Holistische retreats

Herken je dit?

Ik heb het gevoel dat ik aan het overleven ben i.p.v. aan het leven
Ik mis tijd en ruimte in mij leven om met aandacht bezig te zijn met mijzelf
Ik ben moe van het omhoog houden van al die ballen
Ik voel dat het tijd is om een dieper kijkje te nemen in mijn innerlijk landschap, maar ik word afgeleid door de dagelijkse beslommeringen

De holistische retreats zijn een unieke manier om even los te komen van de waan van de dag en jezelf weer op te laden.

Tijdens een holistisch retreat leer je jezelf beter kennen en krijg je tools om meer balans in je leven te creëren. Ze brengen je op een unieke en professionele manier tot je ware kern en jouw innerlijke kracht. Alle retreats hebben een uniek en prachtig programma met geleide meditaties, (groeps)healings, (h)eerlijke voeding, ceremonies en ander proceswerk (yoga, ademwerk en meer). 

Wanneer is een Holistische retreat echt iets voor jou?

Als je…

… los wilt komen van het dagelijkse leven;

…diep wilt ontspannen en wilt opladen;

….jezelf beter wilt leren kennen en weer in contact wilt komen met je hart(sverlangens).

…je toe bent aan een vervolgstap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling

…je voelt dat belemmerende overtuigingen en angst je beperken om echt in je volste potentie te stappen

Magic Day

Een one-day retreat om jezelf helemaal op te laden & diep te ontspannen. Een dag die helemaal in het teken staat van jou en wat jij nodig hebt. Een dag die je helpt om spanning los te laten en je weer op te vullen met jouw eigen magische energie.

In Element Retreat

Wil je echt een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling?
Zoek je diepgang in jezelf en het leven?
Ben je bereid om te gaan leven vanuit je ware essentie?
Ga dan met ons mee op IN ELEMENT ↣ RETREAT

Ervaringen van anderen

Chantal over de retreat

Wat was het fijn om dit mee te mogen maken; jullie zorgen voor een sfeer waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik ben echt in diepere verbinding met mijzelf gekomen, heb nog meer kunnen afrekenen met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik voel echt dat ik sterker in het hier en nu sta.  Daar dank ik jullie en de vrouwen die mee waren voor. Ik heb een bijzondere en fijne herinnering aan deze dagen en draag jullie voor altijd mee in mijn hart ❤️

- Chantal

Een van de deelnemers over de retreat

In het begin heb ik erg getwijfeld of een retreat echt wel wat voor mij is. Maar nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik super blij ben met die ervaring.
Ik vond het een heel bijzonder weekend dat zoveel moois op mijn pad heeft gebracht en mij nieuwe inzichten heeft verschaft. De retreat stond voor mij volledig in het teken van delen en loslaten.
Delen van je verdriet, tranen, vreugde, gelach en mooie energieën. Het oude loslaten en plaats maken voor het nieuwe dat zich gaat aandienen.

Annemieke over de retreat

Ik voelde me erg op mijn gemak op de retreat. Ik heb sinds lange tijd erg diep en vast geslapen waardoor ik me echt vitaal en fit voelde wanneer ik gewekt werd om 7.00 uur. Ik had voor het eerst in ruim 8 jaar weer het gevoel bij mezelf te kunnen, bij mijn gevoel, en bij mijn drang naar ‘op mezelf zijn’. Door mijn ziekte ben ik ontzettend snel overprikkeld, voel me gespannen, snel afgeleid, heb het gevoel vluchtig te leven. Ik heb dat geaccepteerd, het is hoe ik nu ben, maar het kan je slopen….
In het retreat weekend kwam ik daar eens los van, kwam ik tot stilstand en kon mijn blik weer eens rustig rond gaan….wat een fijne tuin, wat een heerlijk zonnetje, wat een geweldig eten….rust…..mijn hoofd en gedachten kwamen letterlijk tot rust….wat een geweldige ervaring dat ik ook gewoon kon ‘zijn’. Ik heb me er echt aan overgegeven….

Natasja over de retreat

Wat was het fijn om het weekend op jullie te kunnen ‘leunen’ en mijzelf door jullie te laten leiden.
Zoveel mooie inzichten heeft het me gebracht.
Het voelt of een nieuw pad zich voor mij ontplooit.
Elke dag neem ik een momentje voor mijzelf om te mediteren, te lezen, te ontspannen of om nog eens de kaart die ik de eerste avond heb getrokken opnieuw te bestuderen.
Ik ben geïnspireerd geraakt door jullie, maar ook door sommige andere deelnemers.
Dat koester ik en ik heb vertrouwen dat er nog meer moois op mijn pad komt.

