In Element ↣ Retreat

Wil je echt een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling?
Zoek je diepgang in jezelf en het leven?
Ben je bereid om te gaan leven vanuit je ware essentie?
Ga dan met ons mee op IN ELEMENT ↣ RETREAT

IN ELEMENT RETREAT is een meeslepende en transformerende reis naar het meeste elementaire van alles, je diepste zelf. Trek je terug op een krachtplek in Groningen. Hier zul je tussen de elementen zijn. De schoonste lucht van Nederland inademen, op magische grond wandelen & slapen onder de heilige hemel. In dit buitengewone landschap zullen Liona & Naomi de elementen benutten om je door een meeslepende en uitgebreide versie van hun healings en ceremonies te leiden, die oude helende tradities integreren voor het moderne leven.

We zullen de spirits inschakelen, je in contact brengen met je hoogste potentieel, maaltijden op plantaardige basis eten, vers van de aarde (en biologisch). Door middel van stilte, dans en zang, meditatie en adem, het krachtige medicijn van de elementen, verbinden je je met het meest elementaire van alles: je diepste zelf.

Liona & Naomi

Zijn beiden holistisch energetisch therapeut & healer. Met een achtergrond in reiki, oosterse elementen, Chinese geneeskunde, energetische massage, taoïsme en holistische voeding. Liona & Naomi helpen je het verleden te helen, het pad vrij te maken en intenties tot leven te brengen. Samen reizen we van het soms zo hectische stadsleven, naar een plek van rust in het noorden van Groningen. Van een naar buiten gerichte blik tot de diepe reservoirs van wijsheid binnenin jezelf. Van een ziel die gewond, verloren of vastzit: naar kracht, een doel, met de elegantie van wie je werkelijk bent.

Het team

Thijs Tuijt

Hij had er een paar burn outs voor nodig, maar inmiddels weet Thijs best aardig wat hij hier tijdens dit rondje aarde mag doen. Namelijk, mensen ondersteunen om dieper in contact te komen met hun gevoel en hun hoogstpersoonlijke waarheid. Hun ware aard. Omdat iedereen daar gelukkig van wordt, echt waar. 

Thijs heeft voor zichzelf ontdekt dat er (zeker als man) enorm veel kracht in kwetsbaarheid zit. En dat het geluk vaak maar vlák achter het verdriet zit. 

Tijdens het In Element retreat zal deze vrolijke snuiter ’s ochtends de Chi Kung verzorgen en is hij de rechterhand van zowel Naomi als Liona. Ook is hij het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers. 

Je kan Thijs blij maken met een mooie zonsondergang, een kampvuur en een oprechte knuffel. 

Matilda Parmentier

Na een aantal jaren werken binnen de GGZ kwam Matilda erachter dat de beste manier om voor jezelf en de ander te zorgen is vanuit oprechte liefde. Deze zelfliefde gaf haar zoveel meer rust en voeldoening in het werk met complexe (gedrags-) problematiek. Als holistisch therapeut staat deze (zelf) liefde dan ook centraal in het genezingsproces van haar cliënten. Met een dosis humor, aandacht en liefde maakt Matilda contact met iedereen die wilt ontvangen en hun weg naar (zelf)liefde wilt bewandelen.

Liefde is de essentie van ons bestaan. We hebben het allemaal nodig, of we nou willen of niet. 

Tijdens het retreat zal Matilda je door middel van een heerlijke Holistische sessie ondersteunen in jouw journey terug naar (zelf) liefde.

Marloes

Als ademcoach gebruikt zij de adem en zelfonderzoek als tools om body, mind en soul beter in balans te brengen. Op een heldere, krachtige manier helpt zij jou herinneren wie en wat jij bent voorbij onze beperkende overtuigingen, trauma’s en verhalen.

Marloes is het levende bewijs van de transformationele kracht van ademwerk. Zij verzorgt individuele- en groepssessies, workshops en masterclasses bij bedrijven. Zij inspireert jou om te onderzoeken wat er in jou speelt en je weer te verbinden met jouw ware zelf. Met haar liefdevolle energie creëert zij een veilige setting voor jouw eigen reis naar binnen.

Tijdens het retreat begeleiden wij samen met Marloes het ademwerk om zo tot die diepste kern van de ziel te komen en te heling waar nodig.

