werk opnieuw creëeren. Oude ingesleten patronen worden duidelijk gemaakt, ver ver weg gestopte demonen worden naar boven gehaald, zo ver weg gestopt dat je niet eens wist dat ze er waren. Langzaam, en soms heel snel, vielen alle puzzelstukjes van mijn leven in elkaar. Waarom ik me op bepaalde momenten voel zoals ik me voel, waarom bepaalde mensen in mijn leven zijn gekomen en ook weer zijn gegaan, waarom in bepaalde relaties gebeurd is wat er gebeurd is. Waarom sommige dingen zich steeds maar blijven herhalen, steeds in een andere vorm zodat je het niet herkend.
Hoe ik daar achter ben gekomen? Daar zijn eigenlijk nog steeds geen woorden voor. Ik heb innerlijke reizen gemaakt, naar vorige levens terug gegaan, ik heb gegild, geschreeuwd, gehuild. Ik ben opgetild, beschenen door heilig licht, ik ben uit elkaar gespat, gestorven en opnieuw geboren. Maar altijd, door alles heen ben ik vooral gedragen. Door mijn tribe, de mensen die in een week tijd in mijn hart zijn gekropen, maar vooral door de onvoorwaardelijke liefde en vakkundige handen van Naomi, Liona en Thijs. Zij weten op een doortastende, liefdevolle manier door je weerstand heen te breken, om je daar te laten te komen waar het werkelijk om draait. Om je vervolgens te ontdoen van je ballast, zodat je je ware potentieel kunt gaan leven. Om dat te kunnen en te gaan doen waar je in dit leven voor geboren bent. Ze laten je ziel weer herinneren en weten. Ik heb eindelijk gezien wat ik altijd al wist en geloofde. MAGIE BESTAAT ECHT!

Wendy

Joryl

De in element retreat. Ja, hoe geef je daar nou woorden aan? Dat is best wel lastig als er op zoveel lagen dingen zijn gebeurd. Het was een sprong in het diepe die ik vol vertrouwen en met gezonde spanning tegemoet ging. De begeleiding van Liona, Naomi en Thijs maakt het van begin af aan een veilige space waarin alles er mag zijn. Vol wijsheid en kracht geven ze dit vorm, waarin ze ook eerlijk en hard zijn als dit nodig is. Alles er laten zijn is heus niet altijd even makkelijk, maar juist de ruimte krijgen om die moeilijkheden vol onder ogen te zien. Dát is heel waardevol. Als je bereid bent je hier aan over te geven, je in het donker te bewegen, is er ook uiteindelijk weer licht. Een ongoing proces, een soort dans van het leven. Een dans die we in deze week mochten (her)ontdekken en verrijken met het werken rondom de elementen. Op het mooie land van Yemaya en met een bijzondere tribe mensen mochten we deze samen maar ook geheel op onze eigen manier vormgeven. Ik ben onwijs dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Door deze week heb ik echt flinke stappen in mijn eigen proces kunnen zetten, ben ik helemaal geland in mijn hele lijf en zijn en is mijn hartenkracht geactiveerd.

Joryl

Astrid

Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan – en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed.

Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!

- Astrid

Christian

Een week van innig samenzijn met jezelf (en anderen), met gezonde voeding, een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma met veel diversiteit aan oefeningen om een stukje van je verleden los te laten en je te heroriënteren op de toekomst. Omkleed door de Oosterse Geneeskunde en holistische kijk op het leven wordt Oost en West samen gebracht en een nieuwe invalshoek op het leven beschouwd.

Persoonlijk hoogtepunt was voor mij het ademwerk, bizar om te zien hoe effectief deze relatief eenvoudige methode werkt en wat een enorme impact dit had op de hele groep.

Jullie hebben allen keihard gewerkt om dit zo goed mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn.

- Christian

Amy

Ik ben eigenlijk alleen maar onder de indruk van hoe jullie dit hebben gedaan en nog steeds een beetje sprakeloos. De week zo zat bizar goed in elkaar. Alles kwam aan bod. Woorden schieten eigenlijk te kort voor wat deze week me heeft gebracht en hoe jullie dat hebben gedaan. Elke dag was er ruimte om een overtuiging of trauma te takelen en zag je iedereen steeds meer openen. Elke dag werd de groep hechter, als een familie.

En dan nog het land van Yemaya: ook daar schieten de woorden voor tekort. Wat een bijzondere plek en hoe perfect voor dit retreat. Elke dag als ik naar de tempel liep, had ik het gevoel alsof ik ergens in Frankrijk was en dat gaf me een gelukzalig vakantiegevoel. Ik had elke dag wel een keer kippenvel van de magie die er rondvliegt.

Lieve bijzondere schatten, 1000 maal dank voor deze life changing ervaring. Bedankt voor het zien, horen, voelen, het in me kracht zetten. Ik merk dat ik nog steeds aan het verwerken / landen ben, maar dat het warm voelt van binnen. Ik ben (even) voldaan. En die rust was ik lang kwijt. Dus ja, er is iets veranderd in mezelf en letterlijk in mijn houding. Er is echt een versie van mezelf van voor het retreat en na het retreat.

- Amy

Jamie

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie IN ELEMENT retreat heeft plaatsgevonden. Ik had nog geen feedback gegeven, omdat ik het gevoel had dat ik niet de juiste woorden kon vinden. En zo voel ik dat nog steeds. Het was onbeschrijfelijk en levens-veranderend. Mijn ayahuasca ceremonie was er niets bij haha 😉 Al deze weken later voel ik het nog steeds nasudderen, op een positieve manier. Ik voel me beter dan ooit! Dat wilde ik jullie toch nog even laten weten.

Nogmaals duizendmaal dank en tot snel!

- Jamie

Leanne

De week was magischer en geweldiger dan ik van tevoren had verwacht. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond de opbouw van de week superfijn. Het programma en de rust daarin vond ik ook prima. Ik vond het ook fijn dat jullie daarin wel flexibel waren door het programma aan te passen aan de hand van de vibe van de groep. Super bijzonder. Ik vond het daarnaast ook prettig dat we de zoom sessie hebben gehouden. Al was het alleen al voor het gevoel om nog een keer als tribe bij elkaar te komen en het gevoel ervan te voelen.

Als eerste heb ik de hele week ten volste genoten om naar de wisselwerking te kijken van jullie drie. Ik vond het echt magisch om te zien hoe goed jullie op elkaar in gespeeld waren en zo erg genoten van het organiseren van de hele week. Hoe blij jullie waren als wij diep down gingen. Maar dan op een super positieve manier. Ik heb zo veel bewondering voor de magie die jullie hebben opgebracht in de groep. Ik hoop dat ik dat ter zijnde tijd ook kan gaan doen.

- Leanne

Integratie

Houd er rekening mee dat de transformatie op dit retreat erg sterk kan zijn en daarna even kan duren om te verwerken en te integreren. Met dat in gedachten vragen we je om een intakeformulier in te vullen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het retreat het beste aansluit bij jouw proces.