Jennefer over de retreat

De retreat weekend was bijzonder, magisch, ontspannend en liefdevol.
Voelen, vanuit je hart is een van de mooie inzichten wat ik heb mogen ervaren dit weekend. Dit is voor mij heel moeilijk en eng maar door de liefde van alle vrouwen was het mogelijk om je kwetsbaar op te stellen, jezelf te zijn, heel veel te huilen en lachen maar ook om wat pijn te aanvaarden en los te laten.
Voor mij was dit een heel waardevol weekend op het juiste moment in mijn leven wat ik nooit meer zal vergeten.

Marieke over de retreat

“Ook ik heb enorm genoten! En wat bijzonder om in korte tijd zo dichtbij nieuwe mensen te komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu al mis.

Wat een openhartigheid en gezelligheid dit weekend.”

— Marieke

Naomi over de retreat

“Wat was het een bijzonder weekend. De liefde, warmte en openheid van iedereen heeft mij een hoop goed gedaan!

Ik kan nu al niet wachten op de terug kom dag/weekend/week/maand😆”

— Naomi

Cathy over de retreat

“Wat  een bijzonder weekend hebben we met elkaar achter de rug. Wat mooi dat ik aan het begin hiervan heb gestaan. De locatie was geweldig, zo’n oude boerderij, de houten balken en vloeren, de keuken, de tuin. De groepsgrootte was precies goed. Het eten…. Heerlijk was het! En het paste heel goed bij het weekend. Ik vond ook de combi tussen de activiteiten en het eten goed op elkaar afgestemd. Het was fijn om tijdens het eten even met elkaar te genieten, te kletsen en te lachten.Het was heerlijk  dat we buiten konden boksen op allebei de dagen. Het boksen past goed bij zo ‘n retreat. De magische kamer, wat voelde het daar goed, wat een fijne sfeer. De momenten daar waren goed, vol warmte en mooie emotionele momenten. De lichtkringen waren heel bijzonder. Ik had dit nog nooit ervaren, maar zeker de afsluiter….Wauw, wat er toen allemaal gebeurde… Ik kan gewoon niet omschrijven hoe mooi dat was, maar jullie waren er zelf bij en zullen dit moment ook zeker koesteren.”

— Cathy

Jennifer over de retreat

“Wat een ervaring! Wat een opschudding! Wat een rust…. echt heel betoverend. Ben zo blij dat ik dit mee heb mogen maken. Persoonlijk ben ik echt enorm gegroeid, voor mij was het zo dat ik tijdens het weekend de laatste spanningen heb mogen loslaten en heb mogen healen. Zoveel tegenstrijdigheden; keihard werken en diepe ontspanning, oprechte blijdschap en intens verdriet, de warmte van de groep en 5x een hagelbui, mensen diep in de ogen kijken en mensen negeren, het heerlijke eten verorberen en de vieze koekjes lekker in mijn tas laten zitten, enorm diep slapen en een helse nacht. De yin en de yang!, maar zo enorm dankbaar met deze rijke ervaring, zal dit nooit vergeten en hopelijk nog heel lang meedragen en naar handelen.”

— Jennifer

Laura over de retreat

“Toen ik voor het eerst de aankondiging van de retreat las, vroeg ik me af: ‘Zou dit iets voor mij zijn?’. Mensen in mijn omgeving zeiden: ‘Jij? Jij hebt toch helemaal geen retreat nodig?’ Ik ben gelukkig in de liefde, heb twee gezonde dochtertjes, ouders zijn gezond, ik ben happy met het werk dat ik doe en heb een druk sociaal leven. Maar ik miste de balans tussen al die rollen die ik speel in het leven. Ik had even tijd voor mezelf nodig. Beste beslissing om dus met deze dames mee te gaan. Het was in één woord: MAGISCH. Alles klopte. Alles was yin en yang. Ook als je nergens in gelooft, niet thuis bent in spiritualiteit, maar je wel openstelt voor wat het je kan brengen, dan is deze retreat zó aan te raden. En daarbij de combinatie met alles eruit gooien tijdens een paar pittige boks-workouts, yoga én heerlijk gezond eten: zo goed bedacht! Wanneer is de volgende??”

— Laura

Denise over de retreat

“Niet goed wetende wat ik moest verwachten maar vol vertrouwen stapte ik de prachtige woonboerderij binnen. Direct bij binnenkomst werd ik  met een dikke knuffel ontvangen en overviel mij een enorm warm en veilig gevoel, waardoor ik voor het eerst in jaren direct mijn masker liet zakken. Dit warme en veilige gevoel werd door de liefdevolle en persoonlijke benadering alleen maar groter gedurende het weekend. Een plek waar een lach en traan samenkomen, alles goed en veilig is maar vooral een plek waar je jezelf mag zijn!

Enorm dankbaar voor dit weekend en de dingen die ik heb kunnen loslaten tijdens het weekend.”

— Denise

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag kennismaken en bespreken of een mentorship of retreat past bij jouw proces op dit moment?