Heb je behoefte aan persoonlijk contact?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta je met liefde te woord.

info@lionadalia.nl
+31648409504

Programma

17 tot 23 mei & 12 tot 18 juli 2021, Groningen
Veel holistisch, energetisch en persoonlijk ontwikkelingswerk
7 dagen, 6 nachten
Gedeelde slaapkamers (3-5 pers) of neem zelf een tent mee
Gebruik van privé sauna
Privé natuur-meer om in te zwemmen
Groot landgoed, weides en bos om te wandelen
Biologisch & vegetarisch eten

Investering

€1888,-

Inclusief:
– Overnachting
– Eten
– Faciliteiten

Exclusief:
– Vervoer naar locatie

– 1-1 healingsessies (apart bij te boeken)

Wil je graag mee op In Element Retreat?

MELD JE AAN

17 tot 23 mei

12 tot 18 juli

Verzeker je van een inschrijving €450,- aanbetaling binnen 7 dagen na aanmelding (niet restituteerbaar).

In termijnen betalen is mogelijk 10% extra administratiekosten.

Ervaringen van anderen

Astrid

Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan – en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed.

Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!

- Astrid

Christian

Een week van innig samenzijn met jezelf (en anderen), met gezonde voeding, een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma met veel diversiteit aan oefeningen om een stukje van je verleden los te laten en je te heroriënteren op de toekomst. Omkleed door de Oosterse Geneeskunde en holistische kijk op het leven wordt Oost en West samen gebracht en een nieuwe invalshoek op het leven beschouwd.

Persoonlijk hoogtepunt was voor mij het ademwerk, bizar om te zien hoe effectief deze relatief eenvoudige methode werkt en wat een enorme impact dit had op de hele groep.

Jullie hebben allen keihard gewerkt om dit zo goed mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn.

- Christian

Amy

Ik ben eigenlijk alleen maar onder de indruk van hoe jullie dit hebben gedaan en nog steeds een beetje sprakeloos. De week zo zat bizar goed in elkaar. Alles kwam aan bod. Woorden schieten eigenlijk te kort voor wat deze week me heeft gebracht en hoe jullie dat hebben gedaan. Elke dag was er ruimte om een overtuiging of trauma te takelen en zag je iedereen steeds meer openen. Elke dag werd de groep hechter, als een familie.

En dan nog het land van Yemaya: ook daar schieten de woorden voor tekort. Wat een bijzondere plek en hoe perfect voor dit retreat. Elke dag als ik naar de tempel liep, had ik het gevoel alsof ik ergens in Frankrijk was en dat gaf me een gelukzalig vakantiegevoel. Ik had elke dag wel een keer kippenvel van de magie die er rondvliegt.

Lieve bijzondere schatten, 1000 maal dank voor deze life changing ervaring. Bedankt voor het zien, horen, voelen, het in me kracht zetten. Ik merk dat ik nog steeds aan het verwerken / landen ben, maar dat het warm voelt van binnen. Ik ben (even) voldaan. En die rust was ik lang kwijt. Dus ja, er is iets veranderd in mezelf en letterlijk in mijn houding. Er is echt een versie van mezelf van voor het retreat en na het retreat.

- Amy

Jamie

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie IN ELEMENT retreat heeft plaatsgevonden. Ik had nog geen feedback gegeven, omdat ik het gevoel had dat ik niet de juiste woorden kon vinden. En zo voel ik dat nog steeds. Het was onbeschrijfelijk en levens-veranderend. Mijn ayahuasca ceremonie was er niets bij haha 😉 Al deze weken later voel ik het nog steeds nasudderen, op een positieve manier. Ik voel me beter dan ooit! Dat wilde ik jullie toch nog even laten weten.

Nogmaals duizendmaal dank en tot snel!

- Jamie

Leanne

De week was magischer en geweldiger dan ik van tevoren had verwacht. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond de opbouw van de week superfijn. Het programma en de rust daarin vond ik ook prima. Ik vond het ook fijn dat jullie daarin wel flexibel waren door het programma aan te passen aan de hand van de vibe van de groep. Super bijzonder. Ik vond het daarnaast ook prettig dat we de zoom sessie hebben gehouden. Al was het alleen al voor het gevoel om nog een keer als tribe bij elkaar te komen en het gevoel ervan te voelen.

Als eerste heb ik de hele week ten volste genoten om naar de wisselwerking te kijken van jullie drie. Ik vond het echt magisch om te zien hoe goed jullie op elkaar in gespeeld waren en zo erg genoten van het organiseren van de hele week. Hoe blij jullie waren als wij diep down gingen. Maar dan op een super positieve manier. Ik heb zo veel bewondering voor de magie die jullie hebben opgebracht in de groep. Ik hoop dat ik dat ter zijnde tijd ook kan gaan doen.

- Leanne

Integratie

Houd er rekening mee dat de transformatie op deze retreat erg sterk kan zijn en daarna even kan duren om te verwerken en te integreren. Met dat in gedachten vragen we je om een intakeformulier in te vullen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het retreat het beste aansluit bij jouw proces.